En rar lille boks

Er kommet hjem fra min rejse til sådan en hyggelig lille boks her. Noget så nysseligt lavet og fuld af grønne lækkerier til hår, hud og ansigt. Eller en “grøntkasse til toilethylden”, som min mor så fint sagde det.


Den hedder Birgits Box og er en slags skønhedsabonnement med naturlige og økologiske produkter, der udkommer 4 gange om året. Den er customized, så den passer til ens hud og hår, ligesom man selv vælger farve på makeup’en (her en lipgloss). Det er fulde størrelser og ikke prøver man får og så sparer man selvfølgelig en del penge. Så en fin måde at få testet nogle produkter, man er interesseret i, uden at skulle lægge en halv husleje.

John Masters produkter kender jeg fra tidligere og dem kan jeg lide. Og shampooen er selvfølgelig sulfatfri. Lipgloss’en fra Estelle  & Thild i Perfect Peach, er ideel til at give lidt shine og farve, men stadig med et naturligt look. Jeg havde aldrig tidligere prøvet elller hørt om African Botanics, men er helt vild med Marula Body Hydrator, der er 100% naturlig og indeholder bl.a. avocado- og marulaolie, lavendel, tea tree og neroli.

Synes det er en noget så gennemført og hyggelig gaveidé, hvadend det er til en veninde, mor eller søster eller selvforkælelse til en selv.

Den næste boks udkommer til december, men det er stadig muligt at købe efterårsboksen.

ENGLISH RECAP: I really like the concept of Birgits Box where one for a fraction of the retail price gets to try out a handful of natural and organic products (no sample size).

(Visited 401 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Ja, synes nemlig også at det er noget man gider at have (i modsætning til andre ‘beauty bokse’, men den slags er selvfølgelig smag og behag) :)

  1. Det varierer alt efter indhold og om man vælger den lille eller store. Den jeg har vist koster 579 kr. og har en værdi af 1.171 kr. :)

 1. Emily,

  Thank you for such a wonderful write up with beautiful pictures. I am really glad you enjoyed the Autumn BirgitsBox and really believe in the concept – we can’t wait to introduce more green, organic and toxin-free beauty products to you and all the women in Denmark :)

  Have a beautiful day,
  Angie