5 fredags cocktails

cherrymojito1_zpsc99bc226Cherry Mojito, klassisk mojito med et kirsebærtwist.

Det er fredag og jeg har en herlig weekend foran mig med både en 30-års fødselsdag i aften og et stort bryllup i morgen. Spørg lige om jeg glæder mig? Skal have denne her kjole på (i bordeaux selvfølgelig) til bryllup og selvom jeg tidligere har været ret ræd for gulvlange kjoler, så er den angst nu erstattet af barnlig  ‘jeg-skal-have-prinsessekjole-på-i-morgen’-begejstring.

Uanset om I skal til stor fest eller ikke, så er her nogle lækre bud på drinks til weekenden. Jeg elsker at nyde en god cocktail eller et godt glas vin, men for mig handler det virkelig om kvalitet frem for kvalitet.

At drikke for meget er hverken sexet eller sundt og hovedet har det også bedre dagen efter, hvis man drikker med måde og sørger for at få rigeligt med vand igennem en aften ude.

Nok om løftede pegefingre og velmente formaninger. Jeg synes det er rigtigt skægt at blande cocktails hjemme (og så nyde en enkelt) og tænkte på at gøre en lille fredags-feature ud af det ca. 2 gange om måneden med en ny cocktailopskrift, hvis det altså er noget, I synes kunne være interessant?

Rigtig god weekend :)

ENGLISH RECAP: Have a great weekend. Enjoy some high quality cocktails but remember to drink responsibly :)

bloodorange1_zps0d0064b3Blood orange and gin sparkler, lækkert frugtrig drink, der komplementeres af rosmarin. Kan også laves med almindelige appelsiner eller pink grape.

oddka1_zps7c09cccfFrisk og let syrlig Flower Bud (scroll lidt ned i indlægget) med smag af hyldeblomst, citrus og græs (!).

cherry4_zps1f71502cCherry & Rose Coolermin yndlingsdrink med 3 af mine favoritingredienser i skøn forening: Kirsebær, grapefrugt og rose.

pinkmoet2_zps796ab843Pink Champagne Cocktail, dekadent og festlig måde at nyde champagne.

(Visited 2.268 times, 9 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

  1. Det kan du tro og indtil da, så kan du kigge forbi instagram (@emilysalomon) og se et lille sneakpeak af den :)

 1. Gooood idé! Især fordi det virker som om du er til samme type cocktails som mig = syrlige, friske af slagsen

 2. Hej Emily! Det lyder som en dejlig weekend… Hvis du skulle købe en (til) lang festkjole, hvor ville du så lede hen? Meget gerne enkel og elegant i snittet? På forhånd tak!

  1. Hmm… Det er jo (desværre) ikke det nemmeste at finde i Danmark (vi går vist mest i sorte jeans og grå strik, så det er det, der er i butikkerne). Men By Malene Birger er et godt bud. Alternativt på nettet, men så afhænger det lidt af budget hvor jeg ville kigge hen.

   1. Mange tak for svaret! Budgettet afhænger selvfølgelig lidt af kjolen (man kan jo blive forelsket :-) ), men ellers nok max 3000. Jeg kigger på By Marlene Birger, og jeg har også overvejet nettet, men det er bare lidt rart at kunne prøve det (især hvis det er halv-stramt…). Har du nogle ideer til flade fest sko? Jeg er rimelig høj (180), og der skal danses, men lidt elegant vil man jo gerne være! Og du plejer altid at have så mange fine, feminine ideer :-)

  1. Tak Anne Mette :) Tvang kæresten til at tage lidt billeder og den kommer på bloggen i løbet af ugen :)