I’ve got the blues

strik Magasin// nederdel Second Female// taske Balenciaga// støvler Isabel Marant pour H&M

Ok, overskriften passer ikke. Jeg har faktisk sjældent været gladere. Men tøjet er blåt og jeg kunne ikke finde på noget smartere at skrive. Men jeg gik altså ned på Hornbæk Havn forleden og fik knipset et par billeder. Der er lidt pirat over det ikke? Altså af den Isabel Marant-støvle-beklædte slags.

Ok, ok, jeg stopper nu. Desværre bliver jeg ekstra skør, jo gladere jeg er. Det kommer så til at gå ud over jer (dog i en ekstra light-version jvf. den skørhedsgrad som kæreste, familie, kollegaer og venner bliver udsat for ude i den virkelige verden). Det beklager jeg. Ok, ikke helt, men stopper nu for en god ordens skyld.

Og fordi der er nogen, der insisterer på at få nusset deres ører. Det er sådan et morgenritual vi har. Og de er virkeligt bløde de ører, så den slags chance skal man ikke lade passere.

Kan I have en rar dag? :)

ENGLISH RECAP: I don’t really have the blues. Actually I’m almost as happy as it gets, but my clothes are blue and I couldn’t come up with anything smarter. Have a great (and non-blue) day :)

(Visited 542 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

    1. Den er meget reel i størrelsen. Min er en M og en anelse for stor (på den rigtige måde) :)

  1. Hvor er det altså bare skønt at høre din energi flyde ud på bloggen. Kom til at grine lidt, håber det er hunden du har ritual med og ikke kæresten der skal tækkes med at beskrives som havende bløde ører

    1. Hæhæ… det er hunden. Kærestens ører er også fine, men Pennys er blødest ;)