Guide til festnegle & adventskonkurrence: Vind hele Essies vinterkollektion

Glædelig 1. søndag i advent! Om end det bliver lidt på falderebet. Jeg har traditionen tro et hold lækre adventskonkurrencer parat til jer og hermed den første i rækken. Hele Essies smukke vinterkollektion (behøver jeg at sige, at jeg var ved at dåne over den farvesammensætning?) bestående af 6 nye farver + 2 luxeffect glimmeroverlakker. Og sådan et sæt er der på højkant til hele 5 heldige vindere :)

Se hvordan du deltager længere nede.

Men først vil jeg lige vise mit bud på et festligt neglelook (til julefrokost, jul eller måske nytår?), der er ret nemt at lave, men som stadig er ganske flot og effektfuldt. Trin-for-trin lige nedenfor.

Arhmen se lige hvor pæne de farver er! Man har jo lyst til at have dem alle på, på én gang ikke?

Lige præcis! Så det satte jeg mig for at springe ud i. Er man lidt mere beslutsom eller farvekonservativ, så fungerer looket mindst lige så fint, hvis man nøjes med en enkelt bundfarve.

Efter et lag underlak (jeg bruger Essies Fill the Gap base coat) påføres lakkerne med den mørkeste på tommelfingeren og den lyseste på lillefingeren for en fin ombre-effekt.

Navnene på lakkerne er (fra tommel- mod lillefinger): Jump in my jumpsuit, Double breasted jacket, Bump up the pumps, Back in the limo og Tuck it in my tux.

Påfør endnu et lag og lad det tørre grundigt! Ca. 30 min. da tapen ellers hænger fast og trækker lakken med af i næste trin.

Jeg skyller neglene i iskoldt vand (og dupper derefter forsigtigt hænderne tørre i et håndklæde) efter at de har tørret i ca. 5 min. Det er med til at hærde lakken hurtigere, men hvis man synes, det lyder for underligt, så kan man også nøjes med at læse et blad i en halv time ;)

Sæt små stykker af washi-tape eller malertape diagonalt over neglene og tryk det ganske forsigtigt fast, så det slutter til langs kanten.

Mal nu den del af neglen, der ikke er tape på med kontrastfarven. Jeg synes det bliver finest, hvis man vælger en metallic lak med masser af små glimmerpigmenter. Her er farven Jiggle hi, jiggle low.

Se et andet fint neglelook med tape, som Christina har lavet her.

Afslut med et lag topcoat (jeg elsker Let it Shine fra Essie) for at forsegle og beskytte de festlige negle.

Voilà!

Sådan deltager du i adventskonkurrencen om 5 sæt à 8 Essie neglelakker

For at være med i konkurrencen om Essies vinterkollektion 2014 (6 neglelakker) + 2 glimmeroverlakker (luxeffects Rock at the top og Summit of Style), skal du blot efterlade en adventshilsen i kommentarfeltet nedenfor. Der bliver trukket hele 5 vindere :)

Konkurrencen slutter på onsdag d. 3. december kl. 20.00.

Husk at følge Essie på Facebook, hvis du har lyst.

emilyessie

(Visited 1.083 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

935 Kommentarer

 1. Åh, kan godt forstå at du var ved at dåne over den farvesammensætning! Det er jo nogle flotte farver og den vinterkollektion vil jeg da gerne vinde :)

  Glædelig 1. søndag i advent :)

 2. Glædelig første advent – Jeg håber du har haft en hyggelig vinterdag i selskab med dine lækre negle ;)

 3. Glædelig 1. Advent søde Emily! Hvor er alle neglelakkene altså fine, de ville passe perfekt ind i min neglelaksamling :)

 4. Åh jeg elsker! elsker! elsker! ESSIE og alle deres lakker <3
  Min mand har desværre ikke kunne se fornuften i, at jeg skulle eje dette vintersæt, når nu køleskabet er fuld af neglelak i forvejen… Men så må jeg jo bare vinde mig et sæt ;) Krydser fingre!!
  Og super fin guide btw – det skal da testes :)

 5. Glædelig 1. søndag i advent! Nu begynder det altså rigtigt at mærkes som jul, kan slet ikke vente til at skulle spise brunkager og risalamande og føle sig helt juleglad indeni

 6. Glædelig 1. advent! (;
  Sikke nogle fine farver og super god guide – det må afprøves (;

 7. Det er nogle skønne farver! Jeg gør faktisk rigtig meget ud af at holde mine negle og hænder pæne. Vores hænder er jo vores visitkort – er det ikke sådan man siger? :-)

 8. Glædelig første adventshilsener fra Stavanger i Norge :) Har brugt dagen til juletræstænding på torvet efter at have gået under stjernehimmel og julelys i de små gader :)

 9. Ejer ingen Essie neglelak da jeg bruger Depend, men altså sikke nogle fine farver til julemåneden :)

 10. Glædelig 1. advent!
  Sikke nogle fine negle! De lakker vil jeg gerne have fingrene (eller neglene) i :-)
  Mange hilsner
  Line

 11. Glædelig 1. Advent. Superfine neglelakker, de må meget gerne komme hjem og bo hos mig :-)

 12. Rigtig glædelig december! Hvor ville de glæde mine negle efter at have holdt pause fra lak i mange måneder :) Ha’ en dejlig december!

 13. Glædelig første søndag i advent! Håber din dag har været lige så dejlig som min (omend muligvis med et mere afbalanceret indtag af vaniljekranse). Og nøj hvor er den pinkrøde på din langefinger flot!

 14. Iiih hvor er de altså fine. De ville pynte på mit bord, og på mine blege vinterhænder, som godt kunne trænge til at blive piftet lidt op og få bragt julestemningen i hus.

 15. glædelig 1. søndag i advent skønne du . små griner over dig og dine lakker. det er en sød ting og piget ting at samle på.min bror kalder mig et egern fordi jeg “samler” makeup, tøj, sko til mig. hahahah

 16. Glædelig 1. søndag i advent! Håber alle har tilbragt dagen i herligt selskab med æbleskiver, risengrød, og hvad der ellers hører sig julen til. Jeg har i hvert fald selv nydt begge dele i dagens anledning :-)

 17. Nej nej nej! Jeg dør da lidt over den sammensætning! Hold da fast. Jeg håber godt nok jeg vinder <3 sikke nogle fine muligheder der er for jule og nytårsnegle der er :)

 18. Først og fremmest, så god første søndag i advent!
  – Uuuh, er helt forelsket! <3 Hvor er de smukke. Jeg vil slet ikke have noget imod at vinde dem!
  Krydser fingrer!

