Den lille sorte og lidt lyserødt

kjole Asos// solbriller Prada// taske Decadent// armbånd Just Female// pumps Asos// bælte Linea Pelle

Bare sådan helt klassisk og lidt retro. Og med små pastelfarvede klatter hist og her. Også rart af og til. Well, og lidt for meget hår. Skal. Klippes. Nu. Det må dog vente til efter jeg har været på ferie, så I kan godt forvente solblegede dreadlocks i det græske ;)

Jeg synes jeg løber stærkt i disse dage og prøver at få alle de løse ender til at mødes inden jeg rejser på søndag. Er det bare mig eller er det ikke lidt stressende at skulle på ferie? Altså det er rart når man er der, men synes altid, at der er så meget der skal afsluttes, afvikles og forberedes inden man kan smutte afsted med god samvittighed. Ja, ja first world problem I know. Har bare ondt af mig selv, fordi jeg ikke når til Distortion. Så hvis I er ude at feste i gaderne, så fest lige lidt for mig. Hep!

(Visited 288 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

43 Kommentarer

 1. Av, hvor ser du godt ud!! Rigtig glad og sommerlig :-) Og de der solbriller er bare super fine!
  Hav en dejlig solskinsdag og good luck med at nå det hele inden ferien! Og kan fortælle dig, der blev festet en masse på Nørrebro i går ;-)
  KH Clara

 2. Hvor er det dog et fint outfit! Elsker solbrillerne og tasken.
  Smukt.
  Jeg tror der er mange der gerne ville til Distortion, men ikke kan på baggrund af eksamen. Så du er ikke den eneste.
  Personlig ville jeg også gerne med, men kommer fra Fyn og har eksaminer i næste uge, så har også måtte springe over. Måske til næste år? :)

 3. Fantastisk billeder. Du ser skøn ud.

  Og dén solbrilleform er bare genial til dig. Hvor ville jeg ønske, jeg havde et bedre solbrille-hoved. Men ak altså!

  1. Tak søde Rikke, jeg har et lidt bredt hovede, så jeg kan omvendt blive ærgerlig over ikke at kunne gå med små, runde solbriller. Men ja, man må købe solbriller efter det hoved man nu engang har. Er sikker på at der også er nogle, der er perfekte til dig :)

 4. Stor fan af din stil og elegante måde at sammensætte tingene på – og skønt at det hele ikke partout skal koste en million :)
  Hvordan har du fået dit hår til at krølle så fint? Kh. Maria

  1. Mange tak Maria. Det er med krøllejern. Guide coming up, skal bare lige have tid til at lave den ;)

  1. I en UK 6 (og kunne nok godt have brugt den i en 8, hvis jeg skal være helt ærlig ;). Og mange tak :)

 5. Jo, det kender jeg alt for godt!! Og når man så kommer hjem igen er det lidt det samme, og man føler egentlig man burde have en efterferie-ferie.. Eller.. Det er måske bare mig ;) Haha..

 6. Så… Nu må jeg se om jeg kan lave en kommentar uden tastefejl ;)
  Er helt vildt med dine pumps… Tror vidst nok lige jeg kom til at købe dem på Asos. Det bliver min kæreste nok glad for – han er ca 2 m høj og selvom jeg ikke er lille, så passer vi stadig bedre i højden, når jeg har lidt hæle på. Jeg er rigtig dårlig til at gå i hæle, for min hæl smutter altid op. Tog chancen, da de pumps har rem.
  Du ser rigtig godt ud :)

  1. Tak Anette, håber de bliver et hit (både hos dig og kæresten) og at hælen bliver hvor den skal :)

 7. Super flot outfit, skønneste Emily! Overvejer at investere i den fine kjole! Er den et fra din side af, og i god kvalitet? :-)
  Bliver også altid stresset selv, når der skal pakkes og det hele! jeg skriver altid alle de ting ned, som jeg skal huske til ferien, på et stykke papir. Men sjovt nok, så føles det altid som om, man har glemt et eller andet. Rigtig god ferie, og så er vi to der ærgrer os over ikke at komme til Distortion. Jeg har travlt med eksaminerne, men det bliver godt med sol og sommer, og lange hyggelige dage med jordbær og gåture :-)

  1. Mange tak Nanna :) Jeg synes den er rigtig fin og lækker til prisen, det er jo ‘bare’ en bomuldskjole, men den er tyk i kvaliteten og falder pænt. Tusinde tak og held og lykke med eksamen!

 8. Hej Emily! Hvor ser du skøn ud! Hvor har du købt solbrillerne? Og er modellen fra i år?

  Smil
  Julie