Bolig Liv

Der er glimt fra vores lille kollektiv + masser af tips til at bo småt fra mig og to andre seje damer (der bor virkeligt pænt!) i denne måneds Bolig Liv. Vidste slet ikke, at det kom i allerede, så blev glædeligt overrasket, da en veninde tippede mig om det. Bolig Liv er et af mine personlige yndlingsmagasiner idet det er meget i øjenhøjde med læseren og har masser af brugbare tips, gør-det-selv-idéer og lækre opskrifter. Jeg er helt vildt stolt over at være med.

Hvis I har lyst til at læse gamle interviews med mig, så har jeg samlet det hele under fanen Presse i menubaren.

Hav en dejlig lørdag.

ENGLISH RECAP: I’m so proud to have my tiny home featured in one of my favorite Danish interior magazines, Bolig Liv.

(Visited 262 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Hvor er det dog smadderfint! Jeg elsker boligglimt – og særligt fra dig :) Kunne snildt overveje at få fingrene i bladet.

  2. Hvor er det sejt! Det kunne få mig til at købe et magasin for en gangs skyld. For mig har blogs ellers erstattet de månedlige magasiner efterhånden :)

  3. Mine 2 unger og jeg står og skal flytte til noget meget mindre, så har virkelig brug for tips og tricks. Nok især opbevaring bliver en spændende udfordring. Kender du nogle gode blogs med fokus på små hjem? Skal i hvert fald have købt bladet du her skriver om

    1. Hmm… Er selv ret vild med A Beutifull Mess (både bolig, DIY og opskrifter), men ellers læser jeg desværre ikke så mange boligblogs. Held og lykke med flytteriet :)