  God jul og godt nytår :)

 19. Glædelig 1. Advent til jer alle! Ville elske at vinde de lækre lakker, så mine negle kan blive ekstra fine, de dage jeg ikke er på arbejde, da jeg er sygeplejerske

 20. Glædelig 1. Advent :-) håber den har været tilpas julet. Sikke en skøn konkurrence – de farver ville passe perfekt herhjemme hos mig :-)

 21. Hvor er det fint – det må jeg helt klart prøve at lave en dag.
  Og hvor er den nye kollektion bare smuk. Krydser virkelig fingre for at jeg er en af de heldige. Elsker Essies lakker :-)

 22. Glædelig 1. Søndag i advent :-))
  Skøn,skøn konkurrence.
  Tak for en dejlig blog, inspirerende og lækker :-)

 23. NEJ NEJ NEJ de farver fine. SÅ fine. Allesammen. Jeg er ved at dåne over de glimmerlakker i selskab med de rosa toner. Sådan et fint neglelook ville være et hit til julefrokost! Jeg krydser alt hvad jeg har:-)

 24. Uha, hvor lækkert! Jeg har haft besøg i Aarhus af min mor og bror fra Fyn i dag, så det har været så dejligt ikke at skulle adventshygge helt alene :-D

 25. Aiiii, dem vil jeg da bare SÅ gerne vinde:-)

  Julen er en travl, men dejlig tid
  Vi håber så inderligt, at den blir hvid
  Træerne tændes og pyntes op
  Familien hygger i fælles flok

  Julestemningen har altså ramt hårdt herhjemme:)

 26. Wauw hvor er dine negle blevet fine! Gid jeg havde så meget tålmodig mht. neglelaksmønstre!

 27. Kære Emily

  Jeg kender ingen som dig som kan lave så fine og inspirerende indlæg, mange tak for det <3 Og vil da meget gerne også deltage i konkurrencen om de flotte Essie neglelakker, kunne være dejligt med lidt ekstra forkælelse, når man sidder "begravet" i eksaminer ;-)

  Rigtig god aften og glædelig 1 søndag i advent

  kh Cathrine

 28. Man skulle være et skarn, hvis man ikke ville have essielicious negle, til decembers mange fester! :-)

 29. Har den sidste måned været stoppet med at bide negle..gennem et 30årigt lang liv! Ville være toppen at vinde noget pynt til de, nu, lange negle!
  PS. Så vil det også skjule at de bliver mørke/beskidte neden under den hvide og yderste del.. Er jeg den eneste med det problem?!

 30. Glædelig 1. Søndag i advent!
  Sikke en lækker giveaway, helt perfekt til julen og nytåret!!
  Krydser fingre!

 31. Rigtig glædelig 1. advent til dig, Emily – og naturligvis alle andre læsere! Må denne jul blive ekstra rar – og med flot lak på mine negle! Ihh – det er altså et fint sæt!

 32. Wauw, de er så flotte!!!
  Jeg eeeeeeelsker Essie, de holder så godt!
  Og dette er jo de perfekte farver med de røde nuancer til jul, som skal skiftes ud med en masse GLIMMER til nytår! :D

  God jul!
  Hilsen Rikke :)

 33. Ville være lækkert at vinde! Sidste dag for efterårsneglene jo.
  Glædelig 1. Advent :-)

 34. Som altid flotte billeder, tror jeg vil kaste mig ud i negle-art, når det kan være så nemt. Glædelig første søndag i advent :)

 35. Wauw nogle flotte farver. Lækker konkurrence.

  Rigtig god 1. søndag i advent. :-)

 36. Glædelig 1. søndag i advent. Er vild med din lille, nemme negleguide. Det vil jeg prøve om jeg vinder eller ej :)

 37. Ej, en lækker konkurrence!
  Udover glædelig 1. søndag i advent, kan vi jo også lige ønske hinanden ( i hvert fald de kristne) godt nytår – det er jo også idag at kirkens nye kalender år starter :)

 38. Det må være et tegn! Jeg har så længe tænkt på gerne at ville begynde at bruge neglelak og blive god til at lægge det, og din adventspræmie vil jo være den perfekte commitment mechanism ;-)
  Glædelig første søndag i advent derude!

 39. Sikke smukke negle du har lavet! Jeg håber, at kunne lave mine lige så flotte, hvis jeg skulle blive en af de heldige vindere! :-)
  Glædelig første advent og god december!

 40. Wow, det er et lækkert kit – dem vil jeg da gerne vinde :-)

  Rigtig glædelig 1. advent!

 41. Et fint look :) Det ville være skønt at vinde nogle fine lakker til den kolde tid vi går i møde. Hav en god advent.

 42. Hvor er dit bud på festlige vinter-negle bare fint, Emily!
  Jeg krydser fingre for at vinde det dejlige sæt;-)

 43. Det er virkelig nogle flotte farver! Og jeg er vild med måden får brugt alle farverne. Sættet giver fantastisk mulighed for, at gå julen i møde med flotte og velplejede negle :-)

 44. Sikke nogle fine neglerlakker Helt perfekte til at adventshygge med! Glædelig 1. advent! :-)

 45. Rigtig glædelig 1. Søndag i advent. Jeg har fejret den med 12 venner som var forbi til gløgg og æbleskiver.. Helt igennem en fantastisk dag… Håber din har været ligeså god..

 46. Lækker præmie & perfekt til kommende julefrokoster og ikke mindst nytår – rigtig glædelig 1. advent :-)

 47. Uh, hvor er de pææææne, de lakker. Må ud at investere i dem selv, hvis ikke jeg vinder ;) Glædelig 1. advent!

 48. God jul og glædelig 1. søndag i advent!! Her er søndagen blevet brugt på fødselsdag med masser af hygge og æbleskiver og så efterfølgende en omgang slængen på sofaen med allerynglings mand og katte :) Lige sådan som det er bedst !

  Ps. Sikke en fin idé, må prøves :) og kunne da godt tænke mig sådan en omgang pæne farver !!

 49. Glædelig 1. Advent! Jeg ville elske at vinde den smukke vinterkollektion fra ynglingsmærket Essie

 50. Hej Emily.
  Først og fremmest, vil jeg da lige benytte lejligheden til at sige tak for en gennemført og fantastisk blog. Glæder mig forresten helt vildt, til din bog udkommer i det nye år (-; Sikke en masse pæne neglelakker fra Essie! Wauw. Det ville mine fingre bestemt ikke, have noget i mod at iklæde sig (-:
  Jule hilsner herfra!

 51. Sikke fine negle du fik lavet! Må bestemt prøve noget ligende det med de forskellige “grundfarver”! :-)

  God 1. advent! Jeg tillod mig at tage lidt fri fra skolearbejde, og har derfor brugt min på at gå tur med hunden, rydde op (det er nu så rart bagefter!), pynte op til jul, lave juledekoration, lave glögg og æbleskiver med mine forældre, og givet dem en lille adventsgave (en lakridsstout)! :-) Og så fik jeg også en fin fin adventsgave!

 52. Glædelig 1. Søndag i advent :-)! Jeg vil elske at kunne pifte alle juleoufits op med de mange fine farver og helt klart også blande farver :-)! Meget fint.

 53. Min 1. søndag i advent blev brugt på juletræsfælding i den hyggeligste skov med både nisser, trolde, babytræer og en udstoppet ræv. Et stort hit synes min 1,5 årige troldebasse som straks blev gode venner med skovløberen der havde en kurv fyldt med juleguf.
  Håber også du havde en dejlig 1. søndag i advent.

