Sommerskønhedsfavoritter

Mine sommer-/ferieskønhedsfavoritter jeg har med i kufferten og har haft stor glæde af hernede. For mig handler sommer-beauty om less is more og med en vandfast mascara, solcreme med høj faktor, en god bodylotion/aftersun, neglelak i fine, klare farver og en lækker hårkur, har jeg hvad jeg skal bruge til en uge i solen. Ja, ok og så min forestrukne ansigtspleje fra Rudolph Care i rejsestørrelser og måske en solpudder.

Ovenfor er det fra venstre mod højre: Vandfast mascara og makeup-fjerner til vandfast makeup fra Oriflame, lindrende bodylotion med aloe vera fra Burts Bees, plejende olie med faktor 50 og yndlingssolcremen (ligeledes med faktor 50) fra La Roche-Posay, den eneste solcreme – jeg har prøvet hidtil – der beskytter min hud fra solen og som ikke samtidig giver mig crazy soleksem, jeg bruger cremen på bryst og ansigt og olien på resten af kroppen, Isadora neglelakker i Scuba Blue og Coral Reef og sidst men ikke mindst Repair-hårkur fra Moroccanoil i rejsestørrelse, der gør mit hår blødt og medgørligt ovenpå sol, klor- og saltvand.

ENGLISH RECAP: My summer beauty faves.

(Visited 488 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. La Roche-Posay er også min all-time favourite når det kommer til solcreme, og shampoo for den sags skyld :-)
  Som en lille fyi: Så har Escentual.com i hele denne måned tilbud på franske apoteksmærker, deriblandt La Roche-Posay :-) Der er en besparelse op til 50 %! http://www.escentual.com/
  Jeg har bestilt den plejende olie, og jeg glæder mig til at prøve den :-)
  Fortsat god ferie, det ser skønt ud dernede :-)

 2. Jeg er ret vild med en olie fra Burts Bees med den mest fantastiske lemonduft! Og ellers er en af mine øko-favoritter lige pt. arganolie, som jeg anvender efter vask af ansigtet om aftenen som natcreme!

  1. Den må jeg da vist prøve. Er også vild med arganolie, der er en fast del af både min hår- og hudplejerutine :)

 3. Måske et lidt du,t spørgsmål, men nu kommer det alligevel. Hver gang jeg køber solcreme med meget høj faktor, så er den virkelig, virkelig tyk og tager ofte en time eller to inden den er tørret helt ind i huden. Kender du nogle cremer med meget høj faktor (30+) der er lidt nemmere at arbejde med?

 4. Jeg søger sådan med lys og lygte efter en god solcreme/-olie der beskytter og samtidig ikke blokerer fuldstændig for at man kan få noget farve – trust me I need it! Så mit spørgsmål er: Bliver man solbrun selvom man bruger så høj en faktor? Og hvad koster hhv. solcremen og den plejende olie fra La Roche Posay? :)

  1. Kan ikke tale for alle, men jeg gør bestemt. Det går lidt langsommere, men jeg undgår grim og sviende soleksem, der gør at jeg alligevel ikke kan være i solen, så for mig er det en rigtig god løsning :)
   Den til ansigt koster ca. 150 og olien ca. 200 mener jeg.

 5. Eucerin har også en fantastisk solcreme til folk, der får soleksem. Fås på apoteket eller det tyske webapotek apo-rot.de.

 6. Wow det ser skønt ud :) Emily, hvor kan man kontakte dig? Har du en e-mail adresse? Det er ang. noget tøj ;)