Postkort fra Wien

Jeg har været i Wien de seneste par dage og råhygget mig. Hvis ikke I har været der, så kan jeg kun råde jer til at skrive den på listen over attråværdige storbyrejsemål. Jeg var inviteret derned af Nespresso i anledning af lanceringen af en ny kaffe samt kaffeglas. Derfor var der arrangeret masser af spændende kaffe-workshops og en overdådig middag onsdag, mens jeg havde gårsdagen på egen hånd.

Det var min tredje gang i byen, så selvom tiden var knap, så havde jeg en klar plan om ‘bare’ at bruge dagen på at slentre rundt i de smukke gader, klappe heste, spise god frokost og masser af Mozartkugler, gå en tur i Stadtpark, kigge på mennesker og sørme om jeg ikke blev inviteret på forpremiere på Wien Design Week (og kaffe!), da jeg gik ind i et galleri/café for at spørge, om jeg måtte købe plakaten, som I kan se på det sidste billede i indlægget :)

Jeg ville også gerne have været på Leopold Museum at gense bl.a. deres Klimt og Schiele samlinger, men det må blive næste gang. Har en skummel plan om at hive kæresten med til Wien snarest.

Billeder siger mere end ord (i alle tilfælde når det kommer til at fange en bys stemning), så kig med nedenfor. Sådan et par dejlige dage!

ENGLISH RECAP: A postcard from my last few days in lovely Vienna with Nespreso.

Apfelstrudel og Wienerkaffe (brygget på Nespresso forstås) på legendariske Café Central.

Nespressos nye limited edition kaffe, Maragoygpe og nyt Riedel x Nespresso ‘kaffeglas’, der optimerer og forfiner smag og aroma for endnu større kaffenydelse.

Jeg boede på et helt fantastisk hotel (Ruby Sofie), der er bygget op om en smuk, gammel koncertsal. Priserne er tilmed til at have med at gøre og beliggenheden (og morgenmaden!) god, så det kan jeg virkelig anbefale.

Morgenkaffe på sengen og morgencroissant i hotellets café lidt senere.

Det vrimler med spændende apoteker og helsekostforretninger, hvis man er til sådan noget.

Restaurant Meierei im Stadtparkhvor jeg spiste den lækreste frokost (boghvedevafler med rødbeder og fyldte courgetteblomster) i går. De skulle også have en fantastisk brunch (og aftensmad) skulle jeg hilse at sige fra mine forældre, der endte med at spise der hele 3 gange, sidst de var i Wien.

Frække hestetyper ;)

Haps! Lækker afslutning på en overdådig gallamiddag. Tror i øvrigt aldrig, jeg har drukket så meget god kaffe som de seneste par døgn.

(Visited 3.231 times, 16 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Tak for inspirerende billeder :) Leopold museet er ellers et besøg værd – vi var lige forbi i torsdags (for en uge siden med kollerger), skønne billeder og rigtig dejlig stemning både i og underfor museet ***** herfra. Ser dog ud til at vi gik glip af en god frokost i Meierei im Stadpark… :)

 2. En rigtig flot plakat. Næsten lidt misundelig over al den kaffe ;) Det er dejligt at læse om dine ture samt dine turguider, da det er god inspiration til hvor næste ferie evt skulle gå til. Rigtig god weekend :)

 3. Ihhhh – nu har jeg gået og fablet om Wien i årevis. Er nødt til at tage afsted nu – om ikke andet så fordi, at jeg OGSÅ vil have den plakat! Og apfelstrudel, natürlich. Und schnitzel!
  (Jeg skulle vist være blevet boende i Schweiz ;-) )

 4. Årh, Wien… Den by er så undervurderet, helt vildt smuk og nærmest magisk. MÅ og SKAL simpelthen dertil snarest. Desværre synes jeg, at flybilletter til Wien er lidt i den dyre ende i forhold til f.eks. London og Berlin.

  1. Ja, det er det, der er hagen ved det. Vi fløj med Air Berlin og hvis man bestiller i god tid er det ok…

 5. Nøj, hvor er du dog heldig lige at blive inviteret til Wien! Jeg fik også pludselig den største lyst til at tage et smut ned omkring Wien :) Byen ser jo helt fantastisk ud, hvis man skal tro dine billeder! :)

 6. Hej Emily!
  Jeg bliver simpelthen nødt til at spørge dig hvor du har fundet Vienna Design Week plakaten? Den er jo for flot!

  – Signe

  1. Kære Signe, den købte jeg da jeg var i Wien, på en lille café/galleri, hvor den hang i vinduet. Det var egentlig ‘bare’ en reklame netop for designugen og ikke en plakat der var til salg, men fik overtalt dem til at sælge den til mig mod at jeg købte en kop kaffe :) Om man kan finde den et sted på nettet, skal jeg ikke kunne sige, men tænker det er et forsøg værd :) Klem Emily