 54. Glædelig 1. søndag i advent :-) og sikke nogen fine festlige negle der er i indlægget.

 55. Øj hvor er det bare nogle lækre farver – de måtte godt komme her hjem og bo hvis de ville :)
  Kh Rikke

 56. Årh, hvor ville jeg gerne vinde! Faktisk har jeg lige lavet en julegaveønskecollage, hvor vinterkollektionen fra Essie er på! :D

  Nå ja, og glædelig 1. advent – omend den slutter lige om lidt ;)

 57. Iiiih, hvor er de fine! Rigtig glædelig 1. advent – det der nu er tilbage af denne fine søndag :-)

 58. Det er de lækreste farver! Essie laver altid den fineste julekollektion. Krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder. Glædelig 1. advent!

 59. Min julehilsen kommer i form af lidt poesi :)

  Nu denne søde juletid begynde vil
  Som bringer frem hygge og smil
  Jeg ønsker jer en glædelig jul
  Lad os sammen finde julens glæder frem fra skjul

 60. Virkelig fin konkurrence, ville ikke have noget imod at vinde de skønne farver! Glædelig 1. advent :)

 61. Glædelig 1. advent :) Håber at det har været en god en af slagsen. Superlækre negle! Vil jeg gerne i kast med selvom jeg er dårlig til at lakere neglene :p

 62. Åh det er nogle smukke farver – med dem på neglene kan man da ikke være andet end en glad lille julegris ;-) Glædelig 1. advent til dig og pletnæsen.

 63. Et lod i puljen om kulør på neglene til min mellemste datter, der her i december slider med bacheloropgave i arabisk:-))

 64. Wauw!!! Virkelig flot lavet!

  Jeg ved ikke helt, om jeg ville have tålmodighed til det … Men det kan jeg jo finde ud af, når jeg vinder lakkerne;)

 65. Årh, jeg har sukket efter den kollektion lige siden de første billeder kom ud. Der er jo så mange fine røde nuancer. Jeg krydser fingre og ønsker god 1. advent.

 66. Rigtig glædelig 1. advent :)
  Sikke en fin konkurrence! Ville jeg bestemt ikke have noget i mod at vinde.

 67. Åhh en fin gave!

  En glædelig jul til du og penny i jeres fine hjem! Glæder mig til at følge jeres julerier!

  De gladestes julehilsner Louise

 68. SÅ fine og ikke mindst festlige negle :) Håber du har haft en god første søndag i advent og får en dejlig 1. december i morgen! Glæder mig personligt til julekalenderåbning i morgen tidlig og julekalender i fjernsynet – der skal hygges igennem :)

 69. Glædelig første advent og tak for en inspirerede og hyggelig blog! Jeg krydser fingre for at jeg bliver den heldige vinder :)

 70. Glædelig første søndag i advent :) Håber der bliver hygget ligeså meget hos dig, som der gør her. Krydser fingre for, at kunne kombinere julens LBD med smukke julelakker.
  P.S. Hvor mon din smukke strik er fra?

 71. Glædelig 1. søndag i advent.
  Sikke nogle flotte farver de neglelakker har – perfekt til jul og nytår!

  Ha’ en rar søndag aften :)

 72. glædelig første søndag i advent. Hvor ville jeg dog gerne vinde, så mine (endelig) pæne negle kunne få lidt farve og glitter efter mange år som totalt afbidte :-)

 73. Smukke negle og neglelak : )
  Ville være dejligt at vinde. Ville nok forære dem væk, da jeg som sygeplejerske ikke må gå med neglelak.
  Håber du har haft en dejlig 1. Søndag i advent : )
  Jeg har tilbragt min med familie og gode venner <3

 74. Dine negle er vildt fine! Jeg er også helt tosset med farvesammensætningen, det er simpelthen den fineste kollektion, så jeg krydser fingre.

  Jeg håber du har haft en skøn start på julemåneden!

  Knus
  Sisselykke.dk

 75. Det er da de dejligste farver! Det er heldigt med så mange, lange aftener, hvor man kan sidde og gøre det hele festligt og smukt, hvis man bliver den heldige ejermand ;-)
  Håber du har en hyggelig og rar adventssøndag.
  De bedste hilsner
  Christina

 76. Glædelig 1. Advent. Sikke nogle yndige farver – de er jo ikke til at modstå. Håber virkelig på at vinde, ligesom mange af de andre søde læsere.

  Julehilsner herfra.

 77. Uhh, så fint, jeg er netop begyndt at gå med neglelak igen efter mange års pause, så jeg kunne godt bruge sådan et kit ;-) og glædelig 1.advent og tak for en skøn blog <3

 78. Hvor er de fine! Elsker i forvejen Essies produkter, så det her ville være en dejlig præmie at vinde :)

  Håber at du har haft en dejlig 1. Advent :)

 79. Ville intet have imod at tilføje disse til min samling!
  Glædelig 1. advent til alle :-D

 80. Glædelig 1. søndag i advent!
  Jeg plejer ellers ikke være til mønstrede negle, men den her variant ser nu ret godt ud, må jeg indrømme. Så krydser fingre for at jeg er heldig, så jeg selv kan teste det ;)

 81. Glædelig 1. advent Emily og alle jer andre som læser med!
  Utrolig skønt adventsgave at kunne få ind af døren, kunne godt bruge nogle lækre lakker til de kommende julearrangementer. Den røde er jeg i sær rigtig vild med;)

 82. Skøn guide og wow skønne farver :) ih deltager med glæde! Jeg har ikke købt en neglelak i 6 måneder nu for at spare, så det kunne være ultra fedt og vinde. Glædelig første advent smukke Emily!

 83. Det kan være det er det der skal til for at jeg kan stoppe med at bide negle (mega klamt at sige, ved jeg godt) ;-)
  Glædelig 1. Søndag i advent :-)

 84. Wow! Sikke en masse flotte lakker! Perfekt til julens arrangementer og fester :-)
  Glædelig 1. advent til alle!!!

 85. Årh, det ville jeg så gerne vinde. Jeg har kæmpe krise over mine negle her i december, for jeg vil så gerne gøre dem vinter-fine, men jeg har lige ryddet op i mine neglelakke, og der røg desværre rigtig, rigtig mange ud der var blevet gamle og klumpede, så nu har jeg kun en fesen grå og en goth-sort tilbage :o)

 86. Glædelig 1. søndag i Advent! Krydser fingre for at jeg er så heldig at nuppe den fine præmie ☺️

 87. Har netop haft min mor til advents-middag, dejlig tradition og en hyggelig måde at ende weekenden på <3

 88. Juhu og glædelig advent! Jeg vil rigtig gerne vinterhygge herhjemme med at påføre essies pæne farver for bagefter at tage ud i vinterens festligheder med flotte negle i ynglingslakken, essie.

 89. Øj de er fantastiske, lige de rigtige farver til julepåklædningen!
  Rigtig glædelig december!

 90. Super fine farver på de lakker! Jeg springer gerne med i adventskonkurrencen.

  Glædelig 1.søndag i advent :-)

 91. Essie er min favorit!! Har købt en del af deres neglelakker de seneste år…man kan da aldrig få for mange, og de nye farver ser så flotte ud:-) Glædelig 1.advent!

