Work wear i hjemmekontoret

Indlægget er udgivet i samarbejde med Bon’ A Parte

skjorte Bon’ A Parte// bukser Bon’ A Parte// pumps Bianco (gamle)// læbestift Clinique Chubby Stick i ‘Chunky Cherry’

Lige om lidt skal jeg være selvstændig og arbejde hjemmefra. I alle tilfælde til at starte med. Måske et kontorfællesskab kommer på tale senere hen. Alt det skal der, som skrevet i går, nok komme mere om snarest. Ud over at der er 117 lavpraktiske ting at tænke over og bekymre sig om, så er der noget der ligger mig meget på sinde: At opretholde nogle af de gode ‘kontorvaner’ jeg har oparbejdet de sidste 2 år, hvor jeg har været ude på arbejdsmarkedet.

Det tæller først og fremmest at forsøge at holde arbejdstiden indenfor almindelig 9-17-kontortid (ok, det bliver nok snarere 8-19), slet og ret for at kunne holde rigtigt fri om aftenen og i weekenden (noget jeg virkelig har savnet på det seneste). OG så vil jeg stå op og klæde mig pænt på hver dag og tage makeup på, som hvis jeg skulle på arbejde. Jeg føler mig sådan ca. 100 gange bedre tilpas, når jeg er ‘gjort i stand’, som min mormor kalder det. Og så er det – for mig – med til at opretholde rutinerne, og dem vil jeg gerne holde fast i.

I kan i øvrigt vinde et gavekort på 1000 kr. til Bon’ A Partes webhop, hvor skjorte og bukser er fra, læs hvordan lidt længere nede i indlægget :)

Ps. Ja, den skjorte er frygteligt krøllet og ja, mit strygejern er lige brudt sammen. Det er da en plausibel undskyldning ikke?

For at deltage i konkurrencen om 1000 kr. at handle frit for hos Bon’ A Parte, skal du blot fortælle mig i en kommentar, hvilken ting du ønsker dig mest fra deres webshop, samt tilmelde dig deres nyhedsbrev i boksen nedenfor. Vinderen får direkte besked. Held og lykke :)


NB! Denne konkurrence løber over 3 indlæg (det første er her og dette er nummer to), vinderen bliver først fundet efter det tredje indlæg. Vil du have 3 ‘lodder’ i konkurrencen og dermed større chancer, er du mere end velkommen til at deltage ved alle tre indlæg. Du skal selvfølgelig kun tilmelde dig nyhedsbrevet en gang :)
(Visited 661 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

157 Kommentarer

 1. Kommenter ikke så ofte, men hold nu op hvor ser du bare SKØN ud på disse billeder! Ved ikke hvorfor, synes bare at der er et eller andet over dig, som gør at man bliver fanget :) Og så minder du mig så meget om Lauren Conrad, som virkelig også er en smuk kvinde!

  Udover det, vil jeg da også gerne være med i konkurrencen! :)
  Har længe ledt efter en sort skjorte, så derfor må det blive den som du også har på:
  http://dk.bonaparteshop.com/shirt-25613?wid=A&wid_p=7&utm_source=tradetracker

 2. Ville helt klart vælge deres blondebluse Notice og have den på med en sort pencil i læder til Sygepleje Halloween fest på et gods d. 31/10 med en orange vild paryk, da temaet er sort og orange.
  Knus Gitte

 3. Fedfedfed konkurrence!
  Jeg ville nok pryder min kedelige væg i kontoret med nogle hylder fra housedoctor – BON’A PARTE har da godt nok fået nogle lækre mærker!

  Krydser fingre!!

 4. Der er så mange ting…. Meeeen hvis jeg skulle være så ovenud heldig at vinde, så kunne jeg godt tænkte mig denne her (http://dk.bonaparteshop.com/wool-coat-78153) for-sygt-lækre jakke til vinter. Mest fordi jeg de sidste to år har gået i min fars aflagte ruskindsjakke og det er ikke sindssygt varmt om vinteren haha. Og den her (http://dk.bonaparteshop.com/knitted-sweater-43513)!!! Eller, eller, eller den her skjorte (http://dk.bonaparteshop.com/shirt-34125). Den ville være mega lækker unden en sweater til vinter, måske endda den her (http://dk.bonaparteshop.com/jersey-top-27293)?

