Sommeropskrifter

sommeropskrifter

1. Sunde morgenmadsvafler. 2. Cherry & Rose cooler. 3. Chicken Tikka Masala. 4. Kyllinge Nuggets. 5. Ærtesuppe med myntepesto. 6. Cupcakes med orangeblomst. 7. Jordbærkage med rabarberbunde. 8. Nudelsalat med edamamebønner. 9. Pasta med grov pesto. 10. Citronmuffins med blå birkes.

Så er bloggens opskriftside opdateret med alle de nyeste og sommerlige opskrifter, ligesom det også er her alle opskrifter, der har været bragt på bloggen gennem de sidste mere end 3 år, er at finde. Og der er efterhånden rigtig mange, så jeg går og lurer på, hvordan man kan arkivere dem lidt smartere og mere overskueligt. I må endelig komme med bud og ønsker.

ENGLISH RECAP: The recipe site of the blog is updated with all of the latest recipes featured here.

Billeder taget med Nikon D7100// Pictures taken with Nikon D7100

(Visited 335 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Hold nu op, hvor ser det bare lækkert ud. Jeg er sandsynligvis at finde i køkkenet de næste mange dage, det er helt sikkert. Wow, man bliver helt sulten bare af billederne!!!

  2. Ej hvor ser de helt fantastisk lækre ud! Har faktisk lige bagt dine dejlige jordbærkagecupcakes i dag, og de smagte forrygende som sædvanligt!

  3. Jeg tænker at det ville være en løsning at sætte opskrifterne op efter kategori (som nu), men i alfabetisk rækkefølge. Og evt. give opskrifterne danske titler, så alle opskrifterne med fx kylling står efter hinanden. Jeg har tit svært ved at finde lige dén opskrift, jeg leder efter derinde :)

  4. Synes helt klart du skulle overveje at udgive mange af dine opskrifter…..bliver altid total inspireret af din mad ( er mor til 3 og vi falder tit i fælden med de mest gængse og kedelige madretter) og måden billederne er taget på. Jeg ville elske at tage en kogebog frem med de billeder og bare bladre i den og lade mig inspirere. :-)