 92. Rigtig Glædelig 1. Søndag i Advent allesammen :-) håber den har været vidunderlig og sikke et fint sæt <3

 93. Så flotte farver! Har lige som dig skiftet sti i forhold til arbejde, så hvor det før ikke var lovligt at have neglelak på, på arbejde kan jeg nu slet ikke få nok af flotte farver på mine negle

 94. Skøn 1. Søndag i advent til alle, og sikke skønne negle til julens og nytårets fester, når man med en fodbold på maven føler sig knap så festlig :-)

 95. Glædelig 1. søndag i advent! Tanken om at eje så fin en samling af essie negellakker kan få mig igennem den næste uges kursus in the middle of nowhere i sverige.

 96. Super fine farver, dem gad jeg godt eje til at pynte på mine negle :-) Glædelig 1 søndag i advent

 97. Når man nu er blevet for stor til at få pakkekalender så må man jo selv tage affære. Krydser fingre og glædelig 1. Advent :-)

 98. Glædelig første søndag i advent, Emily! Tak for en rigtig skøn blog og nogle dejlige konkurrencer! Jeg håber, det bliver mig, der får fingrene i de skønne essie neglelakker! :)

 99. Rigtig glædelig advent til alle! Har bagt tonsvis af pebernødder og nydt dagen med hygge!
  Sikke en fin konkurrence – er helt vild med farverne! :)

 100. Åhh hvor er de flotte og fine!! Krydser fingre for at jeg vinder:)
  Glædelig 1. søndag i advent:)

 101. Hurra for flotte (vinter) negle! Jeg krydser fingre og ønsker dig en rigtig glædelig advent! (Som dog nok snart er ved at være slut) Selv har jeg brugt dagen på at bage fire forskellige slags julesmåkager sammen med hele familien. God aften. Kh Clara

 102. Uh så fine og så mange muligheder – fantastico.

  Glædelig 1. søndag i Advent og tak for inspiration til ‘Nature-look’ adventsdeko!!

 103. Dem gad jeg da bare megagodt at vinde :-) og rigtigt dejlig første søndag i advent! Jeg er kæmpefan af din blog – specielt dine billeder, de er altid i superlækker kvalitet! Julekram fra Tanja

 104. Og i min iver, fik jeg slet ikke lagt en ordentlig hilsen – håber alle har haft en dejlig første advent! Her står den på levende lys og sofahygge :-)

 105. Wow en lækker advents-giveaway! Elsker Essies lakker :D

  Glædelig 1. advent. Jeg håber du har haft en hyggelig dag – og får en god 1. december i morgen, selvom det er mandag :)

 106. Hvor ser det bare mega godt ud som du har kombineret lakkerne :) det skal jeg helt sikkert prøve hvis jeg vinder sådan et sæt

 107. Glædelig 1. Advent! Sikke nogle flotte farver. Det er lige noget for mig og mine tre søstre nu her, når jeg skal hjem og besøge dem til jul :-D

 108. Rigtig glædelig første søndag i advent til jer alle fra mig. Jeg har fejret dagen med julepyntning og småkagespisning – rigtig god forberedelse til en december fyldt med hygge!

 109. Hvor er det en flot kollektion. Både mine piger (8 og 11 år, man kan ikke begynde for tidligt på neglelak :o)) er vildt begejstret for de flotte farver og krydser alle vores fingre :-)

  God 1. advent.

 110. Det er godt nok et fint og vovet look på den pæne måde!
  Dem ville jeg gerne vinde! Glædelig 1. advent!

 111. WAU, elsker de skønne farver, og rigtig glædelig advent :0) Det ser meget teknisk ud, men også sjovt at lege med de mange forskellige nuancer.

  smil Lene :0)

 112. Glædelig 1. søndag i advent herfra også :) Herhjemme har jeg – for første gang siden jeg boede hjemme – lavet mig et fint adventslys med gran, mos og det hele. Tak til svigermor for at have hjulpet julestemningen lidt på vej. Det er jo super hyggeligt!
  Og tak for et super fint tip med neglelakken og malertape, det må jeg lige få kastet mig ud i til nytår (kjolen er fundet, den skal bare lige købes med hjem).

 113. Den kollektion skal helt klart på ønskesedlen, hvis ikke jeg er en af de heldige 5!

  Rigtig god første søndag i advent!
  KH Anne W.

 114. Nej nej nej NEJ – hvor er de fine. Det er lige før man bør købe dem til sig selv i adventsgave i næste weekend, hvis ikke man skulle være så heldig at vinde et sæt.

 115. Ihhh, hvor er det bare nogle fine farver! Vil elske at få fingrene i dem – bogstavelig talt! Glædelig 1. søndag i advent – må de næste tre blive lige så skønne :-)

 116. Sikke nogle flotte farver! Glædelig 1. søndag i advent. Uh, jeg glæder mig til jule-tiden og fejringen af Jesu fødsel!

 117. Glædelig 1. søndag i advent :) Det lyder til at være et smart tip med det kolde vand.

 118. Glædelig 1. søndag i advent!
  Jeg kan se din er blevet fejret med pænere negle end min, men sådan er det når arbejdet og studiet presser på. Håber jeg måske kan tage revanche med de pæne negle næste søndag ;)

 119. Bedste advents overraskelse ever når mine børn og min kæreste kommer skraldgrinende hjem med et kæmpe juletræ (på 3. Sal), der uden tvivl var alt for stort til min lille lejlighed. Absolut ikke særlig praktisk, men alligevel bare vildt dejligt. Jeg må ha’ de neglelakker til at matche det ;-)

  Glædelig 1. Advent!

 120. Ih hvor er de neglelakker fine, hvis jeg vandt ville jeg dele med min datter.
  Glædelig advent:-)

 121. Suk… Ville elske at gå decembers fester i møde med så smukke negle – er vild med Essies lakker og har netop købt den samme basecoat, du bruger, den er virkelig god.

 122. Glædelig 1 søndag i advent:-) I love it. Alt er bare en lille smule mere dejligt! Ville elske opfyldning i toiletskabet. Elsker farverne. Hilsen fra Tanja

 123. Jeg har i den grad taget hul på julehyggen i dag med juledekoration, æbleskiver, pebernødder og risengrød til aftensmad. Så kan julen bare komme an! :)

  Glædelig 1. søndag i advent!

 124. Efter en års tid som gravid og ammende og økomor glæder jeg mig vildt til at få fine festlige glimtende skinnende negle! I øvrigt et super fint og ekstra godt indlæg om “der bor Hollywood…..”, glæder mig til at læse den. Er også vild med hendes artikler i Københavner!

 125. Glædelig 1. Søndag i advent fra skønne Spanien. Jeg har fået rundt i Madrids gader hele weekenden og bla. nydt en masse julelys. December er årets dejligste måned, den skal nydes hvert sekund.

 126. orv dem gad jeg godt vinde! De ville da forsøde juletiden lige en tand mere :-) Så smukke farver! Glædelig 1. advent!

