Mit urbane yndlingssted: Værnedamsvej – Vind rejsegavekort på 3000 €

Indlægget er udgivet i samarbejde med Starbucks


Et af mine yndlingssteder (indrømmet, der er mange) i København er Værnedamsvej. Jeg spenderede alle mine ti grundskoleår i en skole på Lykkesholms Allé på Frederiksberg. Næsten lige ovre på den anden side ligger Værnedamsvej og således begyndte forelskelsen tidligt. Af og til tog min mor mig med på Café Viggo efter skole og derefter på indkøb i Værnedamsvejs specialforretninger (jeg hadede at skulle med i osteforretningen – på trods af lækre smagsprøver – da der lugtede så fælt) og jeg kan tydeligt huske min allerførste fascination af denne nærmest parisiske gade midt i København.


I syvende klasse tog vores fransklærer os også med over på Værnedamsvej, for når man nu ikke kan tage hele klassen på dagstur til Frankrig, så må man tage det, der kommer tættest på. Og således måtte vi pænt bestille vores chocolat chaud på fransk på føromtalte Café Viggo og sidenhen lytte beundrende på alle de flydende franske, der gik på ‘Den franske skole’, altså Prins Henriks Skole, der selvfølgelig ligger med udgang til Værnedamsvej.

KONKURRENCEREGLER LÆNGERE NEDE I INDLÆGGET.


Jeg har været på adskillige dates på Værnedamsvej, både i grundskolen, gymnasiet og senere tider (må jeg anbefale Falernum i den henseende) og gaden ‘virker’ godt til stævnemøder med sine lige dele mystisk, eksotisk og afslappet. Den er også eminent til en bid mad hvad end man vil spise ude (Les Trois Cochons) eller tage med hjem (Cofoco Le Marché eller Le Gourmand), til vin og en haps (Falernum) og ikke mindst til kaffe- og morgenmadsmøder. De fleste kender nok efterhånden Granola, der nu troner mægtig og altid propfuld midt på Værnedamsvej, men som startede som en lillebitte biks i en baggård i selvsamme gade. Det er en favorit hos både veninder og forretningsforbindelser og selv da jeg boede på Amager, gæstede jeg Granola og dermed Værnedamsvej mindst en gang om måneden.


Værnedamsvej er også god for en af mine yndlingsinteriørbutikker, Dora, for den pæneste blomsterbiks, Blomsterskuret og lige nede ad sidegaden Tullinsgade ligger Københavns herligste bogforretning, Thiemers Magasin, der foruden velkuraterede boghylder også har Mummifigurer, kaffe i plastickrus, Mariekiks og andre vigtige sager.

Området lige omkring Værnedamsvej er heller ikke at kimse ad og er man i kvarteret og har tid, så er Frederiksberg Chokolade på Frederiksberg Allé gode for verdens bedste fyldte chokolade (og det kommer fra én, der har boet i Belgien) især dem med nougat, lillebitte Nué på Gammelkongevej er en af mine yndlingstøjbutikker og så er det også lige i nærheden, nemlig på Forhåbningsholms Allé at fantastiske Beauty Avenue ligger, her bliver jeg jævnligt nusset om og får ordnet alt fra negle og bryn til hårfjerning og ansigtsbehandlinger.

På trods af at jeg har boet det meste af mit voksne liv på Amager, der rummer endnu flere urbane yndlingssteder og nu i Brønshøj, så kan man nok ikke helt tage ‘Frederiksbergpigen’ ud af mig og der er noget helt særligt dejligt og trygt over Værnedamsvej, som jeg søger tilbage til igen og igen.


Jeg tænker at I også er mange, der har et eller flere favoritsteder i byen (det behøver ikke være København), der gør noget særligt for jer? Et personligt ‘Feel Good Place‘, hvor der er en særlig stemning og helt perfekt at nyde en kaffe on the go? Og som I har lyst til at dele med andre. Jeg har delt Værnedamsvej, der er mit feel good place med jer i samarbejde med Starbucks for at gøre opmærksom på en konkurrence, der i øjeblikket kører på Instagram, hvor man kan vinde et rejsegavekort til en værdi af 3000€ (dvs. omk. 22.300 DKK!!!) ved at tagge sit “feel good place” på Instagram med hashtag: #StarbucksDenmark og #FeelGoodPlaceDK

Konkurrencen løber frem til uge 33 (den uge der starter med d. 11. august), hvor én heldig vinder vil blive fundet.

