Pink pas

I weekenden fik jeg dette nysselige omslag til mit pas i adventsgave af min mor. Mit pas er således nu i den yndigste forklædning (og så ser vi lige bort fra at det er volapyk, der står på det og at det at flyve vist aldrig bliver særligt ‘eco’). Glæder mig sådan til at pigepasset og jeg skal til Thailand i slutningen af januar.

Skulle I også have lyst til at pimpe passet eller købe en fin, lille julegave til en der har, så har min mor købt omslaget her på eBay til blot 6 dollars (omkring 32 kr.) og der er gratis fragt.

Hav en rar aften!

Ps. Der er en smart lille flap indeni til boarding-kort og lignende.

ENGLISH RECAP: I got this pink passport sleeve right here and I’m really looking forward to travel with my über girly passport.

(Visited 2.472 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Rigtig fint :) Men mon ikke der er nogle regler for sådan noget. Kunne bare godt forestille mig det kunne blive et problem, når man stod i lufthavnen!

  1. Man må skam gerne have sit pas i et omslag så længe indholdet bare er som det skal være :)

   1. Det kan godt være et problem, hvis man skal til lande som fx Marokko – mit skulle ud af hylsteret, så de kunne se den bordeaux farve:) Men inden for EU er der ingen problemer;)

    1. Eller… Problem og problem – man skal jo bare tage det ud og proppe det i igen, når er gennem paskontrollen ;)

 2. TAK for inspirationen – har nu klikket det hjem og glæder mig SÅ meget til at få det i hænderne – har længe tænkt på at købe mig sådan ét, men har aldrig taget mig sammen til at kigge efter et, så TAK, søde Emily <3

 3. Hvor er det fint! En skam at det ikke kan nå at komme inden tirsdag, hvor jeg rejser til Kenya. :-)

 4. Er der en lille slags lomme/ flap indeni til eksempelvis boardingpass? :-) Og sikke en fin farve!

  1. Haha, Rikke – jeg gjorde præcis det samme ;)

   Nu mangler jeg blot at mit pasfoto bliver udskiftet. Jeg har fået flere personer ved boarding control til at falde sammen af grin, SÅ grimt er det.

 5. Uhh la la, må straks på eBay :D
  Hvor lækkert med Thailand, det er et dejligt land at rejse i :)

 6. Hvor er det fint! Jeg elsker, at der er nogen (+8 år), der deler min prinsessekærlighed til alt, der er lyserødt :)