 127. Ih altså, pænhed! Ville også køre stilen med en neglelak pr. finger! :)
  Og glædelig 1. advent, søde du.

 128. Vildt fedt negletip, det skal prøves til næste julefrokost :D
  Også ville det da ikke være helt skidt at starte julemåneden med at vinde sådan en lækker præmie ;)
  Håber alle har haft en dejlig 1. søndag i advent <3

 129. glædelig advent!
  Ih, er der noget der er ligeså dejligt som jul?
  Ja! At vente på den og tænde lys imens man gør :)
  – og så selfølgelig essies neglelak. De er også ret så fine!

 130. Jeg ville ELSKE at holde 2., 3. og 4. søndag i advent i selskab med de der skønne farver..:)
  Rigtig glædelig 1. søndag i advent..:)

 131. Det er de fineste farver! De måtte godt komme hjem til mig og stå
  Glædelig 1. Advent til dig og dejlige penny!

 132. Jeg har simpelthen gået og sukket over de smukke lakker i så lang tid nu! Men jeg må forsøge at styre min trang til nye smukke lakker, og bruge de penge der er på fantstiske juleaver til min søde familie! Så det kunne sgu være alt for lækkert at vinde dem!

 133. Wooow hvor er de smukke! Og tusind tak for tip! Efter 1,5 år med gelenegle+shellac mangler jeg virkelig inspiration til selv at lave fine negle til de mange kommende julefrokoster, juleaften og nytår! Så det der tip kommer helt sikkert til at blive brugt nogle gange! Så slipper man også for at skulle beslutte sig for én farve ;)

 134. Nej hvor er det nogle fine farver Essie har samlet der!! Det ville være så lækkert og vinde dem til at spices ens julefrokost-outfits up :)

  Glædelig 1.advent :)

 135. Er netop løbet tør for min yndlings bordeaux-farvet neglelak fra Essie, så det ville være fantastisk at vinde denne pakke :-)

  Glædelig 1. søndag i advent :-)

  1. Wauw! De er fine. Glædelig første søndag i advent, Emily. Det er altid en fornøjelse og meget inspirerende, at følge dig og dit univers.

 136. Glædelig første advent. Jeg ville overaske min kæreste, der elsker jul, og var derfor ude og fælde et juletræ i dag. Da jeg kommer hjem, er sofaen flyttet ind i soveværelset, og der står allerede et træ som min kæreste har købt som en overaskelse. Fantastisk! Så nu er stuen blevet omdannet til en lille skov med to juletræer, et enebærtræ og en lauerbærbusk. Uden tvivl den bedste søndag længe :)

  1. Nå, noget af min kommentar forsvandt :-|
   Men ville i hvert fald elske, at forkæle mine negle med de skønne farver.

   Glædelig 1. søndag i advent :-)

 137. Glædelig første søndag i advent (som slutter lige nu).

  Jeg håber du får en helt fantastisk december måned fyldt med julehygge. Jeg selv håber der snart kommer en lille pige til verden, har termin i dag 30.11.2014.

 138. Kære Emily

  Jeg vil da blot benytte lejligheden til, at sige
  glædelig 1. søndag i advent. Jeg håber du har
  haft en skøn en af slagsen :-)

  Julehilsner
  Sophie

 139. Rigtig glædelig 1.advent – hyggelig konkurrence, ville elske at lave fine julenegle med Essies skønne lakker :-)

 140. Glædelig 1. advent! Har spenderet dagen i selskab med rare veninder og opskrifter på jule-venligt guf, hvorfor jeg nu kan berette, at din flødebolleopskrift sagtens kan piftes op med julekrydderier – vi puttede kanel og revet appelsinskal i marcipanbundene, og det var intet mindre end fantastisk!

 141. Sikke nogle fine farver til vinteren, jeg håber de i fremtiden kommer til at pryde mine fingre ;)

 142. Hvor er det de fineste farver, Essie har fået sammensat i deres vinterkollektion! Det er jo helt umuligt at vælge – så man må jo ønske sig dem alle ;)
  Glædelig første søndag i advent, og om lidt 1. december!

 143. Super fint neglelook det må prøves. Elsker december med alt der høre til. Rigtig glædelig jul til dig og dine.

 144. Det er virkelig for pudsigt!! Jeg har i formiddags lavet NØJAGTIG samme mønster julenegle :-D Jeg har lagt en bordeaux som grund og en grå som “hjørnet”. Det er virkelig også fint, hvis jeg selv skal sige det. Begge lakker var selvfølgelig fra Essie – jeg er vild med dem! Jeg har savlet længe over deres nye farver, og de står da også på ønskesedlen. Jeg ville hellere end gerne vinde dem på sådan en fin søndag (som efterhånden er blevet mandag)

  Glædelig første advent!

 145. ej, de er virkelig fine <3 og tak for en skøn blog, jeg holder meget af at følge med :)

 146. Uh, hvor er de fine!
  Glædelig 1. søndag i advent (eller skulle jeg sige 1. december nu?)

 147. Uhhh, hvor er det nogle fine farver. Hvis jeg vinder vil jeg forære æsken som en ekstra julegave til min skønne storesøster, der elsker neglelak. Og det samme gør min dejlige niece på 8, så både mor og datter vil blive SÅ glade for dette kit.
  Jeg krydser fingre ;-)
  Glædelig jul, Emily.

 148. Rigtig glædelig 1. søndag i advent. Alene sådan en kort og beskeden julehilsen er nok til at give mig et helt åndssvagt godt humør.

 149. Åh jeg kunne godt bruge nogle nye lakker, da jeg skal arbejde ene julen og pakke gaver ind i BR, men jeg sparer penge sammen til et Vietnam ophold i mit sabbatår :-)

 150. Jeg elsker at lege med neglelak, men har haft et job hvor jeg ikke måtte gå med det, så det ville ikke være dårligt med nogle nye farver til at komme igang med det igen… :)

  Dejlig jul til dig! :)

 151. Ej hvor er det fint! Er jeg ikke så heldig at vinde, vil jeg nu alligevel gerne forsøge mig med det i løbet af december :) Og glædelig advent og 1. december (den er vel over tolv nu, hehe).

 152. Glædelig første søndag i advent. :)
  I år holder jeg jul i Grønland og her oppe er første søndag i advent noget helt særligt, hvor mange bruger dagen med hele deres familie eller ved at besøge venner.

 153. Labre lakker er et must til enhver julefest ;)
  Jeg håber, at du og dine kære har haft en fantastisk 1. søndag i advent, og at den har været fyldt med julestemning en masse! <3 Merry Christmas!

 154. Glædelig 1. advent fra Australien, hvor jeg glædeligt skraber min danske spil julekalender, som min mor har sendt herned.

 155. Hvor er de bare fine! Perfekt sammensætning…
  Og en forsinket glædelig 1. søndag i advent, og en rigtig glædelig 1. december :)

 156. Det’ sørme, det’ sandt, december…
  Glædelig 1. December… Nåde det ikke igår på 1. Søndag i advent da der blev hygget hele dagen… Men en tidlig december hilsen blev det til i stedet…

  Må din 1. December være fyldt med en masse juleglimmer

 157. Glædelig 1. december :D Jeg håber alle har haft en dejlig 1. advent igår <3
  Hvis jeg vinder Essies vintercollection skal den deles med et par af mine skønne veninder :D <3

 158. Jamen, det er man jo nødt til at reagere på ! Super lækker mulighed for selv at få en lille før julegave :) Krydser hvad jeg har …..

