Lørdagsmorgenmad

Cremet græsk yoghurt, moden mango, appelsin, hindbær, granatæblekerner og mandler. Som en dessert og en lille haps af himlen, men sundt og ret nemt (især hvis man havde ladet være med at tabe granatæble undervejs og lave veritabelt rengøringsmareridt). Og pænt.

Den er godt nok fra i går, men jeg gad godt spise den igen. Og igen. Og måske det skal ske ganske snart. Får nemlig gæster til brunch om et par timer. Skal bare lige ned at købe de sidste ting, der mangler og ovenviste arrangement i lidt mindre skala kunne fint blive et brunch-indslag. Sammen med engelske muffins (kender I dem? Dejligste smørsugende små ‘brødsvampe’, der kan fås i Irma), vafler og æg. Og ret så meget kaffe. Og snak i timevis og måske lidt mere kaffe.

Ellers har jeg ingen planer i dag. Og næsten heller ikke i morgen og på mandag. Det føles rigtig, rigtig rart og jeg glæder mig til at slappe af og nulre tæer og læse og sove middagslure hist og her ovenpå en lidt for travl uge, der dog endte rigtig dejligt i går med et hyggeligt fotoshoot og derefter solskinstur og udespisning på Christianshavn med en kær veninde.

Håber at I får en rar lørdag (og helligdagsweekend i det hele taget) hvad end den er nede i gear som min eller fuld af spændende planer :)

ENGLISH RECAP: Whether eaten as breakfast or dessert this is a real treat. Greek yoghurt (i prefer the full fat version), oranges, mango, raspberries, pomegranate and almonds in one pretty and delicious pile.

(Visited 855 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

    1. Årh selv tak rare du <3 Men er stadig lidt deprimeret over at de muffins er udgået...