By popular demand

noter1

I var mildest talt ellevilde med den notesblok, der lige tittede frem i gårsdagens indlæg. Og spurgte om hvor den var fra. På bloggen, på mail og på Instagram ;) Så jeg vil ikke holde det hemmeligt længere. For det ER noget nær den perfekte notesblok/to-do liste.

noter2

Jeg købte den i Singapore i butikken Kikki K, som jeg siden har fundet ud af er svensk. Lidt tumpet at rejse om på den anden side af jorden for at købe svenske ting, men pæn og uundværlig var den jo. Heldigvis har Kikki K (jep, hele 4 k’er) en webshop og i kan finde den fine blok lige her. De har i øvrigt også virkelig mange andre fine sager, så er I advaret hvis I også er til blokke, brevpapir, kalendre, notesbøger og dimser til at holde orden :)

ENGLISH RECAP: I – ironically – discovered the Swedish and über cute stationary chain, Kikki K, while in Singapore. The notepad above is similar to the one that appeared in my breakfast pictures from yesterday. Find it here.

(Visited 566 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Hej Emily, jeg så på et tidspunkt at du brugte Maria Nilas Palett serie. Jeg har overvejet at prøve den, men da jeg er lidt halvoverfølsom overfor parfume så ville jeg lige høre dig om det var en meget kraftig parfume der findes i shampoo og balsam derfra?
  God torsdag!

  1. Synes den er sådan semi. Dufter af noget, men er ikke krads. Synes jeg. Men ellers er jeg glad for Ingredién og Purely Professional, der fås helt uden parfume :)

 2. Firmaet er faktisk australsk, men grundlæggeren er svensk… De har en masse af smukke ting! Jeg er vild med deres notesbøger og små æsker!

  God aften x

 3. Åh nej. Det her er farligt! Så mange fine notesbøger, listeskrivelser og papirblokke. Jeg er helt solgt og håbløst fortabt.

  Og den notesblok du fremviser her, er dog noget af det fineste!