Vinterleopard i grønt

frakke Inwear// halstørklæde Samsøe Samsøe// strik Envii by Sofies Blog// lædernederdel Part Two// taske Celine// sneakers Nike// fjerhalskæde Pandora

Den seneste lille uges tid, siden jeg kom hjem fra Singapore har været lidt hektisk. Sådan pakket med gode ting, men ret så travl og med meget arbejde at gøre både på den ene og anden front. Så jeg har slet ikke rigtigt, fået fortalt jer om min rejse, hvilket I ellers kan tro at jeg glæder mig til. SÅ i eftermiddag kommer der et ‘Postkort fra Singapore’ fra mig til jer  og så kommer der også en guide eller to til den fantastiske lille bystat i Sydøstasien her i den nærmeste fremtid. Og sikkert også et postkort mere. For har – traditionen tro – taget cirka en million billeder og lidt til.

Billederne ovenfor er fra dagen efter jeg kom hjem. Så hvis I synes jeg ser lidt træt ud, så er den god nok. Til gengæld var jeg glad for at have en uldleopardven til at klare overgangen fra 32 til 10 grader. Og generelt ret glad for den, så kan jeg være lige så plettet som jeg plejer også selvom det er frakketid ;)

ENGLISH RECAP: I’m so happy about my new coat which allows me to sport some leopard spots even though it’s getting chilly (and incredibly windy) here in Copenhagen. Bring it on winter! I’ve got a fancy ‘fur’ ;)

(Visited 692 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. Sikke et fint outfit – er helt vild med jakken :-)

    – Knus Nikoline
    grey-shadow.blogspot.dk

  2. Uhaa sikke nogle fine efterårsfarver, jeg er helt forelsket i dit outfit :) Men hvordan er envii trøjen i størrelsen? Jeg overvejer nemlig at hapse en på netshoppen :)

  3. Hvis du vil sælge den skønne leopardfrakke, så sig til :-)
    Fin blog, beste hilsner Louise