Wunder-Braun: Gillette Venus Naked Skin

Langt, mørkt og ekstremt tykt og kraftigt hår på hovedet. Desværre ligeså på benene. Ikke så sexet, I know og bestemt det ‘skønhedsissue’, jeg har kæmpet mest med og været mest ked af, siden jeg var teenager. Først barberede jeg, hvilket resulterede i mørke stubbe. Så brugte jeg hårfjerningscreme (findes det overhovedet i dag?), med lige så lidt succes. Så røg jeg på en epilator, med usandsynligt mange knækkede og indgroede hår som resultat. De seneste mange år har jeg sluttet nogenlunde fred med mine underben, ved at få dem vokset eller få hårene fjernet med sugaring en gang hver 4.-6. uge. Og så har jeg sendt lange misundelige blikke efter mine lyse veninders ikke-eksisterende hårvækst på benene og haft en lille smule lyst til at kværke dem, når de har sagt ting som “ja, jeg barberer kun ben en gang hver anden måned og det behøver jeg næsten ikke engang”.

Min oplevelse med IPL
Jeg har flere gange overvejet ‘permanent’ hårfjerning med laser, men for det første synes jeg det er for dyrt, for det andet er jeg en smule bange for det. For nogle måneder siden fik jeg mulighed for at teste Braun og Venus’ bud på ‘permanent’ IPL-hårfjerning og har zappet løs hver 14. dag siden og er meget, meget glad (ja, nærmest lykkelig!) over resultatet.

Over de sidste 2 måneder og altså 4 gange i alt, har jeg tålmodigt og stykke for stykke behandlet mine underben med Gillette Venus Naked Skin og heldigvis er alle anstrengelserne blevet belønnet med en markant reduceret hårvækst. Jeg vil skyde på at der er 60-70 procent færre hår. Det anbefales at man behandler hver 14. dag i 3 måneder og derefter holder ved lige med en månedlig behandling. Jeg tør derfor – næsten – godt tro på helt ‘nøgne’ ben efter denne måned.

MEN… det tager mig ca. en time (eller et afsnit af Boardwalk Empire + 5-10 min.) at zappe ét  underben (inkl. knæ). Det er altså lige knap to timer for begge ben, så det er et lidt tidskrævende projekt at give sig i kast med benene. Dertil kommer at man skal benytte en speciel gel i et rigeligt lag og der går altså et par tuber til, når man behandler så ‘stort’ et område. Men gelen er også med til at sørge for at det er en aldeles smertefri proces, så den er det værd. Hele processen har alt i alt givet pote for mit vedkommende og jeg har opnået et resultat jeg ikke havde turdet drømme om.

Det skal helst foregår ret punktligt, så jeg har skrevet det i kalenderen hver 14. dag (og efter denne måned én gang hver måned) og så er der altså dømt zapning og tv-serier i to timer på den givne dag.

Mindre områder som bikini-linje, armhuler eller overlæbe er selvfølgelig langt mere overskuelige og mindre tidskrævende, hvis det er ens ‘problemområde’.

Læs mere: Pudderdåsernes erfaring med IPL’en, hvordan den virker, sikkerhed og trin-for-trin-vejledning i hvordan man bruger den lige her.

IPL siges at virke bedst på dem med lys hud og mørke hår, så jeg har bestemt haft den heldige kombi (lige i forhold til det) og det skal man tage højde for. Har du meget mørk hud (det gælder også meget solbrun hud), skal/kan man slet ikke bruge den og med lyse hår kan det have effekt, men der er ingen garanti. Til gengæld har Braun en “100 procent tilfreds eller pengene tilbage”-garanti, meget sympatisk for så dyrt et produkt.

Gillette Venus Naked Skin fra Braun koster ca. 3999 kr. og kan købes hos Elgiganten og lignende elektronikforretninger.

ENGLISH RECAP: I’ve tested the Gilette Venus Naked Skin for the past months with great success. An estimated 60-70 % decrease of hair on my legs after using it every 14th day for two months. It is rather time consuming though. It takes me almost two hours to treat each leg (from the knee to the ankle), but for me it has been worth it. I have fair skin and dark hairs which is the optimal combination for ‘permanent’ IPL hair removal.

