Hvidt i hvidt

sweatshirt Basic Apparel// skjorte Six Ames// nederdel Just Female// taske Balenciaga// støvler Steve Madden (på udsalg)// solbriller Prada

Hvidt på hvidt og lyserødt blikhus i Island forrige weekend. Indtil for ganske nylig har jeg været ret bekymret over hvidt tøj. Ikke fordi jeg ikke syntes, det var flot. Har altid syntes, at mere eller mindre hvide outfits var dødpæne. Næ, det var snarere tanken om at blive beskidt eller spilde der gjorde, at jeg gik udenom det hvide. Nu har jeg imidlertid besluttet mig for at slippe min frygt (det er jo ikke verdens undergang, hvis man spilder) og er begyndt at lege med både hvide frakker og nu nederdele og sweatshirts og det går overraskende godt. Next stop: Hvide jeans!

ENGLISH RECAP: White on white in Iceland last weekend.

(Visited 376 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Hvide jeans er kommet tilbage, det er altså lidt sjovt. Husker dem tydeligt fra min barndom/tidlige-ungdom, så det påvirker måske lidt mit forhold til dem – det gælder også de nye sandaler, der fuldstændig ligner dem, jeg (også) havde i min barndom. 90’erne er tilbage? ;)

  1. Dét er de vist i allerhøjeste grad! Spaghettistropperne er også alle vegne synes jeg. Bare satinbukserne ikke kommer igen ;)

 2. aahh, deler din frygt, men ogsaa din beundring af det hvide! hahaha, jeg var saa (over)modig at traekke i et par splinternye fine hvide Day-jeans forrige uge paa min foerste arbejdsdag paa nyt job. Smilede stort og selvtilfreds da jeg spankulerede af sted – syntes jeg havde ramt det helt perfekte outfit, lige dele corporate og casual, meget foraarschikt med hvide bukser og marineblaa top. SELVFOELGELIG kom der en taxa forbi og sproejtede en kaempemaessig brun, fedtet poel af et eller andet udefinerbart men snasket ud over HELE forsiden af mine bukser. Paa midtvejen cirka. Jeg stod stille et par minutter for at indse, at jeg ikke ville kunne naa at vende om og skifte. Oh well… de mange brune pletter ned ad benene blev en sjov ice breaker paa jobbet (mine nye kolleger er saa soede og sjove) OG pletterne ku nemt gaa af i vask. Jeg vil helt sikkert traekke i dem igen hen over sommeren. Saa… go for it! :)

 3. Jeg synes ikke at kunne finde sweatshirten på det adlink du har? Den er jo sindsyg smuk!!!?

  1. Den kan købes her: Urban Living, København K, Norr, København K, Urban Room, København N og i Strand Gårdbutik, Smørum, der også har webshop :)

   Ja, den er nemlig dødpæn er så glad for den!

 4. Er altid så imponeret over at du kan have Hvidt tøj på, uden at være smurt ind i ketchup/soya/børnesnot/cykelkædeolie;)
  Det kan jeg nemlig ikke selv – så jeg er ekstra misundelig hver gang jeg ser dig være så fin i lyse farver!

 5. Du er virkelig fin :) Og er også lidt vild med det lyserøde hus !!

  Ved du i hvilken butikker man kan finde Basic Apparel ??

  1. Det kan man her: Urban Living, København K, Norr, København K, Urban Room, København N og i Strand Gårdbutik, Smørum, der også har webshop :)