I påsken lavede jeg en af mine yndlingsfrokostretter, chèvre chaud, men på grillede aubergineskiver i stedet for brød. Fremgangsmåden er enkel: Steg ca. 1/2 cm tykke aubergineskiver (gnid dem med lidt olie inden) på begge sider, på en varm grillpande, til de er halvmøre. Læg dem i et fad og top op med en skive gedeost, lidt blomsterhonning og frisk timian. Bag herlighederne i ovnen, 175 grader i 5-10 min (hold øje), til de er gyldne. Spis på/til en god salat. Velbekomme :)
ENGLISH RECAP: I love a classic chèvre chaud but this one on slices of grilled eggplant in stead of bread was a welcome variation.
(Visited 1.834 times, 1 visits today)
Holy moly! Perfekt når man har en svaghed for gratineret gedeost, men altså ikke er god til store mængder brød. Tak for tippet :)
Godt at det kan bruges :)
jeg har en kæmpe svaghed for gedeost – det kan jo spises til alt – næsten da :-)
Det er det bedste <3
YUMM
http://victoriapeace.blogspot.com.es/
Med blomsterhonning? Det lyder som noget sjovt, der skal prøves :-)
Almindelig honning duer også :)
Uhm, det ser godt ud.
http://www.johanneblog.dk
NØJ hvor ser det lækkert ud! :-) Det skal jeg helt sikkert lave, når jeg er hjemme fra ferie!
Håber det bliver et hit :)