Think Pink

strik StyleJunkie x Toogoodtobebasic// jeans Rag & Bone// støvler Bianco by Camilla Pihl// taske Céline// læbestift Topshop Lip Bullet i ‘Plastique’

Hvis ikke man har kanelsnurrer ved hånden eller mulighed for at tage et smut i skoven jvf. gårsdagens depri-fix-indlæg, så kan man også tage en kæk trøje på + pink læbestift. Hvis ikke det formår at gøre en selv i godt humør, så sørger det i alle tilfælde for, at alle andre smiler til en og så er det svært at fortsætte sin Weltschmerz. 

Jeg har af princip besluttet mig for, at det er for tumpet at brokke sig over vejret (det er Danmark, det regner, get over it), men har altså en lillebitte smule lyst til at spørge, om der er nogen, der gider at tænde for lyset og slukke for regnen?

ENGLISH RECAP: Feeling grumpy and letting the weather and dark mornings get to you? Wear pink! 

(Visited 485 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Jeg er inderligt sur og gal på mig selv i dag, fordi jeg i går – travlt optaget af at planlægge underholdning & gave og aftale detaljer med serveringspige til fødselsdagsfest på lørdag – glemte at ringe til min far på hans RIGTIGE 50års fødselsdag i går. Samtidigt har jeg brækket min lilletå og kan derfor ikke komme af med negativ energi udenfor. ØV! Med MEGA øv ovenpå!
  … ved ikke rigtigt, om læbestift ville hjælpe på en sådan situation, men det kan vel ikke hjælpe at prøve.

  1. Ej ok, det lyder godt nok også som dumme ting :( Men prøv med læbestift, tænk hvis nu det hjalp :) Og tillykke med din far!

 2. Har boet de sidste 4,5 aar I Dubai og trust me – selv solskin kan man blive traet af engang imellem :-) Sender lidt af det Nordpaa…

 3. Åh den bluse der… Nøj den er så fin. Kiggede på den sidst du linkede til den.. Næj det er ærgerligt at jul og fødselsdag er så langt væk.. Så fin!.. Ps. Tror der er nogle der har hørt dine bønner, her skinner solen frem fra skyerne

 4. Der skal være plads til øv-dage, hvor man råber ‘LORT’ meget højt. Jeg sætter virkelig pris på, at du ikke lægger skjul på at have sådanne dage.

  …og det er nogen gange vejen frem at tage det (under-)tøj på som gør at man har det godt. Man udstråler det så også ofte :)

  Din blog er en af de få som jeg trofast følger efter 5-6 års bloglæsning! Den er så ægte :)

 5. uh, lækre støvler du også har på der :0)

  Jeg ø v e r mig på at tage pink på, det har aldrig været farven til mig, men har været så heldig at vinde en svag rosa cardigan fra Soak in Luxury som jeg synes er rigtig skøn og blød her til efteråret. Og så har jeg en lyserød sløjfe på jakken, for at støtte op om cancer & støt brysterne :0) Har set den fine helt lyse Essie Neglelak med lidt glimmer i, den tror jeg godt jeg kunne finde på at købe :0)) God fredag

  smil Lene .0))
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/