Lysegrå jeans og hvid jakke


jakke Zara// jeans Massimo Dutti (gamle)// taske Balenciaga// loafers Decadent// solbriller Prada// signetring RebekkaRebekka// armbånd Just Female

Lysere tider, lysere outfits. Lige nu drømmer jeg lidt om at gå klædt kun i hvidt og måske det skal realiseres på Santorini i næste uge. Indtil da må det blive lidt hvidt og så ellers lysegrå og pudder, som ovenfor. Et afslappet, men pænt outfit, der duede fint til en lang arbejdsdag og siden restaurant og biograf i fredags.

I aften står den på hygge, film, hjemme mani/pedi og chicken tikka masala i pigekollektivet. Og hundemavenusning selvfølgelig.

Hav en rar tirsdag – det der nu engang er tilbage af den :)

(Visited 546 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

  1. Tak Camilla og ja, ellers bliver det næsten for lyst/tone i tone. Hurra for neglelak ;)

 1. Virkelig fint outfit, super inspirerende. Det hele er bare lækkert. Super inspiration til job tøj. Du er bare suveræn til at balancere det lækre og fine med det lidt rå.

  1. Ja, jeg vidste det heller ikke før jeg prøvede denne, men det er virkelig et hit. Tak ;)

  1. Deborah Lippmann ‘Girls Just Want to Have Fun’ :) Så fin farve, men synes desværre at den var dum at lægge og holdt dårligt… Men den slags kan selvfølgelig være individuelt. Jeg er til gengæld kæmpe fan af Isadora, Essie og OPI :)

 2. Rigtig fint med den lyse jakke – glæder mig til at se de billeder – du kommer til at tage på Santorini, der er så smukt!! Dejligt sted at nyde en frappe ;) kun lidt misundelig…!

   1. jep jeg har været der ;) det var rejsemålet, da jeg var på studietur med min gymnasieklasse. Vi boede i Kamari og var hele øen rundt for at studere jordlag og bedømme og placere vaser historisk ud fra mønstre og farver.. Steder jeg var glad for at opleve dengang- som også er “mustsee” på Santorini er solnedgangen i nordligste by Oia, der er beskrevet som en af de smukkeste i verden og da vi var der, kom der et brudepar, der skulle fotograferes.. meget fint! Af kulturelle ting syntes jeg rigtig godt om, var den bevarede by efter flodbølgen i form af de minoiske ruiner i Akrotiri og dennes udspring i myten om Atlantis! Fira er så hyggelig med de mange etager, små terrasser og cafeer. Sikker på du får en berigende ferie dér ;) husk at spise en gyros..

 3. Så fine billeder. Jeg ved du sikkert er blevet spurgt en million gange, men hvor bliver du klippet og af hvem? Du har det flotteste hår :)

  1. Mange tak :)
   Jeg bliver klippet hos Kendra hos Beauty Avenue, der er den første frisør der har forstået mit hår. Hende kan jeg varmt anbefale!