hair

hair1hair2Lidt close-ups af det ‘nye’ hår. Som altså mere eller mindre er en rekonstruktion af det jeg havde før, bare kortere. I og med at der blev klippet 20 cm af, så røg det sidste af de lyse spidser. Og dem kunne jeg godt lide. Derfor fik jeg lysnet med to nuancer fra ca. 20 cm fra bunden og nedefter med en ret sej og tilfældig farveteknik, der har givet et super naturligt og flot resultat. Synes jeg i alle tilfælde :)

Ovenfor er mit hår i øvrigt helt ‘au naturel’ og i fri dressur. Sådan som det ser ud helt ustylet og når jeg holder mig fra børster, glatte- og krøllejern, hårtørreren og alle mulige stylingprodukter. Og tror egentlig bedst, at jeg kan lide det sådan (selvom min mormor synes jeg ligner en sjuske ;)). Shampoo, balsam, lufttørring. That’s it :)

Jeg er blevet klippet og farvet hos søde, dygtige og lynhurtige (første gang troede jeg ikke at hun var grundig nok, men hun er seriøst bare hurtig!) Kendra hos Beauty Avenue. Hvis man har lyst til at få ordnet hår hos hende, skal man blot være opmærksom på, at hun kun taler engelsk.

ENGLISH RECAP: My ‘new’ hair which is pretty much a reconstruction of my old cut and color in a much shorter version. It’s still long though. I adore the new big chop trend, but it’s definitely not for my super thick and coarse hair, nor would it suit my face shape.

bloglovin

(Visited 496 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Kære Emily, hvordan undgår du at dit hår filtrer? Jeg hader at børste mit hår, men det filtrer nærmest i dreadlocks, hvis ikke jeg gør det hver eller hveranden dag.

  1. Børster det af og til når det er vådt og så reder jeg det lidt ud med fingrene, hvis det for alvor ugler, men det gør det sjældent. Men tror også at mit hår er ret sundt (altså ikke spaltet/skadet) og at det måske derfor ikke filtrer så nemt. Men det har også taget lidt tid at komme dertil. Så kold tyrker fra hårbørster, glattejern, krøllejern, sulfatholdig shampoo og føntørrere er vist svaret :)

   1. Tak for svar :-) det kan godt være det er fordi det er skadet, men sidst jeg var hos frisør hjalp det ikke. Jeg har aldrig rigtig brugt hårtørre, krøllejern eller glattejern og vasker mit hår med concieved by Nature shampoo og balsam 2 gange om ugen. Så jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg skal få det sundere, udover måske st få klippet spidser oftere.

   1. Ja mand! Den glemte jeg helt at nævne. Den kommer jeg både i vådt og tørt hår (den er leave-in) dagligt som en slags ‘hår-creme’, tænkte slet ikke over at det nok er derfor det ikke filtrer :)

 2. Hej Emily,
  Tak for en meget flot blog! Jeg er ny herinde, og fik set en god del af bloggen igennem i weekenden, ups :) Jeg vil bare gerne spørge dig hvilken ansigtcreme du normalt bruger? På bagrund af dine indlæg, lyder det som om min hud minder en del om din, hvis du forstår hvad jeg mener :) Og jeg har ikke fundet den rigtige ansigtscreme for mig endnu… På forhånd tak!

 3. Vil bare sige tak fordi du lagde billeder op af dit nye hår (Skrev til dig den anden dag – Mig med håret der falder af ;-) )
  – Kunne rigtig nok ikke drage så meget inspiration af selve frisuren, da mit måtte helt op i skulderhøjde! MEN, har fundet tidligere indlæg på din blog hvor du beskriver dine plejerutiner – Og dem vil jeg helt sikkert prøve af, så mit hår også kan blive sundt igen :-)
  Igen, tak! Og også et tak for en dejlig blog.