3 vinteroutfits & guide til ternede negle

Hermed den næste lille film (se den første her), jeg har lavet sammen med Essie. Kom med indenfor i min garderobe, hvor jeg viser tre vinterlige outfits OG en lille guide til fine, ternede negle. Det hele på under to minutter. Sæt i gang ;)

Kig ind senere, hvor jeg siger god weekend og hvor der er fredagscocktails på menuen.

ENGLISH RECAP: I made some cosy, little films with Essie and here is the second of three (first one here) where I invite you inside my wardrobe and show 3 different outfits. It’s only in Danish though.

emilyessie

(Visited 666 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

30 Kommentarer

  1. Hvor er ringene fra? Du er bare noget så smuk, fin og gennemført! Også virker du altså bare absurd rar og sød!

  2. Sikke dog en hyggelig film. Den er endda bedre end den første, som ellers også var rigtig fin. Indtil videre klæder det både dig og bloggen, at du har vovet pelsen med tilværelsen som selvstændig…

    1. Tak Caroline :) Og tror næsten jeg er tilbøjelig til at give dig ret. Det er vist også det jeg selv allerbedst kan lide. Har ikke noget helfigursspejl, så har faktisk først set dem ordentligt her i videoen efterfølgende ;)

  3. Dejlig film. Din garderobeløsning med vandrørene – holder de fint? Hvis du “skubber” til bøjlerne, så svajer den ikke? Og er den bare hjemmefikset?

    1. Så fint og er helt stabilt. Jeg har ‘tegnet det’ og så har Ziito leveret rør, som man så selv skruer sammen. Det er billigere at købe hos dem end eksempelvis Silvan eller lignende :)
      Find dem her: http://www.ziito.dk