G O D M A N D A G

summer28-615x800

Jeg håber, at I får en dejlig dag. Heldigvis bestemmer man det (næsten) selv. Og selvom jeg godt kunne have sovet lidt længere, for slet ikke at tale om at have holdt weekend lidt længere (især fordi det lykkedes mig at bruge det meste af søndagen på at være knotten over ingenting), så tror jeg det bliver en fin dag. Jeg vil i alle tilfælde gøre mit til det og smile til alle jeg møder, give komplimenter og sige tak. Og tage pæne sko på og yndlingsøreringene. Og købe god frokost.

I eftermiddag kigger jeg ind med ‘Små ting’, hav det rart så længe :)

 

(Visited 422 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Jeg kunne også sagtens have brugt en ekstra dag i denne weekend.. Min søndag var heller ikke super god.. Men ja jeg vil også have en god mandag:)

 2. Jeg vil gøre mit til at få en god dag. Da jeg arbejder på et kontor med pt 2 ansatte i det daglige (og nogle der kommer forbi kontoret af og til), og chefen skulle til møder i Kbh de næste 3 dage, så har jeg startet ugen med hjemmearbejdsdage. Hurtigere netforbindelse og solskin udenfor skal nok gøre dagen produktiv :-)

 3. Hav en mægtig god mandag, Emily. Jeg sender dig i hvert fald smil, søde tanker, komplimenter og god energi tilbage :)

 4. God mandag, Emily! Jeg drikker morgenkaffe i en stråle solskin og tager dine ord til mig. Lige hvad jeg havde brug for at høre i dag. You choose your own happiness.

 5. Også rigtig god mandag herfra! Solen skinner og himlen er blå :-) Sender et stort smil afsted herfra og håber din dag bliver dejlig!

 6. Jeg bliver virkelig i godt humør af at læse med herinde! Her er så rart og lyserødt, og du har virkelig en dejlig indstilling til livet og alt hvad der hører med, og det smitter virkelig af. Tak for inspiration og godt humør! Det er meget værdsat på denne her side af skærmen :)

 7. God mandag til dig også :)
  Hvis du har mod på det, har du så ikke lyst til at lave en tictail? Det ville være så fedt, hvis man kunne købe noget af dit gamle tøj :)

 8. Pæne sko og pæn make-up er den direkte vej til succes på en mandag. Jeg glæder mig til “små ting” :) god mandag!
  Ps. Nogle gange er det altså ok at være knotten. På den måde føles det også meget mere intenst, når man flyver en tur i skyerne :)

 9. Smil er vigtige bestimmt. Men ååårhøj det skørt damen på billedet har på. Det siger bare wusj og kalder på mig. God mandag

 10. Jeg elsker det citat (eller hvad man kalder det), som du har sat i det smukke billede. Jeg har det hængende på mit køleskab, og jeg lader rigtig tit lige øjnene glide hen over det. Kloge ord!

 11. Yay, et meget fint budskab! Har også fart en alt for kort weekend ovenpå en ikke-eksisterende vinterferie. Men så er solskin, søde kollegaer og eftermiddagsbloglæsning altså den bedste kur mod træthed. God aften!

  Og gad vide, hvornår der mon kommer vindere på Rudolph Care-konkurrencen? Jeg krydser virkelig fingre her og det begynder at gøre ondt ;)