7 gode og forskønnende olier

Af skønhedsprodukter holder jeg allermest af olier. Til at pleje kroppen, håret og ansigtet – ikke mindst indefra – og give spændstig, lækker og sund hud og blankt og velplejet hår.

Herover ser I mine yndlingsolier. Fra venstre mod højre er det:

MK Olie Woman – koldpresset økologisk jomfruolie af hørfrø, hybenkerne, kæmpenatlys og  egyptisk sortkommen. Masser af Omega 3 til at booste og smøre huden (og alt det andet) indefra. Jeg spiser 1-3 spsk dagligt. Det er bare 1-2-3 ned med det og så fulgt op med aroniajuice eller en skive æble eller appelsin.

Cosmos Co Arganolie – Jeg bruger den til ansigt, hårspidser og kroppen og elsker resultatet. Duften not so much, men den fortager sig hurtigt og jeg nøjes med at bruge den om aftenen.

Sard Kopenhagen Mandelolie – 100% ren, sød mandelolie bruger jeg til alt fra at fjerne makeup til tørre ben og som plejende bodyscrub sammen med rørsukker. Af og til tilsætter jeg lidt æterisk olie med rose (også fra Sard), der er min yndlingsduft.

Möllers tran (kan købes i de fleste større supermarkeder, helsekostforretninger, samt Matas) – super fiskeolie med højt indhold af EPA og DHA sammenlignet med mange kapsler. Tilmed meget billigere end kapslerne. Jeg tager ca. 1 spsk af den med citrussmag dagligt.

Sasé Body Oil – lækker og velduftende kropsolie, som jeg bruger efter badet. Gerne mens huden stadig er varm og fugtig, så trænger den bedst ind.

Rudolph Care Facial Oil og Rudolph Care Body Oil – Mine all time favorites, men også nogle af mine dyreste olier, så dem sparer jeg lidt på. Er vild med den glød min hud får af dem (især ansigtsolien) og den lette og lækre RC-duft, som jeg er helt afhængig af.

ENGLISH RECAP: I love beauty oils for moist and dewy skin and shiny hair.

(Visited 1.476 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Tak for tip, Emily! Jeg er selv vild med olier, og bruger også forskelige i flæng. Som oftest bliver det dem fa helsekosten jeg er gladest for og får de bedste resultater med. Jeg er vild med den lækre røde Johannesolie, der giver min hud en lækker lækker glød og ikke mindst helt alm. ren olivenolie fra Urtekram på kroppen. Duften ja, den er så som så med olivenolien, men det er klart den af alle olier nogensinde, der har givet mig den blødeste, glatteste og pæneste hud :-)

 2. Hej :)
  Super godt indlæg.
  Jeg tænkte på, om du synes Cosmos Co Arganolie kan erstate moroccan oil?

  Tak for hjælpen.
  Hilsen JK

  1. Tak :)
   Hmm… det kommer lidt an på dit behov. Moroccan Oils treatment/olie er et blandingsprodukt specielt til hår, mens den anden er ren arganolie og kan derfor bruges til hud, hår, negle etc. etc. Så det er to lidt forskellige ting synes jeg :)

    1. Så lidt, håber det hjalp. Men du kan sagtens bruge den i håret :) Moroccan oil indeholder bare også silicone m.m., der gør håret ekstra blankt, så det er bare så du ikke bliver skuffet. Rene naturprodukter kan (desværre) ikke altid det samme som de andre…

     1. Det er godt du siger det, for jeg tænkte nemlig, det måske kunne være en erstatning for Moroccan oil :o)

 3. Jeg tænkte på om du ikke kunne lave et post med tasker man kan bruge som skoletasker… jeg tror vi er mange der gerne vil have lidt inspiration! Gerne noget i alle budgetter! Det ville være dejligt! :D

  1. Det vil jeg gerne overveje :) Hvad er kriterierne for at den kan bruges som skoletaske?
   Kh.
   Emily

   1. At der ihvertflad kan være nogen bøger og en macbook pro 13″ også må den da gerne være cool i design :)

 4. Jeg har lige kastet mig ud i argan-olien og ja for pokker den lugter ikke specielt rart.. Men det’ vel prisen man betaler for at der ikke er tilsætningsstoffer :)

  1. Ja, det tænker jeg også. Til info har Sard Kopenhagen lavet en arganolie med mild duft, der ikke lugter af ged :)

 5. Sard mandelolie har jeg også stående på badeværelset, den bliver brugt flittigt nu hvor jeg er gravid og maven udvider sig :-)

 6. Synes du Cosmos arganoil bedre end Moroccanoil arganoil?
  Overvejer nemlig at prøve en ny olie. Har brugt den fra Moroccanoil i et stykke tid efterhånden. :-)

  1. Se svar på lignende spørgsmål længere oppe :)
   Jeg bruger dem begge, men synes de kan nogle forskellige ting :)