Små ting: BFF’s

Nogle gange er de ‘små ting’ egentlig de største. Og altså ikke i omfang, men i vigtighed. Som mine yndlingspiger (der altid outfit-koordinerer, haha) på Santorini i solnedgangen. I denne weekend er de på Northside og jeg savner dem altså ret så meget. Kom så hjem med jer!

ENGLISH RECAP: My dear girlfriends that I not only had the pleasure of enjoying a marvelous week on Santorini with, but also share an apartment with. I feel very blessed.

(Visited 722 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. Jeg bliver simpelthen nødt til at spørge, hvad for et objektiv du har brugt på ovenstående billede? Du tager tit billeder med sløret baggrund, så du må have nogle objektiver med meget lille blændeværdi eller er det et godt tricks, du kan videregive? Det fungerer ofte rigtig godt på dine billeder.

    1. 85mm 1.4 fra Nikon, så ja som du selv så rigtigt skriver; meget lille blændeværdi/høj blænde. Du kan snyde dig lidt til det med zoom. Jeg bruger også ofte et 50mm 1.8, der er langt mindre kostbart at anskaffe en 85mm 1.4 :)

  2. Mit navn er Natascha, og jeg er fornyeligt startet på at blogge.
    En af grundene til at jeg startet med at blogge, var dig og din skønne blog, samt flere andre bloggere, jeg har fulgt i nogle år. Jeg bliver enormt inspireret af dig og andre bloggere der åbner sig for andre og deler deres liv. Dette måtte jeg prøve og se om det kunne være noget for mig, hvilket jeg bestemt synes og jeg nyder det. Jeg ville elske hvis du ville kigge forbi min blog som hedder a black swan. Tusind tak for din skønne blog!