 159. Så er der nu pyntet op med nisser og stjerner hjemme hos mig, og det ligner et helt Tivoli nu. Håber i andre har husket at pynte op til denne her dejlige tid, og får hygget med de mennesker du holder mest af. ❤
  Nu er det endelig den første december og jeg glæder mig vildt til alle de hyggelige stunder og det vil sætte prikket over i’et med de rigtig smukke neglelakker. For hold da op, de er flotte ❤
  Knus

 160. Ih, det ville da være en perfekt start på den hyggelige december månede med sådan nogle fine neglelakker! :)

 161. Rigtig glædelig 1. Advent og glædelig 1. December :) sikke nogle smukke farver at lyse op med i julemåneden! Og 1000 tak for din dejlige blog der dagligt gør mig glad :)

 162. Glædelig 1. december! Sikke nogle fine farver Essie har lavet i denne kollektion <3

 163. SÅ fine! Et lidt forsinket glædelig advent her fra bachelorskrivningskaoset – jeg håber at i er nogle som har haft tid til at julehygge mere end jeg :-)

 164. Så fine farver jeg godt kunne bruge til både jul og nytår. :) Hav en dejlig 1. decemberdag. :)

 165. Glædelig 1. søndag i advent – kun én dag for sent på den ;-)
  Jeg vil rigtig gerne vinde de pæne lakker. Sammensætningen er perfekt til både julens fester og forårets kommen.. Skønt!

 166. nyt fra Essie ! De må gerne flytte ind på min hylde og sprede fest og farve på juletiden

 167. Wee! Dejlig adventskonkurrence. Jeg håber jeg vinder og så glædelig jul Emily! :D det må man jo nu endelig officielt sige. I love it!

 168. Rigtig glædelig første advent! Både til dig, alle jer andre, og det plettede pelsdyr :-)

 169. Glædelig første søndag i advent i går og nu glædelig første december! Juhu, endelig er det rigtigt jul. Så skal der skrabes, spises og ses julekalender, købes gaver, bages pebernødder og bare hygges i bedste julestil. Åh hvor jeg elsker det!

 170. Sikke nogle skønne lakker, som jeg godt kunne tænke mig at få fingrene i! Glædelig jul

 171. Glædelig jul og første advent igår! Der er præcis en neglelak til alle dage fra og med juleaften og heeelt til vi skal feste med glimmer-negle nytårsaften – det kan da ikke være mere oplagt! :)

 172. Rigtig glædelig første søndag i advent. Jeg håber, at din var bare halvt så god som min, der var fyldt med familie, æbleskiver, julebag, kagehuse, pakkespil og flæskesteg. Så kan man da vist ikke bede om mere. – det skulle da lige være Essie-lakker! :)

 173. Glædelig advent.. ooogg 1. december, YAY.. Det er præcis de lakker jeg mangler til min lille bitte samling. De ville alle pifte hver et outfit op!

 174. Sikke flotte farver! De vil pynte på enhver piges negle.
  Glædelig 1. advent i går og glædelig 1. december i dag. Ønsker alle en god jul :-)

 175. Jamen, få nu købt en UV lampe til at tørre neglelak med, ikke?
  Læs evt. hos mig, hvor du køber den. Det er bare mere professionelt og resultatet er tyve gange flottere på en femtedel af tiden:-)

 176. Lækker adventskonkurrence! :)

  Og tak for rigtig gode negletips! Pga dig går jeg nu med neglelak hver dag og jeg elsker det! :)

 177. Glædelig advent. Jeg glæder mig altid til at klikke herind, da dinecindlæg er så gennemarbejdede og æstetiske!

 178. Iih hvor er de fine. Ville vildt gerne vinde, jeg elsker Essies lfarver. Jeg har aldrig deltaget i en konkurrence på bloggen før men det her er for fristende.

 179. Glædelig første advent i går og glædelig 1. december i dag! Nu kan man endelig tillade sig at sige, at det snart er jul! :D

 180. Og årets bedste 1. Søndag i advent-konkurrence går til Emily! Wauw…. mind = blown!

  Kæmpe meget, glædelig 1. Søndag i advent (:

 181. Glædelig 1. december!
  Det er virkelig nogle lækre lakker, som jeg meget gerne vil vinde :)

 182. Nøj hvor har du pæne negle! Glædelig jul, håber at du havde en rigtig rar første søndag i advent!

 183. De er da bare alt for fine! Kan altså ikke stå for rødlige lakker – det er klart mine favoritter! Krydser fingre! :-)

 184. Sikke nogle fine lakker, de er helt perfekte til julens festligheder :)
  Rigtig god december!

 185. Ja tak ja tak ja tak.
  Mine lakker er blevet forsømte på det sidste, og der er ingen, der riiigtig spiller mere, så nogle nye i hus ville klart gøre underværker.
  Jeg krydser fingre!

 186. Åh, hvor er de farver bare fine! (Indsæt smiley med hjerter i øjnene)

  Rigtig god 1. advent til alle omend det var i går. Nu er der en dag mindre til jul. Juhuuu!

 187. sikke nogle skønne billeder du har fået knipset der :-)
  Jeg glæder mig utrolig meget til din bog udkommer – glædelig første advent !!!

 188. Flot, flot, flot. De neglelakker ville redde min december måned!! Flotteste farver fra Essie! Rigtig go 1. december
  kh Mona

 189. Jeg elsker det her! Gør det ofte selv på mine egne negle, men dette Essiesæt ville gøre det meget sjovere ;-) God 1. december!

 190. Advent er for mig aboslut hygge; julebrød (bagt med æble, appelsin og dadler), julemusik og dem jeg holder aller mest af.
  Jeg håber også, at din første søndag i advent har været god – måske med luftning af Penny og julehygge :)

 191. Glædelig 1. advent og 1. december til jer alle sammen :) uuuh, nu skal vi ikke vente så længe på at det er jul :) :)

 192. Glædelig første december!
  Det er en utrolig smuk måde at lægge neglelak på

 193. Åh ja, det må virkelig være mandag morgen: har lige kigget hele indlægget igennem, og undret mig (længe) over hvor festSneglene blev af. Jeg gik ud fra, at det var en slags opskrift på kanelsnegle i en særlig festlig udgave. Godmorgen Clara! ;-)
  Jeg håber, jeg kan få lov at forkæle mine helt tydeligt underprioriterede negle med nogle lækre Essie-lakker. Glædelig første advent <3

 194. Sikke et godt tip – lige at pifte de ellers super flotte farver op til julebal :) Krydser fingre for at mine negle kan blive lige så fine!

 195. Jeg bruger desværre sjældent neglelak, da jeg ikke må have det på, når jeg arbejder.. Men min 12-årige præ-teenager ville falde i svime over sådan en præmie – så “vi” er meget gerne med :-)

 196. Glædelig 1. søndag i advent, søde Emily..
  Tak for dejlig blog og smittende positivitet herinde på bloggen altid. Keep up the good work :)

 197. Sikke nogle fine farver, kan man andet end elske Essie! Iøvrigt, det er en vildt flot strik, du har på. Må jeg spørge, hvor den er fra? Og ja, et forsinket glædelig 1. advent, og rigtig god 1. december!