 5. Du har fat i det rigtige:-)
  Men tro mig, det er sværere at leve efter end man umiddelbart skulle tro…..
  Lad mig høre hvordan det går:-)

 6. Øver mig i at gå mere med bukser, og når de er så fine som dine, så det vel ikke så svært, så jeg vælger dem du har på!!

 7. Syntes skjorten var så fin (trods manglende strygejern ;-)) at jeg klikkede den hjem !!! så håber jeg på bukserne til gavekortet;-))

 8. Åh … Een ting. Det er da svært! ;)

  Den bordeaux skindjakke…eller den fine blå striktrøje med kanten … eller en jaquardjakke med glitter … eller en strikkjole…

  Kun een – tsk tsk ;)

 9. Jeg mangler virkelig noget nyt nattøj nu hvor det er ved at blive koldt i vejret igen.. Derfor er denne pyjamas ( http://dk.bonaparteshop.com/pyjamas-12572 ) min favorit på shoppen.. det var dog svært at vælge, for der var jo også virkelig mange fine ting til hjemmet.. – det var jeg slet ikke klar over..

 10. Jeg ville SÅ gerne eje denne her http://dk.bonaparteshop.com/dress-27303, for den er nem at style både til workwear og aften. Denne kan garantrisse klare sig med en let strygning – evt. ingen, og derfor er den ganske attraktiv for folk som mig, der ikke altid har tiden til at stryge.

 11. Hvor er du sej, at du står op og gør dig klar, selvom du skal sidde hjemme og arbejde. Jeg er alt for dårlig til at bare hoppe i nattøj og have min hår i en knold, når jeg læser og arbejder hjemmefra :)

 12. Årh hvor er jeg vild med dine bukser!! Dem ville jeg 100% købe, hvis jeg blev den heldige vinder af gavekortet :) :) :) krydser mine fingre alt hvad jeg kan! Det ville mit tomme ikke-su-endnu tøjskab blive glad for :P

 13. Wow, du er så sej! Jeg tog også for nyligt springet som selvstændig (jeg snyder dog lidt da jeg også læser og har min SU ved siden af), og selvom det er dødhamrende hårdt og man sådan set aldrig holder helt fri, så er det det hele værd. Første gang heg f.eks. stod i Netto og åbnede et eksemplar af Femina og så min stribe var jeg ved at dø af glæde. Sådan nogle øjeblikke gør at man helt glemmer de mange ekstra arbejdstimer. Jeg er dog også ved at kigge på noget kontorfællesskab, for det kan godt blive lidt ensomt at sidde og arbejde helt alene hele tiden. Kæmpe held og lykke med det!

 14. Ved ikke om jeg kan deltage her hos dig, da jeg allerede er tilmeldt nyhedsbrevet i forvejen (ikke gennem din blog), men jeg prøver alligevel :-)

  En af mine favoritter er :
  http://dk.bonaparteshop.com/knitted-dress-54775

  Tænker den vil være dejlig at dase rundt i herhjemme her i efterår/vinterperioden mens jeg er på barsel.

  Var jeg ikke på barsel ville jeg gå efter workwear og der er jeg vild med denne skjorte
  http://dk.bonaparteshop.com/shirt-43441

 15. Det er svært at vælge mellem alle de skønne ting, men deres jeans og strik er helt klart et hit her! :)

 16. BonAparte har virkelig også oppet sig, og krøllet eller ej ser den skjorte altså lækker ud.

  Jeg har lige købt en flot nederdel og grafisk top fra deres undermærke Notice og jeg kan virkelig anbefalde det. Nøj hvor er det lækkert. Hvis jeg vandt gavekortet ville jeg købe denne kjole http://dk.bonaparteshop.com/dress-43515 som jeg gerne vil have på til min søde nieces barnedåb :-)

