Vind: Silverblack Blazer fra Le Neu Black

 

silverblackI anledning af den lille minihelligdagsferie, har de søde piger fra den cool webshop Le Neu Black sat en lækker blazer fra Silverblack (værdi 1.799 kr.) på højkant til én af jer OG så er der også 25% rabat i shoppen eksklusivt til mine fine læsere.

Le Neu Black er en lækker ny webshop med base i København. Fokus er bl.a. på bæredygtig mode og skønhed og shoppen fører en række spændende tøjmærker bl.a. Barbara I Gongini, Vibe Johansson, Silverblack, samt yndigt øko-undertøj fra Underprotection, den bedste skønhedspleje fra Rudolph Care og fine smykker fra Lind & James og Graae Hovind. Læs mere om deres brands her.

Blazeren fra Silverblack er ‘rock-chick’ og alligevel så klassisk, at den er guld værd som grundpille i enhver garderobe sæson efter sæson. Jeg må indrømme, at jeg allerede er lidt misundelig på den fremtidige vinder.

Vind blazeren: For at deltage i konkurrencen om blazeren til en værdi af 1.799 kr., skal I finde jeres yndlings-item hos Le Neu Black og poste en kommentar med link til det, inden på onsdag d. 15. maj kl. 20.00.

Rabatkode: Le Neu Black har været så rare at lave en eksklusiv rabatkode specielt til jer. Med koden EMILY25 får I 25% i rabat, når I handler hos Le Neu Black i konkurrenceperioden (altså til og med onsdag i næste uge).

Held og lykke :)

(Visited 428 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

304 Kommentarer

 1. kan godt lide denne thttp://www.leneublack.com/collections/tops-t-shirts/products/anchor-tank-top-whiteop

 2. http://www.leneublack.com/collections/new-arrivals/products/nuka-blazer

  Mit ynglings-item er klart blazeren! Jeg afleverer mit speciale om 3 uger og så skal jeg i gang med at søge arbejde som erhvervspsykolog – jeg glæder mig så meget til at komme i gang med jobsøgning :D Denne blazer vil jeg derfor have på til min første jobsamtale – og jeg er sikker på, at med en blazer som denne, behøver jeg kun én samtale! Hurra for det forsømte forår snart er ovre!

 3. Jeg er fuldstændig solgt i den skønne blazer, det er en jakke jeg i den grad godt kunne tænke mig at eje, da jeg elsker den stil <3

  min ynglings fra siden er denne pragtfulde taske som jeg syntes er genial lavet
  http://www.leneublack.com/products/double-pockets-bag, men der er jo rigtig mange ting inde på siden jeg godt kunne tænke mig jeg kunne jo købe mig fattig deride <3

  ha en super skøn dag

  knus og solglade hilsner fra

  Pia Hansen
  missangeldk@gmail.com

 4. Sikke en fin blazer :) leder faktisk efter ny sort blazer, så denne ville jo være perfekt, hvis jeg er så heldig, at den lander hos mig.
  Hvis jeg havde tonsvis af penge, så tror jeg, at denne flotte kjole ville ryge med hjem med det samme:
  http://www.leneublack.com/collections/dresses/products/dae-dress

  Men da jeg ikke ville kunne købe så dyrt tøj, ville disse natshorts være min yndlingsting, som er inden for min rækkevidde :):
  http://www.leneublack.com/collections/underwear/products/alexa-shorts-yellow

 5. Sikke en skøn konkurrence.

  Da jeg kiggede web-shoppen igennem, faldt jeg over ‘Tacey top’ fra mærket ‘Ready to fish_’.
  http://www.leneublack.com/products/tacey-top

  Den ville være super lækker til alt fra jeans, denimshorts og nederdele.. og nå ja, så ville den da også passe super godt til Silverblack blazeren. Jeg ser det for mig :)

  Hilsen Katrine

 6. Hej Emily,

  Skøn konkurrence. Min blazer er blevet så slidt, fordi den er brugt ugentligt, efter at jeg fik nyt job i januar. Derfor har jeg faktisk planlagt, at skulle have fingrene i en ny én. Og denne gang en, som holder sin pæn, selvom den bliver brugt flittigt. Så jeg ville elske at vinde blazeren.

  På Le Neu Blacks web-shop, er mit favorit item denne kjole: http://www.leneublack.com/collections/dresses/products/cheryl-tank-dress-blue

  God weekend til dig.

 7. http://www.leneublack.com/collections/shirts-blazers/products/leather-jacket-with-zippers

  Denne jakke giver mig associationer Rick Owens med sine flotte draperinger. Den er mere rocket i sit udseende, end blazeren, men blazeren er anvendelig i andre sammenhænge, så som job og familiefødselsdage – blazeren er et perfekt hverdags-item, mens jakken er med til at give kant i mere uformelle sammenhænge!