 198. Glædelig 1. søndag i advent (selvom det var i går) og 1. december :-)

  Jeg nåede lige at kyle lidt kogler, kugler og filigran på lysestagen i går, så vi kunne tænde et lys og “fejre” advent. Så du var ikke den eneste, der var lige på falderebet, haha.

  /Line

 199. Glædelig 1. advent :) Håber du får en dejlig december fyldt med kærlighed og hyggelige julerier :)

 200. Sikke en lækker advents-giveaway! Er vild med din “how to” – guide – Den skal helt sikkert have et forsøg til julen og nytårets fester. TAK!

 201. Glædelig første december, og et forsinket glædelig 1. advent i går! Jul er den bedste tid :-D Knus

 202. Min yndlings-yndlings-yndlings-lak er næsten tom, så disse ville (forhåbentligt) gøre det godt som erstatning :) Glæder 1. søndag i advent i går og 1. december i dag ;)

 203. Wow, hvor er de fine!

  Jeg vil også lige benytte lejligheden til, at sige tak for en god blog, jeg synes virkelig du er omhyggelig, nærværende og det er altid en rar og inspirerende oplevelse at læse med på din blog.

  Så tak for det og glædelig 1. advent. :)

 204. Glædelig december. Lad jeres maver blive fyldte med julegodter, og jeres negle forblive festlige :)

 205. Et forsinket rigtig glædelig advent! Min første advent blev tilbragt hjemme hos mine forældre, hvor min mor havde lavet hjemmebagte æbleskiver! Min farmor kiggede også forbi til lidt julehygge.

  PS: så må jeg da lige høre, hvor den lækre trøje, du har på, er fra?

  Mange julehilsner

 206. Håber at du har en rigtig god første decemberdag (tænk at 2014 snart er slut, hvor blev det år af?)
  Håber at der falder lidt godt af til Penny, hun skal vel også mærke at julen er nær ;)

 207. (Forsinket) glædelig 1. advent! Elsker virkelig farverne fra Essie, og krydser fingre for dem + hvid jul til alle :)

 208. For filan en lækker adventskonkurrence! Nu er 1. søndag i advent ovre, så jeg vælger i stedet at ønske dig rigtig glædelig 1. december! (: Nyd juledagen i fulde drag. Og så må jeg lige rose dine fine, fine og festlige julenegle. Wauw.

 209. Glædelig 1. søndag i advent til alle! :)
  Jeg elsker advent, fordi det betyder, at julen nu for alvor er på vej.
  Hvad ville være bedre, end at gå den smukkeste højtid i møde med de smukkeste julenegle.

 210. Glædelig 1. søndag i advent. Dagen blev brugt med familie, æbleskiver, glögg, efterfulgt af gå-tur med hunden i virkelig koldt vejr.

 211. Mmmmm! Elsker neglelakker! Går altid med neglelak, og jeg har så mange! Dem gad jeg godt at vinde!

 212. Glædelig 1. december! Jeg har fået lys i vinduerne og er klar til kalenderlys i aften. Så mangler vi bare sneen.

 213. Glædelig jul :) Jeg vil da helt vildt gerne vinde sådan nogle fine neglelakker. *krydser fingre*

 214. Glædelig 1. advent! Jeg brugte min søndag (og resten af weekenden + i dag) på at være syg med en ordentlig omgang forkølelse… Heldigvis har mor fri, så hun forkæler med te på sengen :-)

 215. Et lidt forsinket glædelig 1.søndag i advent! Jeg vil glæde min skønne niece Frida på 17 år og dele de smukke farver med hende.

 216. Juhuuu, god og glædelig 1. december. Et afsnit julekalender passer jo lige til neglelakkens tørretid, hvor perfekt!

 217. Smækre lækre farver! Som da heldigvis også sagtens kan bruges til sommer. Jeg er især vild med Back in the Limo (som virkelig er lækker med den metallic neglelak).
  Glædelig jul :)

 218. Haaber du har haft en god advents-soendag. Jeg ved, jeg noed min paa trods af regn-vejr i Californien. Nu er der ikke laenge til jul!

  Mvh.,
  Nathalia

 219. Hold nu op nogle gode farver, dem ville jeg elske som en de l af julestemningen.
  Glædelig 1. december.

 220. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde!
  Jeg er lige flyttet til fyn og da hele min familie er på sjælland, er det første gang jeg har holdt advent alene! Hvilket er hyggeligt nok og også lidt sjovt da der tikkede 200 kr ind på swipp fra “Nissen” (aka min mor). Men jeg kunne sagtens bruge lidt ekstra gaveregn :)

  Glædelig 1. advent!

 221. Essie laver sådan nogle fine lakker, og til en fornuftig pris.

  Glædelig advent til dig og Penny fra mig og Pluto :-)

 222. Glædelig 1. søndag i advent. Mine fingre er krydsede og forhåbentlig snart med nylarkerede negle i Essies fine nye farver.

 223. Fantastiske farver! Ville elske at forkæle min neglelaks-afficionado af en 6-årig med dem!

 224. Jaaah, glædelig 1. advent!
  Advent er super hyggeligt, og de farver er flotte!

  Essie kan virkelig deres shit!!

 225. Glædelig advent! Jeg håber at heldet i år er med mig, og at jeg kan vinde en af de mange gode konkurrencer! :)

 226. Så fin en adventsgiveaway. Tror jeg vil forsøge mig med din neglelak-style, for det ser godt nok fint ud!

 227. Øj… Sikke en lækker præmie!

  Jeg krydser fingre for at jeg er den heldige :-)

  God 1. december.

 228. Super flotte farver – og tak for tippet til at få nogle lidt anderledes negle :)
  Håber du får en dejlig december!

 229. Sikke en lækker konkurrence!
  Jeg krydser fingre for, at jeg vinder og ellers må du have en fantastisk december og nyde den søde juletid :)

 230. Glædelig 1. advent – igår ;-)

  Sikke en dejlig jule/vinter-kombi, dem ville jeg noget så gerne have fingrene i (bogstaveligt talt) :-)

 231. Sikke nogle flotte farver! Jeg er 22 år og jeg har netop modtaget en pakkekalender med 24 pakker fra min søde mor. Det er ellers meget længe siden jeg har fået sådan en! Jeg håber du havde en dejlig 1. søndag i advent. Min gik desværre med monster-ondt i maven :( Jeg taget revanche næste søndag og holder en julet advent :)

 232. Åååh hvor er de dog fine!! De ville godt nok forsøde min vinter betydeligt!
  God advendt, og god december!

