Nytårskjolen

Lagde den i min ‘kurv’ for under en time siden og nu ligger den på mit bord. Den helt perfekte kjole leveret på fineste vis, til døren og tilmed noget så hurtigt fra Me & the Met, der leverer indenfor en time i Storkøbenhavn. Gratis! Og er man i tvivl om størrelsen, tager de et udvalg med. Helt fantastisk koncept og er så glad for at skulle danse nytåret ind i den smukke Dagmar-kjole.

Det er min venindes niece, der er den ene af pigerne bag Me & the Met og jeg skulle hilse at sige, at de også leverer i morgen + nytårsdag, så hvis ikke man har nået at få købt nytårskjolen, så kig forbi her eller her. Jeg overvejede også dette yndige jumpsuit.

Skal i øvrigt have de her støvler på til, som jeg viste på Instagram forleden.

ENGLISH RECAP: My dress for New Years Eve just arrived.

(Visited 452 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

  1. Ja, det er ret sejt. De leverer også i resten af landet, som almindelig webshop, men det går selvfølgelig ikke helt lige så hurtigt… Tusind tak og i lige måde :)

 1. Sikke en service og fantastisk kjole du fandt. Jeg synes ikke jeg kan finde den på deres side??
  Rigtig godt nytår ;-)

 2. E, hvilke strømpebukser vil du style den med? Den er virkelig smuk. Også lidt peberet – men kan se at den ikke er på siden mere, så mon du vel heldig at få den på bud :-)

  1. Ja, den er vist væk nu, men den var på udsalg, så ikke så slemt endda. Tror det bliver med bare ben/nude strømper, da jeg synes det kommer til at forstærke effekten af hullerne i kjolen og det hudfarvede under bedst :)

 3. Nøøøøøj hvor er den fin! Og sikke et overskudsagtigt koncept. Nytårsoutfitbilleder til bloggen, pretty please?

  1. Prøver den på i morgen og så skal jeg nok lige se om der ikke er en venlig sjæl, der vil dokumentere det ;)

 4. Hold da op, det er godt nok en fin service!
  Og du bliver da bare ekstra laber med fin kjole, super flotte støvler og lækkert hår! Glæder mig til at se billeder fra aftnen – godt nytår :)

 5. Tak for tippet – er på forlænget tur til Valby og manglede lidt til garderoben – og vupti 40 minutter efter bestilling stod den dejligste kvinde i hoveddøren med en smuk sort æske med en fin silkesløjfe OG en ekstra skjorte i alternativ størrelse, hvis den valgte ikke skulle passe – topservice, alt passede og så endda udsalg – Me and the Met kan kun anbefales – så jeg takker for inputtet

  1. Ih det er jeg glad for at høre Ulla, godt at andre også oplever det samme :)
   Godt nytår!