Blogtip: Paperback Castles

ThemillontheflossAustenkonkurrence1bronte-shakespearegatsby1hemingway1JaneaustenThepalace
Alle billeder er fra Paperback Castles

Jeg har fået en ny blogkærlighed nemlig Paperback Castles, der først og fremmest er en læsehests bekendelser. Her blogger Rikke om sin kærlighed til litteraturen og anmelder bøger på livet løs og med en hast så man bliver helt forpustet. For hun læser meget og hurtigt. Og tager kønne billeder og laver hyggelige små film. Og minder mig lidt om mig selv for nogle år siden, hvor jeg også læste min bachelor i litteraturvidenskab og slugte bøger. Jeg er fan. Kig forbi den fine bogblog her.

ENGLISH RECAP: Pictures from my newest blog crush, Paperback Castles.

(Visited 1.286 times, 1 visits today)
BB Te

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

  1. Jeg er enig, jeg elsker altid at se hvad hun nu finder på. Og jeg får altid lyst til at købe en masse bøger når jeg er inde på hendes side. :0)

  2. Tak for tip, jeg mangler i den grad inspiration til god læsning! Sommetider er det bare ikke nok at gå efter de pæne omslag ;)

  3. Åh, nej altså, hvor er du bare sød. Tusind, tusind, tusind tak for de fine ord og bloganbefalingen – du har gjort mig noget så jublende glad.

  4. Ah det var jo lige hvad jeg kunne bruge her til sommer, hvor min læse-tid er gået helt i stå og jeg savner virkelig at sidde i en stol med en god bog :) Ny inspiration kan forhåbentlig sparke lidt gang i læsetiden igen :)

  5. Tak for tip, altid dejligt med inspiration til de perioder hvor man lige har tid til at begrave sig i nogle dejlige bøger :)

  6. Åh jeg knuselsker Rikkes blog! Jeg sidder altid klar med mit login til biblo mens jeg løber hendes boganmeldelser igennem! Super fin blog :-)

  7. Ih sejt at I er så mange der også er vilde med en. Det fortjener den og hun så afgjort :)