Junglestilen

kjole Munthe plus Simonsen// taske Decadent// pumps Ganni

Det er som om at sommeren og ferien varer lidt længere, når jeg sidder og laver indlæg fra Singapore. Selvom jeg nu altså også glæder mig lidt til vinter. Og rigtig, rigtig meget til jul. Ovenviste outfit kan heldigvis også snildt fungere herhjemme tilsat strømpebukser og en jakke.

I dag er en superdag. Kender I sådan en dag, hvor man slår øjnene op og bare kan mærke at den bliver fantastisk? Hvor morgenmaden smager ekstra godt og hvor hundelufteturen bare er lidt bedre? Jeg har en spændende dag på arbejde og derefter står den på Isabel Marant for H&M shoppeevent i Rundetårn og siden middag på KUL, en ny restaurant i Kødbyen.

Håber at I også får en rar dag :)

ENGLISH RECAP: I’m dreaming myself back to the Singaporean jungle. Minus the humid conditions and frizzy hair that is ;)

(Visited 360 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Hej, i love your blog, nice an cozy outfits that still look so chic and feminin, reminds me of my 5 months in denmark, i adore your country and the style…

  2. Dit hår har de fineste og blødeste krøller på disse billeder – en sand fryd for øjet!

    Og hvor dejligt med en lykkefornemmelse lige fra morgenstunden; perfekt til disse mørke morgener. Jeg har derimod oplevet lige det stikmodsatte i dag – inkl. regnvejr og druknet-mus frisure på vej mod uni. Æv.

    1. Åh, syntes ellers selv at det var helt jungle-frizzy, men mange tak søde dig!

      Æv, med dum morgen. Håber dagen i dag er rarere :)