10 efterårsopskrifter

tikka1

{Chicken tikka masala}

suppe1_zpsfa6edd18

{Ærtesuppe med myntepesto}

chili1

{Chili sin carne (vegetar chili) & Chili con carne}

salat1_zpsfa7ba9d0

{Salat med selleri, æbler og hasselnødder – rigtig god til vildt}

vegelas3

{Vegetarlasagne}

ged_zps90ca210a

{Chèvre chaud på auberginebund}

pho1

{Pho Ga – vietnamesisk kyllingesuppe}

blueblue1

{Marcipankage med blåbær eller æble}

varmkakao1_zpsd71007cb

{Varm kakao}

snickers1

{Snickerskage}

En lille samling af 10 rare, lunende og lækre opskrifter til de koldere aftener, eftermiddage og weekender. Chicken tikka masala fik vi i tirsdags og jeg vil gerne lave kyllingesuppen, chili sin carne og marcipankagen (med æbler) snarest. Nå, ja og alle de andre sager. I aften bliver det dog bare en hurtig salat (denne eller denne) eller rugbrødsmad. Kommer sent hjem fra arbejde nemlig og har en løbedate først. Men måske man skulle slå sig på en varm kakao senere som en rar afslutning på en grå oktoberdag. Med en skumfidus eller to i. Og en krimi til. Det bliver godt…

ENGLISH RECAP: 10 great recipes for fall.

 

(Visited 3.479 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Må indrømme at der også skulle en løbedate til før jeg bevægede mig udenfor i det her vejr =/ Det er da godt nok gråt og trist. Mens jeg stadig overvejer hvad aftensmaden skal være (snak om at være sent ude), så drømmer jeg lige om den der Snickerskage.