Derudover vil der på alle Starbucks Discovery produkter (som bl.a. kan købes i 7-Eleven og eksempelvis er den Skinny Latte, der er her i indlægget) være en unik kode, som giver en ekstra chance for, at deltage i konkurrencen om 10 ugentlige rejsegavekort til en værdi af 750€ pr. stk. (altså lige omkring. 5.590 DKK pr. stk.) Hvis I er heldige kan I også få oplyst en gratis kode til konkurrencen via linket HER (der er nye koder til de heldige hver dag!).

(Visited 946 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

  1. Hvorfor dog? det er da så fint et indlæg og en god konkurrence.
   og alle, der bor i nærheden eller på Værnedamsvej må da elske de dejlige billeder. ha en dejlig sommerdag ,))

  2. Tænkte faktisk det samme, men det er gået meget i den retning med bloggen her generelt. Før det gik op for mig tænkte jeg også: “Hvor mange gange skal vi lige se den der ligegyldige færdigkaffe?”, men fandt så ud af, at det jo var meningen :-)

   1. Hej Tine,

    Tak for din kommentar. Jeg gør opmærksom på at indlægget er lavet i samarbejde med Starbucks, som det allerførste/allerøverst, så det er bestemt ikke noget jeg forsøger at holde skjult, men er ked af, hvis det er sådan du oplever det. Jeg synes netop det er rarest at det står i toppen af indlægget, så man ikke skal helt ned i bunden for at se det, men andre forslag er velkomne :)

    Jeg syntes og synes at denne kampagne med et ‘urbant yndlingssted’ var lige i min og bloggens ånd og noget jeg havde lyst til at lave og dele. Jeg takker nej til 95% af de sponsorerede indlæg jeg får tilbudt, simpelthen fordi de ikke føles rigtige eller passer til bloggen.

    At ‘det er gået meget i den retning med bloggen her’ kan jeg ikke genkende. Jeg deler masser af personligt indhold, anbefalinger, opskrifter og tips stort set hver eneste dag, præcis som jeg altid har gjort.

    Jeg elsker min blog og det fælleskab, der er omkring den (bl.a. her i kommentarerne) og er rigtig stolt af efterhånden at kunne leve halvvejs af bloggen, derfor er jeg også glad for at kunne teame up med og lave gode samarbejder, når ellers det føles rigtigt, så det fortsat er en mulighed :)

    Kh.
    Emily

    1. Som jeg skriver længere nede, synes jeg, at indholdet af indlægget er fint og “Emilysk”. Jeg synes blot, at blogge generelt mister integritet, når man mærker og bemærker, at flere af indlæggende indeholder samarbejder med organisationer/forretninger, altså egentligt et reklame-indlæg.

     Jeg havde blot ikke anset dig som en person, der var til færdigkaffe med kunstigt tilsatte ting, så derfor undrede disse billeder mig. Havde du haft en almindelig friskbrygget kop kaffe i hånden, havde jeg slet ikke studset over det og sikkert ikke bemærket, at der var tale om et reklamesamarbejde.

     Det er fint, at du efterhånden næsten kan leve af din blog – det er da enormt flot! Men jeg tænker blot, at du godt kunne have skrevet indlægget her uden at få penge for det også…?

     1. Det kunne jeg helt sikkert (og ellers ville jeg heller slet ikke have skrevet det til at starte med). Og taget i betragtning af hvor populært det har været, vil jeg helt bestemt overveje at lave noget lignende med andre yndlingssteder i byen :)

