Duften af Summer

Duften af min sommer i alle tilfælde. Jeg holder meget af alle Stella McCartneys dufte og denne er ingen undtagelse. Jeg forærer som regel mig selv en hver sommer, idet der kommer en ny limited edition hvert år. Ja, ja den slags smarte salgstricks virker på mig ;) Men kun hvis jeg kan lide duften selvfølgelig. Det kunne jeg altså igen i år og derfor blev den købt i lufthavnen og kom med på ferie. En ferie der i dag byder på bådtur. Vi skrives senere :)

(Visited 181 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Elsker også hendes dufte og glæder mig til forhåbentligt også at købe denne fra lufthavnen i løbet af sommeren :-)

  2. Ved du hvor lang tid den kan fås? Jeg vil nemlig vildt gerne have den, men økonomien er ikke til det lige pt :(

    1. Som regel hele sommeren/ til den er udsolgt. Og den kan ikke fåes alle steder, men de har den i alle tilfælde i lufthavnen. Tror også Magasin har den :)