recipes 2012 part 3

1. Groft Ølandshvedebrød. 2. Morgenmadsispinde. 3. Hvidvinsdampede muslinger. 4. Kartoffelrösti. 5. Sort smoothie. 6. Shake med banan og jordbær. 7. Små madtærter. 8. Pandekager. 9. Pho Ga, vietnamesisk suppe. 10. Kokospandekage.

Flere opskrifter fra sidste år. Denne gang blandt andet de meget populære ‘morgenmadsispinde’ :)

I dag har jeg ‘nå-igennem-alle-mails’-dag, et par møder i eftermiddag og i aften står den på middag hos Won Hundred, men tror at jeg også vil forsøge at nå lidt i køkkenet her i løbet af formiddagen. Fik helt blod på tanden af at lave dette indlæg ;)

ENGLISH RECAP: Even more recipes from 2012 :)

bloglovin

(Visited 376 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Altid dejligt med et gensyn af dine lækre opskrifter. Så kan det inspirere ENDNU en gang! Glæder mig også til de nye mad indlæg i 2013 :)

  2. Ej, er simpelthen blevet så inspireret af de der morgenmadsis at jeg nu har fået købt mig sådan nogle ispinde plastforme, så nu skal der altså laves sunde og lækre is til familien. Er sikker på de bliver et stort hit hos mine drenge :-)