recipes 2012 part 4

1. Vegetarlasagne. 2. Sund chokoladeis. 3. Spelt-otto med svampe. 4. Rig og cremet vanilleis. 5. Snickerskage!!! 6. Jordbærkage-cupcakes. 7. Power shake med bær og banan. 8. Rødbedesuppe. 9. Varm kakao. 10. Bærtærte.

Sidste omgang opskrifter fra 2012. Med en hel del i den vegetariske og søde genre…

I morgen kommer dette års første opskrift og det er såmænd en kage. Surprise ;)

ENGLISH RECAP: The last batch of recipes from 2012. All ready for a new year of cooking :)

bloglovin

(Visited 218 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Åh alle de lækre sommerbær…! Lidt sommer snart, bitte bitte?
    Men jeg skal ikke klage, jeg har en cheesecake i ovnen, så jeg er med på kagevognen :)

    1. Ps. Jeg kan huske, at du fik en bog som hed Air Mail. Kan du kort fortælle, hvad den handler om? Den var så pæn, at jeg blev nysgerrig (jep, jeg er nem!) men mine Google evner slår ikke helt til, synes jeg.