  Tak for en fed blog, jeg er en fast læser, og jeg glæder mig som et lille barn til dine nye oplæg :)

 8. Hvor er den lækker! Klassisk, stilren og lækkert snit!

  Det er virkelig inspirerende at “shoppe rundt” i deres shop, super lækre styles, det er nytænkende, lækkert, moderne og unikt! Super kunstnerisk udtryk :) det er en spændende shop!

  Jeg er vild med denne jakke, der på en gang er rå, feminin, unik, moderne og cool <3

  http://www.leneublack.com/collections/shirts-blazers/products/leather-jacket-with-collar

  Rigtig god weekend til alle :)
  Mvh.
  Annesofie

 9. Jeg har valgt denne: http://www.leneublack.com/collections/knitwear/products/jersey-cape

  Den er draperet så smukt, og så er den let gennemsigtig, uden at det bliver for meget. Det giver sådan et flot , nærmest overnaturligt look som jeg virkelig godt kan lide. Smatidig har den en rigtig god længde – ikke for lang så den slæber hen ad jorden, men heller ikke for kort, så den ser slasket ud.

  Og den blazer der – den er virkelig smuk!

 10. Top lækker blazer – den ville virkelig pynte i mit klædeskab.
  Der er godt nok også mange fine ting i den webshop – kunne især god tænke mig at få fingrene i denne lille sag: http://www.leneublack.com/collections/dresses/products/drape-t-shirt-dress
  Synes den er super cool og enkel, men med et fint twist.
  … men må indrømme at både konceptet og farvepaletten på overtøjet fra Maxjenny er übersejt også!
  Og så er det sjovt at se noget fra Bibi Chemnitz design i deres shop – har været i Grønland i et års tid nu (er på vej hjem), og her er man i (meget) grove træk begrænset til Only og Vila… og så de smukke designs fra Bibi, som man kan gå ned og røre lidt ved, når det hele bliver lidt for mørkt :-)

 11. Åh, jeg er inde i sådan en “romantisk periode”, hvor jeg craver smukt stof, blomster og print, løst snit og alt hvad der er godt ved sommeren. Derfor er mit yndlingsitem disse fantastiske bukser, som kan kombineres med alt, og som jeg nu er nødt til at tilføje i min garderobe :
  http://www.leneublack.com/collections/pants/products/gaya-pants

  – Og så vil de være flotte sammen med blazeren.

 12. Denne kappe fra Vibe Johansson er uden tvivl noget af det smukkeste jeg har set! Jeg er vild med den oversize pasform og de fine detaljer! Perfekt til både sommer og køligere dage!

  http://www.leneublack.com/products/cape

  Blazeren er har et smukt snit og ville passe perfekt til alt! :-)

 13. Sikke en fin hjemmeside! Efter at have brugt en del tid på at kigge på deres tøj (det er altså farligt med de links – man får jo lyst til at købe halvdelen af deres webshop), så må jeg faktisk indrømme, at det netop er den blazer, man kan vinde i konkurrencen her, som jeg allerhelst vil eje. Jeg mangler en sort blazer i min garderobe, og ovenstående ser virkelig perfekt ud – klassisk og i god kvalitet, og dermed noget, der hurtigt kunne blive en garderobefavorit.
  http://www.leneublack.com/collections/shirts-blazers/products/nuka-blazer

 14. Kære Emily.

  Jeg kunne virkelig godt bruge den smukke blazer til at tilføre garderoben lidt klasse, efter to år uden fast indkomst – og dermed uden plads i budgettet til tøjindkøb større end strømper og underbukser. :)

  En anden lækker sag, jeg godt kunne tænke mig, er denne smukt draperede bluse/kjole fra Vibe Johansson: http://www.leneublack.com/products/draped-top

  Håber, noget af det kommer min vej. :)

  Dejligt forår til dig!
  De bedste hilsener, Sofie.

 15. Udover den meget smukke blazer, som er noget af det jeg mangler i min basisgardarobe var jeg ret vild med disse støvler http://www.leneublack.com/collections/shoes-boots/products/sophia-boots-black
  – det er ikke rigtig sæson for dem mere, men jeg er sikker på, at de er lige så fede, når vi når til efteråret igen.. og så er der måske lige pludselig noget at se frem til, hvis der er grå og kolde sommerdage :)
  Generelt en rigtig fed webshop, så tak for introduktionen :) Rigtig god søndag til dig!

 16. Kunne virkelig godt tænke mig at matche denne kjole og blazeren til sommerens fester :)