      Og jeg må understrege, at det er helt fint, at det er noget du bemærker, jeg er som skrevet før ikke ude på at skjule, at det er et sponsoreret samarbejde. Hvilket jeg i øvrigt aldrig er, så tænker, at det er en fejltolkning i forhold til de indlæg du taler om. Jeg bliver ikke kompenseret for de anbefalinger, jeg kommer med (medmindre det er sjældne sponsorerede indlæg som dette) og anbefaler og viser kun ting, der er nøje udvalgt og som jeg elsker, det andet vægter jeg bloggens integritet og jer læsere for højt til. Jeg indgår aldrig noget-for-noget-aftaler. Tro mig, min blog + jer betyder langt mere for mig end en gratis neglelak eller t-shirt. Jeg ønsker at opbygge noget, der er holdbart og bæredygtigt. Både troværdighedsmæssigt og økonomisk og tror på at de to ting godt kan gå hånd i hånd, hvis man gør sig umage og ikke takker ja til hvad som helst :)

  3. Jeg synes tværtimod, at det er super skønt at se, at det lige præcis kan lade sig gøre at lave personlige, indholdsrige indlæg, der er sponsorerede. Hvis der var lagt så meget arbejde her i alle sponsorerede indlæg i stedet for de evindelige Asos-collager, så ville blogland være et bedre sted!

   1. True, Miriam. Det skrevne indhold er jo sådan set meget Emilysk :-)

    Dog synes jeg, at den der færdigkaffe, der går igen tre gange (hvad der jo viste sig at være en grund til), virker lige som f.eks. en modeblogger, der i et indlæg pludseligt står i noget tøj, man bare SLET ikke havde forestillet sig personen i… og så viser det sig, at det er en sponsorgave/reklamestunt. Know what I mean?

   2. Hov, gud! Er du dén Miriam?! Jeg er en af dine (og Franks, naturligvis) relativt nye fans, der lurer på jer til husbehov med stor fornøjelse.

   3. Mange tak skal du have Miriam, jeg har også gjort mig umage + haft det rigtigt hyggeligt med at lave indlægget. Klem Emily

 1. Skønne skønne Værnedamsvej! Kan 100% relatere mig til de små folkeskoleerrindringer….. Kan det mon have været KJS du gik på som barn?? ;-)
  Har selv gået der alle mine folkeskoleår!

 2. Jeg får virkelig lyst til at gå på opdagelse i København, når du deler ud af dine favoritsteder. Eneste minus er at det bliver dyrt at prøve alle de dejlige spisesteder du nævner ;) Hehe. Fordelt over nogle måneder, burde det godt kunne lade sig gøre. I øvrigt synes jeg at det er et virkelig godt sponsoreret indlæg med en god portion personlighed!

  1. Haha.. ja det beklager jeg ;) Og mange tak, syntes det var en god kampagne, som jeg sagtens kunne se mig selv i og havde det rigtigt skægt med at lave indlægget!

 3. Jeg synes det er helt fantastisk at se at danskerne er blevet langt mere opmærksomme på at der altså findes vildt fine steder i Danmark at holde ferie og hvor man drikke en kaffe. Faktisk holder 30 % af danskerne ferie i Danmark minimum to gange om året!!! (http://www.nnmarkedsdata.dk/om-os/nyheder/kender-du-danskernes-ferievaner/) det har jeg i hvert fald lige læst. :-) Det er da ret vildt!
  Jeg har netop holdt ferie i løkken, det var nu et rigtig dejligt sted. og vejret i weekenden har jo været helt perfekt.

  rigtig god solskins mandag :)

  1. Det er nemlig rigtig dejligt og når vi har lækre somre som i år og sidste år er det for dejligt med sommerferie i Danmark :) Mange tak og i lige måde Bettina.

 4. Åh, et fint indlæg og masser fine billeder:) Elsker den gade, har selv gået på Prins Henrik skolen masser af barndomsminder fra Værndomsvej <3 Den taske som titter frem på nogle af billederne er det en Malene Birger taske? :)

  Mvh Sienna:)

  1. Ih hvor dejligt at høre at det kan bringe gode minder frem :) Det er nemlig en shopper fra Malene Birger i den nye farvekombination :)

 5. Rigtigt fint indlæg (som altid!). Folk skal lige lade være med at have ondt bagi, fordi du rent faktisk bedriver noget med din blog. Og dette sponsorerede indlæg passer helt fint ind! Jeg har lige tagget en masse billeder på Instagram. Håber det gælder, når man tagger gamle billeder?

  Vh. Nana