(Visited 4.443 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

 1. Årh, kære Emily, hvor kan jeg dog sætte mig selv i dine sko.. Du er ikke alene som mørkhåret med tydelige hår uønskede steder.
  Om vinteren gemmer jeg benene bag strømper og bukser, men om sommeren er jeg altså ganske okay tilfreds med min epilator, da jeg ellers også kunne skrabe 1-2 gange dagligt. Og med en god bodyscrub (Karmameju er en favorit) i den travle (sommer) sæson, kan jeg næsten holde de dumme indgroede hår væk..
  I øvrigt – er jeg nået en alder (jaja, kun 27), hvor jeg begynder at forstå ‘ældre’ kvinders dovenskab, hvad hårfjerning angår.. Ikke at jeg vil droppe det foreløbigt, men mere til gene er udvoksningen jo ikke (hvis den er fjernet med voks eller epilator vel at mærke).

  1. Tak for din hårhistorie Trine, er rart ikke at være alene!
   Og så skal jeg da vist prøve Karmameju-scrubben :)

 2. Hej Emily.
  Hvor er det skønt at hører det virker så godt på dig! Selv bander jeg også min behåring på benene (og alt for mange andre steder også) langt væk, så du har givet mig et håb for at der måske er en udvej, der ikke inkludere barbering hver dag!
  Jeg har dog lige et par spørgsmål:
  – Hvor meget gelé går der til? Altså hvor langt holder en tube? (målt i ben ;-)
  – Gør det ondt?
  – Kan den bruges overalt på kroppen?
  -Og sidder man den bare i stikkontakten, eller hvordan? Skal pæren i den udskiftes?

  Og sidst men ikke mindst, hvor kan jeg finde den til 3000 kr? Synes den koster 3999,- kr. på elgigantens hjemmeside.

  1. Hej Sophie,
   Det kunne da være forsøget værd og især når Braun lover pengene tilbage hvis du ikke er tilfreds (husk at gemme kvittering!).
   – En tube holder til ca. 3 behandlinger målt i underben.
   – Nope, det er (så vidt jeg har erfaret) bl.a. det gelen hjælper med. På visse punkter kan man godt mærke en lidt varm/prikkende følelse, men på størstedelen af mine ben kunne jeg ikke mærke noget som helst.
   – Ja.
   – Du sætter den bare i stikkontakten. Mht. pæren må jeg være dig svar skyldig, men det tror jeg ikke. Der er ikke nogen pære som sådan.
   – Min fejl, det er 3999, sorry.

 3. Verdens bedste og mest relevante indlæg!
  Især for sådan en som mig, som har gypsyblod i årene, og som også er udstyret med langt, tykt, mørkt hår på hovede og på krop.
  Jeg går straks igang med at finde den amerikanske version.
  Tak!

 4. Hej
  Det lyder godt – overvejer selv projektet. Hvordan er benene lige efter brug? Helt glatte? Og må man barbere dem i mellem behandlingerne, hvis det er nødvendig?

  1. Hej Anne,
   Man skal barbere dem inden, så ja, de er helt glatte efter brug :)
   Og jep, det må man og det er også nødvendigt især i starten, synes jeg. :)

 5. Hvordan kom du af med indgroede hår? Har fået så mange efterhånden, og det er ret svært at fjerne :( Ved godt at man kan exfoliere huden og skrubbe den med bodyskrub, men hvad hvis uheldet er ude?

  1. Jeg stoppede med at bruge epilator og selv fjerne hår med voks. Begge dele knækkede mine hår nede i hårsækken og gjorde at jeg fik mange indgroede hår. Det løste mere eller mindre problemet. Skulle der være et nu, så fanger jeg det med en pincet og ellers så er exfoliering og masser af bodylotion/olie vejen frem :)

 6. Hej Emily!

  Når du skriver, at du godt tør tro på helt ‘nøgne’ ben snart, mener du så hel fri for hår – eller skal man fortsat barbere ben fremover? Altså er det meningen, at man på sigt kan blive HELT fri for både hår og barbering?

