Lun uld og røde læber

frakke Inwear// nederdel Black Lily// strik Inwear// taske by Malene Birger//støvler Sam Edelman// læbestift MAC i ‘Russian Red’

I torsdags lærte jeg noget nyt: Hvis man har rød læbestift på og er tilpas ubeslutsom (og forvirret og har frizzy hår), så kan man være så heldig at blive tilbudt gratis dessert, når man køber takeout. Således fik 3 piger 4 forskellige slags dessert (og blev meget glade) og besluttede fremover udelukkende at handle med læbestift på. Nu håber jeg, at det også virker en anden gang, men som hende her siger, så skader lidt læbestift jo aldrig.

ENGLISH RECAP: Thursday I learned a new lesson. When wearing red lipstick you might get free dessert while buying takeout. I’m going to test that in the future and even if it doesn’t work all the time, it never hurts to wear a little lipstick right?

Indlægget indeholder affiliatelinks

(Visited 577 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

  1. Wow. Lækkert. Hvordan har du fået fat i den mb taske?? Den er slet ikke i de farver nogen steder.