Det fineste undertøj

Jeg har fået det yndigste undertøj fra Hoff by Hoff et dansk undertøjsmærke, som jeg ikke kendte hidtil, men som jeg er vældig glad for at have lært at kende. De laver nemlig det fineste undertøj, der er behageligt at have på, med fokus på små detaljer og med et stort udvalg af bh’er uden fyld, puder og bøjler og altså lige efter min næse (jvf. dette indlæg).

Der findes også virkelig fine badedragter og bikinier i sortimentet. Besøg Hoff by Hoffs webshop her.

ENGLISH RECAP: I’ve just got to now the delicate and pretty underwear from Hoff by Hoff – a very nice acquaintance though. See all of the collection and shop it here.

(Visited 915 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. hvor er det altså fint :)
    synes bare nogen gange jeg skal være lidt modig hvis jeg tager en bh på uden bøjle, er en D skål, men ihh hvor er de altså behagelige ;)

  2. Hvor er det bare fint, hvem der dog bare havde (små) bryster som da man var 18 og sagtens kunne bære bh’er uden bøjle og støtte i (eller bare droppe bh’en helt ;-) )

    1. Åh jeg kunne nu af og til godt tænke mig lidt større, men sådan er det jo nok ;)