The Most Loved One

Indlægget er udgivet i samarbejde med Magasin

maga2

Magasin har i denne uge og frem til d. 23. februar en fin kærlighedskampagne (og se lige flyer’en ovenfor, man skulle tro den var lavet til mig ;)), der på sin vis minder mig om mine ‘Små ting’-indlæg. Der tilknytter sig nemlig en noget så hyggelig instagram-konkurrence til kampagnen. Her skal man tagge et billede af ens ‘The Ones’ med #themostlovedone og @magasindunord.

Og det er lige akkurat disse ‘The Ones’, der er meget ‘Små ting’-agtige. Og som handler om at dele nogle af de rare øjeblikke og små finheder, som man støder på eller som dagligt glæder en. Det kan nemlig både være ens yndlingscafé, favorittasken, en sød, plettet hund eller noget helt andet, tredje eller fjerde.

For hvert #themostlovedone hashtag donerer Magasin 5 kr. til Røde Kors OG man er med i konkurrencen om en af forårsfavoritterne fra ‘The One’-kampagnen. Læs mere her

maga4

Jeg har lige vist nogle af mine ‘The Ones’ i mine 10 bedste køb fra 2013. De er med i min pulje, hvis vi snakker ting. Ellers er der en lille Penny-hund, der kandiderer ret højt. Og lige nu, hvor jeg sidder på en smuk og stille strand i Thailand, er det at rejse og fordybe sig og de bedste veninder også ret højt på min liste. Sammen med kokosvand direkte fra kokosnødden, frugtsalat der smager af mere og sejlture på det mest turkisblå vand, jeg nogensinde har set. Og min bikini og min solcreme. Og min bog. Lige nu læser jeg ‘Eleanor og Park’ af Rainbow Rowell og den er noget så fin og sød og gør mig i et mægtigt humør.

Psssst…. jeg har nogle spændende sager oppe i ærmet sammen med Magasin, som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om, når jeg er hjemme igen :)

Nedenfor kan I kigge med, da Magasin skød billederne til kampagnen. Og høre hvad der er modellens ‘The Ones’ :)

(Visited 335 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer