Smoothie med bær, youghurt, mynte og acai

Min favorit-smoothie for tiden til morgenmad eller som mellemmåltid: Frossen banan, blandede bær, frosne acai-bær (kan blandt andet købes hos Irma), græsk yoghurt, frisk mynte og evt. lidt juice, mælk eller vand for at få den rette konsistens og få blenderen til at kunne køre rundt. Super sund, sød og lækker og mættende.

Opskrift på læskende sommer-smoothie med vandmelon her. Se mange flere opskrifter på smoothies og shakes her (under ‘Smoothies og drikkevarer’).

Pimp din smoothie: Masser af ‘accessories’ til smoothies og shakes i dette indlæg.

ENGLISH RECAP: My favorite smoothie at the moment – frozen banana blended with a mix of berries, fresh mint, greek yoghurt and acai.

(Visited 2.085 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. Det lyder godt Emily! Kan jeg lige spørge om, hvilken blender du bruger til dine smoothies?Jeg har et billigt mærke, men har tænkt på at købe noget bedre fx. KitchenAid eller Bodum. Det største problem med min billig én er rengøring. Total pain in the butt!

    1. Jeg havde en Kitchen Aid før, som jeg var glad for og sled op (men de er også dumme at gøre rene) og lige nu er det en OBH Nordica :) Tror bare at blendere skal være besværlige mht. rengøring…

      1. Tusind tak for svaret Emily! Jeg er helt enig mht. rengøring… Jeg gider ikke at lave smoothies nogen gange pga. den.

  2. Lyder rigtig lækkert og dejlig sundt. Men er det blandede frosne bær eller friske bær? For det, der jo er med frosne bær er, at de skal varmebehandles inden man spiser dem grundet en eller anden bakterie. Synes jeg i hvert fald at have læst. Kan det ikke passe?