  1. Helt fri for hår :)
   IPL virker ved at sætte hårsækken i dvale, så man skal vedligeholde det, men resultatet er altså i bedste fald helt ‘hårløse’ ben i længere perioder :)

 7. Hej Emily.
  Tak for den fine anmeldelse. Jeg overvejer selv at give det et forsøg og købe zapperen.
  Men jeg kan se at det er over en måned siden, da du har lavet anmeldelsen, så jeg tænkte, at jeg lige ville høre hvordan det ser ud nu?
  Er resultatet blevet ligeså godt som du håbede?

  1. Det er blevet bedre :) Der er desværre ingen garantier for at den virker lige godt på alle (men du kan få pengene retur), men udfra hvad jeg har oplevet kan jeg VARMT anbefale den!
   Lige som en note har jeg altså fulgt tidspunkterne og anvisningerne til punkt og prikke.

 8. Hej Emily!

  Det er efterhånden lang tid siden at du skrev dette indlæg. Kort efter købte jeg selv en maskine magen til. Jeg er dog først begyndt at bruge den nu her. Har brugt den 3 gange nu, og indtil videre kan jeg ikke se nogen forskel (har fulgt instruktionerne til punkt og prikke)…. Mit spørgsmål er derfor, hvor lang tid der gik før du kunne se nogen forskel? Var det allerede første gang du brugte den, eller gik der et par gange?

  Tak for en super skøn blog!

  Kh. Christina.

  1. Hej Christina,

   Selv tak og tak for at du følger med :)

   Godt at du følger til punkt og prikke, det er ret essentielt. Jeg så resultater efter 5. eller 6. gang tror jeg. Dog skal jeg understrege at jeg har (havde) ret mørke hår på benene og lys hud da det var vinter, så det var den ideelle kombination. Hvis ikke du ser resultater indenfor de næste par gange, ville jeg nok gøre brug af tilfredshedsgarantien og få pengene tilbage.

   Men håber det ender lykkeligt, jeg er SÅ glad for resultatet jeg har opnået med min.

   Kh.
   Emily

   1. Hej igen Emily.

    Tak for det hurtige svar! Det ser ud til at der er håb forude ;-) Havde troet at man ville kunne se resultater efter de første par gange, men eftersom du siger der går lidt længere tid, så vil jeg væbne mig med tålmodighed. Jeg har prøvet at kigge lidt på det med tilfredshedsgarantien , og det ser ud til at den garanti kun gælder 60 dage efter købet. Har jeg ret, eller er der en speciel aftale med Braun omkring netop denne maskine?

    Dejligt at du har været så glad for den, håber jeg bliver det samme! Synes dog det tager ret lang tid, at gøre det på benene, men håber det er det hele værd når jeg ser det endelige resultat ;-)
    Lige et lille ekstra spørgsmål: Er du helt hårfri nu?

    – Christina.

  1. Ja og nej, selve hovedet man behandler med er simpelthen så lille at det tager for lang tid til hele eller halv ben synes jeg. Men den virkede så godt (til lys hud med mørke hår). Nu går jeg til professionel ipl/permanent hårfjerning i stedet. Men er det bare et mindre område man skal behandle (eller er man mere tålmodig), så er den alletiders :)

   1. Går du til professionel behandling med samme områder som du brugte den på? Eller virker den stadig de områder du behandlede dengang?

    1. Hej Line,
     Jep det gør jeg. Det er dyrt, men for mig er det er alle pengene værd. Og det går så hurtigt i forhold til hvor lang tid, det tog mig at gøre det selv med maskinen fra dette indlæg. Så hvis det er et større område, der skal behandles, så ville jeg nok overveje at få det gjort på en professionel laser/IPL-klinik :) Kh. Emily

     1. nogen klinik du kan anbefale til dette? sejt du gør det. jeg skal netop til at booke første behandling selv, hos cosmo. :-)

 9. Hej Emily

  Jeg vil gerne høre om de steder du har behandlet med Gillette Venus Naked Skin er de fri for hår ??

  Hilsen