Leo og lidt til


top Inwear// bukser Inwear// taske Decadent// pumps Ganni

For omtrent ti år siden kunne jeg ikke fordrage leopardprint. Inden da kunne jeg slet ikke udstå det. Og jeg syntes næsten, det var pinligt hvis min mor havde en t-shirt, et tørklæde eller (gisp!) en kjole på i dyreprint i mine tidlige teenageår. Altså hvis det bare var en af delene. Nu kan jeg, som så mange andre, slet ikke få nok og så kan man ikke andet end tænke, at det der med mode og trends, er noget pusseløjerligt noget.

Om ikke andet, så har jeg nu nærmest draperet vores entré i leopardtørklæder, ejer indtil flere tasker og sko (også sutsko) med eksotiske pletter og jeg har tilmed en frakke med lidt grrrr…. Så lykken var stor, da jeg så dette sæt og endnu større, da jeg så hvor godt det gik sammen med regulært leo-print. Jep, den er helt gal og jeg er vild med det ;)

ENGLISH RECAP: I’m bitten and smitten with a certain wild cat.

(Visited 349 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Fedt sæt! Jeg har heller ikke været til dyreprint tidligere, men har også set flere rigtig flotte ting det sidste års tid, så det kunne da godt være, man skulle prøve at kaste sig ud i noget leopardplettet…

 2. Jeg forstår dig så godt! Kan huske da jeg gik i folkeskole og de andre piger havde sådan nogen D&G undertrøjer med leo-print, men brugte dem som almindelige bluser… uj, jeg synes det var så grimt! Men nu er jeg altså selv, flere år efter, blevet bidt af en gal leopard. Kan ikke få nok.

 3. Jeg har meget svært ved leoprint. Jeg elsker og hader det på samme tid! Jeg syntes altid det ser helt fantastisk smukt ud når du klæder dig i det, men når jeg går på jagt efter leo i butikker. Kan jeg bare ikke lide det!
  Kan du lave nogle 10 leo-ting til billige priser ala noget i den stil?? ;)

  Leo-elskeren og haderen
  http://anna-mitlivminetankermig.blogspot.dk/

 4. Hej Emily,
  Jeg ville bare lige for god ordens skyld informere dig om at jeg har lånt et par billeder fra din blog til et indlæg jeg har lavet om kvinder der inspirerer mig. Jeg håber det er i orden :)

 5. Har haft det på præcis sammen måde med dyreprint. I dag elsker jeg det. Turde dog ikke selv hoppe i det sæt du har her, men GUD hvor jeg elsker det.

  Chilli

 6. Leo er det bedste. Noget andet jeg er lidt vild med: det filter du for tiden lægger over dine billeder – hvad bruger du for et program (udover PS)?

  1. Det er bare PS. Ændrer på mætning og lægger så et lysfilter over (en action fra Coffee Shop blog) :)