Postkort fra Singapore II

nederdel Ganni// sneakers Lacoste Live

kjole Vero Moda// jakke Zara

Vores fuldstændigt vidunderlige hotel, Park Royal on Pickering

Endnu et postkort (se det første her) fra finurlige, skøre og fantastiske Singapore. Denne gang i botanisk have gone wild, på tur i junglen (den edderkop var på størrelse med min hånd, no kidding), i den ret så rare pool på hotellet, på Orchard Road, der byder alt hvad hjertet begærer hvad shopping angår og så på Peranakan Museum og The Intan. På de to sidstnævnte blev vi kloge på den interessante mikskultur, der opstod i Singapore-området for nogle hundrede år siden. Især The Intan, et privat ‘hjemmemuseum’ (hvor vi tilmed blev budt på virkeligt særegne og avancerede kager) var anbefalelsesværdigt.

Og jo, der kommer rigtig(e) guide(s) til den lille, vilde bystat i Sydøstasien ganske snart, for jeg har masser af steder, jeg gerne vil anbefale ud over The Intan :)

For nogle måneder siden købte pigerne og jeg billetter til Thailand til februar og jeg er lidt ked af, at jeg ikke kendte (bedre) til Singapore på det tidspunkt. I så fald skulle vi have indlagt et lille stop-over dér før eller efter Thailand. Noget jeg kan anbefale, hvis man skal til Thailand, Vietnam, Malaysia osv. osv. Eller for at bryde en ond flyvetur til Australien op. Singapore er ikke et sted man tager til i flere uger (endsige en), men det er perfekt til en storbyferie på 3-5 dage.

ENGLISH RECAP: Another photo storm from my trip to Singapore a month ago. See the first one here.

Tak til Singapores Turistråd for at invitere mig.

(Visited 589 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. Flotte billeder fra byen over byer!
  Jeg vil dog sige at jeg ikke kan give dig helt ret i at Singapore ikke er et sted for længere ferier. Jeg bor selv i Singapore, og jo længere tid man bruger i dette skønne og meget specielle land, desto flere sjove, anderledes og fantastiske steder finder man. Man kan opleve meget på 3-5 dage, men det er kun overfladen. Men sådan er det jo mange steder man tager hen..

  1. Enig mht det sidste og det andet er jeg glad for at høre :) det var min egen oplevelse kombineret med hvad vores lokale guide fortalte, men er kun glad for at høre at Singapore har mere at byde på, for syntes det var et virkeligt dejligt sted :)
   Og hvor dejligt at du læser med helt fra Singapore :)

 2. Jeg elsker dine billedstorme! De er så nemme at fortabe fuldstændig i. Den ene billedskønhed vælter efter den anden :) Finere postkort skal man lede længe efter.

 3. Jeg er helt vild med de farver du har fanget fra Singapore! Og specielt det køleskab fyldt med magneter, som (hvis jeg har forstået det rigtigt) er fra The Intan. Det lyder i øvrigt som et spændende museum. Har aldrig hørt om et “hjemmemuseum”, men for en museumsnørd som mig (qua mit studie), lyder det helt bestemt som en oplevelse og et besøg værd. Og det gør resten af Singapore for den sags skyld også :)

  1. Det er nemlig fra det lille hjemmemuseum, sejeste museum jeg nogensinde har besøgt! :)

 4. Hvor er det nogle fine billeder!
  Singapore er et af de steder jeg så gerne vil besøge – jeg havde en veninde i folkeskolen hvis mor var derfra, og har i dag en masse kollegaer, som jeg taler med dagligt, der sidder derovre. Det skulle nemlig være så interessant og anderledes – specielt skulle mad-mulighederne være fantastiske, så jeg glæder mig til at høre mere om jeres tur :)

 5. Ej hvor ser det lækkert ud! Det må virkelig have været fedt sådan at opleve kultur på den anden side af jorden. Var du der egentlig af en årsag (business el. lign.), eller var det bare for fornøjelsens skyld?

 6. Kære Emily

  Tusind tak for en rigtig fin blog, som jeg ved et tilfælde faldt over for nogle måneder siden. Jeg var syg i en længere periode, så jeg havde tiden og roen til at læse din blog fra en ende af. Det var en fantastisk oplevelse at følge din udvikling fra de første spæde “tådyp” i bloghavet hen over en periode, hvor du fandt dig til rette til en mere professionel blog. Det samme lader til at være sket med din stil også sjovt at følge fra dine finurlige genbrugsfund til mere eksklusive fashion pieces. I den udvikling satte jeg stor pris på din gennemsigtighed omkring produkter, du fik foræret, og sponsorerede indlæg. Det lader til, at du er gået væk fra det igen? Og i så fald hvordan kan det være?

  Endnu engang tak for de fine, fine indlæg i dit liv.

  De bedste hilsener,
  Carina

  1. Hej Carina,
   Tak for din fine kommentar. Først og fremmest håber jeg at du er blevet rask igen :)
   Ja, der sker meget på sådan 4+ år, både i forhold til at forme en blog, men den ‘portrætterer’ også mig i en periode (fra starten til slutningen af tyverne) hvor man ændrer sig en del/der sker meget.
   Nej, det er ikke noget jeg er gået væk fra, til gengæld er jeg for et lille års tid siden stoppet helt med at lave sponsorerede indlæg, så derfor støder du ikke på det længere. Det kan være at jeg kommer til at gøre det igen af og til fremover, hvis det er noget der passer ind, og så skal jeg selvfølgelig nok gøre opmærksom på det :)
   Mht. produkter til test, så er det også skaleret kraftigt ned. Jeg takker slet og ret nej til det meste. Og jeg tager ALDRIG imod noget i en ‘noget for noget’ aftale, altså hvor jeg lover omtale mod at få produktet. Det tager jeg bloggens troværdighed og mit eget ansvar over for jer som læsere alt for alvorligt til. Det er ikke en attraktion for mig at modtage ting. Det er derimod en attraktion for mig at kunne videreformidle og anbefale ting/steder, som jeg virkelig synes om og holder af. Det er derfor jeg blogger. Ikke for at få ting. For tro mig, man finder meget hurtigt ud af, hvor hvor meget de kommer med en bagtanke/pris. Derfor er det langt federe for mig at købe mine egne ting og være uafhængig :)
   Kh.
   Emily

   1. Kære Emily

    Tusind tak for at du tog dig til at svare – og så fyldestgørende. Jeg har stor respekt for dine valg. På dine egne og dine læseres vegne. Jeg vil fortsætte med at nyde at følge dine oplevelser og anbefalinger med tillid til, at de er udtryk for din smag og valg. Tusind tak for det. :)

    Jeg ønsker dig en rigtig dejlig weekend!

    De bedste hilsener,
    Carina

 7. Singapore ser vild fedt ud, jeg har længe haft lyst til at se noget andet end det gense, jeg tror det må blive Singapore og 3-5 dage er da overkommelig, tak for indblikket