Taknemmelighed

Endnu engang tak for jeres helt overvældende og utroligt rørende engagement i mig og mine. Og jeg tror at alle jeres rare tanker og krydsede fingre virkede. Det og dygtige læger. Som jeg også er taknemmelig for. Og et dejligt system, der både reagerer og fungerer hurtigt. Det håber jeg også, at det har gjort for de af jer, der skrev og fortalte om lignende historier. Og i særdeleshed for de af jer, der selv er syge. Det berørte mig meget og jeg har jer i mine tanker.

Vi har fået den fantastiske besked at kræften (tilsyneladende, der er selvfølgelig ingen garantier) ikke havde spredt sig og min mor kan derfor ‘nøjes’ med strålebehandling og skal således hverken opereres igen eller have kemoterapi. Jeg er så glad, SÅ glad og meget lettet. Det var den mest uhyggelige forskrækkelse, jeg kunne tænke mig. Og selvom det langtfra er slut og selvom der helt bestemt kommer nogle psykiske efterveer – alt er gået så stærkt, at jeg dårligt har forstået det – så vil jeg være glad, glad, glad lige nu.

Og kigge endnu mere efter al den skønhed og alle de små rare ting, som hver dag bringer.

Tak og klem fra mig

(Visited 588 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

32 Kommentarer

 1. Dejligt at høre for dig og dine, det gør mig glad. Desværre er systemet ikke lige så hurtigt og reagerende overfor psykiske eftervirkninger fra sygdom, som de er for at reagere på kræft. Det er som om, at systemet godt forstår ordet kræft, men ordet depression vækker desværre ikke særlig meget aktivitet, og mange bliver tabt i systemet. Jeg håber alt det bedste for dig og din mor. Klem.

 2. Søde Emily, hvor er det dejligt at høre! Især at du også har det bedre!
  Ha’ en rigtig god dag – sender varme tanker til dig! :-)

 3. Kære Emily. Vidunderlig nyhed! Tror solen i dag skinner extra for din mor og dig. Knus

 4. Det er trods alt godt nyt i alt det forfærdelige.
  Ønsker alt det bedste for dig, din mor og resten af jeres familie og sender jer alle virtuelle knus og kærlige tanker.

 5. Ej, hvor dejligt at høre! Sikke gode nyheder, og du har al grund til at være sprudlende af glæde nu – også selvom du har ret i, at der vil komme lidt efterfølger rent psykisk (og hvis I klarede dette, vil I også kunne klare dem!) Det er en rar nyhed på sådan en solrig onsdag morgen, og jeg ønsker din mor (og dig selvfølgelig) al held og lykke fremover :)

 6. Dejligt for dig og dine :) Håber du kan nyde dagen i solen og med et smil på læben.

 7. Det var da fantastiske nyheder – jeg håber alt det bedste for jer. Jeg har en veninde der gennemgår præcis det samme med hendes far lige nu – men der er udsigterne heldigvis også gode som jeres. Tillykke eller hvad man nu siger til den slags? Med den vel bedste nyhed man kan få i sådan en situation :-)
  Mange tanker herfra

 8. Åh, hvor er det godt at høre, Emily. Så har alle de krydsede fingre, og selvfølgelig de dygtige læger, alligevel hjulpet. Jeg er virkelig glad på din mors, din og alle de pårørendes vegne, og håber at det bliver ved det.
  Og ja, husk at være glad når så gode nyheder kommer.

 9. Hvor er det vidunderligt at høre, Emily! Sikke en lettelse! :-) Og jeg er helt enig, hvad angår systemet. De får så meget skæld ud, men min oplevelse har også udelukkende været af søde, professionelle mennesker, der har taget mig alvorligt og er gået grundigt og omhyggeligt til værks. Det er guld værd i en situation, hvor man i forvejen føler sig så lille og fortabt. Kærlighed til dem!

 10. Hvor er det dejligt at høre, at der er godt nyt vedr. din mors sygdom :)
  Jeg har selv haft samme oplevelse som dig, med min far, og har fundet at i sådan et forløb hjælper det (hvis man kan) at tænke positivt og ikke gå og forberede sig på dårligt nyt og tænke “hvad nu hvis”. For man får bare mere ud af at nyde livet mens det er der, og tro på at alt nok skal gå godt. Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort og jeg har kæmpet meget med, at få mine familie med på tankegangen, men jeg synes efterhånden at vi er der, hvor kræften er skubbet lidt i baggrunden og vi kan leve så ubekymret så muligt. Jeg håber det samme for dig og din familie og ønsker at det hele nok skal gå godt for jer!

 11. Kære Emily, det glæder mig meget på dine/jeres vegne. Det må være en utrolig lettelse :) Og helt sikkert noget at glæde sig over. Mange tanker til dig

 12. Det er jeg virkelig glad for at høre, for sikke en forskrækkelse det har været og så har I gået rundt i uvished og ventet på resultatet, fantastisk at det positive nyheder i modtog.

 13. Kære Emily – desværre har jeg lidt for stor erfaring med netop dette emne. Jeg mistede min mor for snart 10 år siden. Jeg VED at det er sejrene man skal tage ind, og at vi er heldige hvert eneste minut vi har hinanden. Det jeg ikke var klog nok til dengang var at huske at stille bare nogle af alle de helt store spørgsmål til min mor: Dem om liv og død og kærlighed og glæde. Spørgsmålene om de tanker og følelser og oplevelser der har haft betydning for hende i hendes liv. I er heldige og det er dagens (månedens, årets…) mest vidunderlige nyhed, som jeg vil skåle på i kaffe og bobler. Kærligst J

 14. SÅ godt at høre, Emily! Jeg kan mærke din glæde helt her ud bag skærmen.
  Er glad for at blive mindet om, at der er andet end eksamen, studie, frustration, restskat og alt muligt. Jeg vil også være glad og taknemmelig i dag :)
  Håber og tror på, at din mor klarer sig igennem og at I alle kommer stærkere ud på den anden side.

 15. Hvilken lettelse. Du må føles uendelig mange kilo lettere. Ikke at du har så mange at tage af, men du forstår, er jeg sikker på.
  Er selv, i dag, blevet udskrevet efter 14 dage på Riget. Heldigvis også med nogenlunde godt nyt og glædes desuden over, at det i mellemtiden er blevet forår.
  Nu skal “the one and only” bare hentes på Fyn, så jeg kan nyde vejret og livet, i det allerbedste selskab. Der er nu intet som at kramme sin hund.

 16. Godaften ! Dejligt at høre – det handler bare om at tro på det :) Men husk nu alle der ude at give et bidrag eller hjælpe ved Lands indsamlingen til fordel for Kræftens Bekæmpelse søndag d. 6/4 !!!! Knus….