 17. Elsker BON’A PARTE fordi det er et mærke der rent faktisk laver lækkert work-wear til kvinder og så til fornuftige priser endda! De har reddet mig da jeg skulle begynde en lidt mere karriere orienteret garderobe.. Denne her gang vil jeg dog ønske mig en lidt mere casual kjole, da den ser simpelthen så fin ud!

  http://dk.bonaparteshop.com/dress-20425

 18. Hej Emily.

  Spændende ting der skal til at ske for dig! Til lykke med dit modige og seje valg ;)

  Min kæreste Anne Katrine er stor fan af dig og din blog, og skrev lige til mig at du snart leder efter et kontorfællesskab.

  Jeg er co-founder af soc. (udtales som første halvdel af det engelsk ord social). Vi er et fællesskab af sympatiske og ambitiøse mennesker. Vi ligger i det nye hotte ‘Startup Village’, et pakhusområde på Islands Brygge, 2-3 min. fra Havnebadet og Metroen, i nogle rå, lækre lokaler. Du vil få rig mulighed for at fortsætte med at tage dine flotte billeder hér :) Området er det nye epicenter for startups, iværksættere og succesfulde etablerede virksomheder, og der er en super fed energi herinde. Hos soc. har vi ét fælles ambitiøst mål for vores virksomheder. Dét kan jeg fortælle mere om..

  Ud fra dét du skriver, tror jeg at vi er et perfekt match. Vi kan starte med en rundvisning i Startup Village, soc. og drikke en lækker kop kaffe – dét går vi også op i :)

 19. Hej igen Emily

  Du kan følge os på Facebook hér: facebook.com/soc.is.social, og læse mere om vores koncept på soccph.dk.

  Jeg glæder mig til at høre fra dig. Hav en dejlig dag :)

 20. Hvad jeg kunne tænke mig fra deres webshop? Hvad kunne jeg ikke tænke mig fra deres webshop? Det ville være nemmere at lave en liste over det end omvendt… No Kiding.
  Siden du startede samarbejdet med dem og lavede den første konkurrence, har jeg været hooked på Bon’ A Parte. Jeg tjekker shoppen ud ugentligt (hvis ikke dagligt, shhh) og elsker deres tøj.
  Men hver gang jeg går ind på hjemmesiden, er der tre ting, som jeg altid ender med at sidde og sukke over.
  Det første er denne fantastiske smukke kjole, som er perfekt til hverdags brug sammen med et par selvsiddende mønstrede stockings, for at få lidt kant i outfittet. http://dk.bonaparteshop.com/jersey-dress-33735

  Den anden ting er denne mega lækre nederdel,
  http://dk.bonaparteshop.com/skirt-40442
  som vil passe perfekt i vinterkulden til både frost og fashion.

  Sidst, men ikke mindst fangede denne her lækre sweatshirt mit øje.
  http://dk.bonaparteshop.com/sweatshirt-27308
  Når vejret bliver mørkere, har vores gaderobe en tendens til at gøre det samme. Men i år har jeg besluttet med for ikke at falde ind i det gamle mønster og vil beholde farverne i klædeskabet. Hvilket er grunden til, at jeg elsker den sweatshirt, den er blød, lækker og med farver.

 21. Ihhh.. Har de strømpebukser. Er mester i rendemasker. Sidder pt. i en stor workshop med mit job og prøver på at skjule et kæmpe hul… MEn en virkelig fed nederdel som den ville jo tage fokus fra mine ufrivillige punker strømpebukser

 22. Denne jakke kunne jeg rigtig godt tænke mig, da jeg allerede har en pænpæn jakke og ikke en jakke der både er flot OG pædagog-agtig, da jeg skal til at være rigtig praktisk :) hihi.

 23. Hvis den heldige var mig, ville jeg købe nye varme strømper, lækre halstørklæder og masser af hyggetøj til at varme mig med når der skal monsterhygges i denne efterårstid!