 233. Glædelig 1. advent! Hvor er det nogle fine farver. De ville virkelig peppe min december op, som vil være præget af at læse til eksamen. Min 1. advent blev brugt på dette, men jeg håber, at alle i andres var noget mere hyggelig :-)

 234. Jeg har ventet så LÆNGE på jul, og nu er julen endelig kommet! Glædelig jul, og jeg krydser fingrene for at vinde vinterkollektion <3

 235. Glædelig første advent (selvom det er en dag for sent) og glædelig 1. december. Jeg håber, du får en herlig julemåned i selskab med mennesker, der betyder noget for dig.
  Kærlig hilsen
  Luna /Bærmonster

 236. Hvor er de fine alle sammen! Glædelig 1. Søndag i advent og rigtig god december! :) <3

 237. Glædelig 1. advent.
  Chancerne er små, men håber alligevel at jeg er heldig:)

 238. Glædelig 1. advent i går, og glædelig 1. december i dag. Vi går årets bedste måned i møde, men sådan en præmie kunne nu gøre den endnu bedre :-). Hav det godt!

 239. Sikke nogle lækre lakker, hvor ville min neglelaks samling blive glad for disse fine sager!
  Jeg vil bruge den første rigtige december dag på, at skrive en lang kedelig opgave, smutte til yoga, lave lækker aftensmad, se alt for mange julekalendre og ellers bare nyde at årets bedste måned endelig er her! :)
  Glædelig 1. december!!

 240. glædelig 1. december og 1. advent!! Håber du får en rigtig dejlig jul! <3
  Ville ønske jeg kunne vinde alle advents konkurrencer, men den her vil jeg MEGET gerne vinde!

 241. Orv, sådan et sæt, vil jeg gerne vinde!
  Jeg ønsker dig en rigtig hyggelig december, Emily :-)

 242. Åh de ville være rare at vinde! Jeg er lige blevet interesseret i det der med at lave fine negle, det har af en eller anden grund taget mig rigtig lang tid at få øjnene op for hvor meget det kan gøre for et outfit! Men jeg ejer pt. kun 3 lakker: Essies fill the gap, en sort lak fra OPI og OPIs matte top coat. Så jeg kunne i den grad godt trænge til sættet i min samling, så jeg for alvor kan begynde at lege med forskellige farver!

  Glædelig 1. december til dig!

 243. Jeg har ikke fået anskaffet mig en adventskrans, så som trøst synes jeg, at jeg skal have fine neglelakker i stedet :D Glædelig post-1. advent.

 244. De er godt nok fine de negle :) Gad vide om jeg har tålmodighed til at lave dem? Måske når man ved at resultatet bliver så pænt?
  Glædelig 1. advent :)

 245. Ønsker dig en rigtig god 1 advent , håber at du få en rigtig hyggelig julemåned

  sikke en lækker præmie man kan vinde, ville godt nok være skønt at være en af de heldige 5

 246. glædelig 1. advent.
  Tænk det allerede er nu.
  Jeg føler mig gammel, når jeg hele tiden siger “sikke tiden går!” ;)
  -A.

 247. Elsker deeeeem! Rigtig glædelig 1. december allesammen, og tak for en helt igennem fantastisk blog Cathrine, som jeg er blevet helt afhængig af!!!

 248. Jeg er en sucker for røde negle (og læber), men er desværre snart igennem min elskede Essie Passion Fruit, så en ny Essie kollektion ville få et godt hjem hos mig.
  Glædelig første søndag i advent

 249. Jeg elsker December, det er så hyggelig og kærlig en tid og så er julen jo også den perfekte tid til at have nogle flotte farver på neglene ^^
  Essie er, efter min mening, den bedste neglelak, syntes altid den holde godt og ser pæn ud. Så det kunne være virkelig dejligt at vinde deres vinterkollektion, i og med at farverne også er super skønne!

 250. Lækre lakker – dem vil jeg gerne have fingre i :) Hurra for, at første søndag i advent er krydset af!

 251. Super fine farver! Jeg ville nok få svært ved at nå at prøve dem alle sammen, så ved at forære dem som gaver til skønne kvinder i min familie, kunne jeg nyde alle de smukke julefarver på en gang. Er sikker på at jeg ikke er den eneste der ville blive glad for lidt juleforkælelse :)

 252. Åh, det er nogle flotte farver! Kan godt lide idéen med at bruge fem forskellige farver, det giver en lækker effekt! Glædelig (forsinket) 1. advent :)

 253. Glædelig første søndag i advent Emily :) Håber du får en dejlig december med masser af julehygge – jeg glæder mig til at se hvad du og din blog byder på her i julemåneden :) Ville bestemt gerne være den heldige vinder af det fine neglelakssæt – jeg er som dig en kæmpe Essie-fan :)

 254. Åååååårh en fin og lækker konkurrence:-)
  Glædelig 1. søndag i advent – selvom det var i går – håber jeg bliver en af de 5 heldige som får smukke negle:-)

 255. Glædelig 1. advent og nu også første december til alle! Jeg elsker jul og så snart jeg tændte det første lys i adventkransen i går kom jeg i julestemning og julemusikken spiller hele dagen lang i dag! Håber alle andre nyder julen lige så meget som mig!

 256. EJ, hvor er det et flot sæt! Alle farver komplimenterer hinanden :-)
  Med ønsket om en dejlig jul, Kristine.

 257. Sikke nogle fine negle, og hold da op nogle lækre farver der er i vinterkollektionen i år fra Essies! Waow! Jeg kunne utrolig godt tænke mig, at dette sæt bliver mit! Krydser min fingre :) Forsinket glæder første søndag i advent til dig! :)

 258. Håber I alle har nydt en dejlig første advent. Både min kæreste og jeg ville overaske hinanden ved at sørge for et juletræ. Så nu er sofaen blevet stilt op at vægen i soveværelset og stuen fyldt med juletræer :) Hvad skal man også med en stue når man kan have sin helt egen juleskov :)Rigtig god jul til jer alle!

 259. Det ville jeg gerne vinde til min søde kæreste, håber jeg vinder så hun kan blive lidt glad :)

 260. Glædelig 1. søndag – som nu er blevet til mandag – i advent! Åh, hvor er det nogle fine farver altså. Lige til alle julens festligheder, som i år for mig betyder et glædeligt gensyn med min gamle gymnasieklasse samt julefrokost for hele den brogede.

 261. Elsker, elsker, elsker Essis neglelakker, så denne her konkurrence er jo alt for skøn. Krydser mine små pølsefingrer :-)

  Glædelig 1. søndag i advent, søde Emily!

 262. Glædelig første advent i går! Vinder jeg de flotte neglelakker, vil de blive brugt gennem hele julen til diverse julefrokoster og julesammenkomster :)

 263. Ih, dem gad jeg godt vinde! Har længe gået og sukket over de glimmerlakker. Desuden har jeg netop købt mig min første essie-lak. Er helt forelsket! Må. Have. Flere! Krydser fingre for at får denne fine kollektion min vej :-)

 264. Man kan aldrig få for mange neglelakker. Jeg er tosset med at man kan pifte et ellers kedeligt outfit op med neglelak. Glædelig 1. advendt!

 265. Bliver altid totalinspireret af dine ideer ;o)):Adventslys, negle, mad etc. i skøn blanding. Vil gerne vinde Essierne som, efter brug, vil kunne pynte på min nye neglelak hylde. Glædelig adventstid.

 266. Glædelig 1. advent og nu også 1. december ! Lad alt det gode julehumor smitte :)

 267. Sikke nogle skønne juleneglelakker!
  Jeg nød første søndag i advent hjemme hos mine forældre – traditionen tro.
  Glædelig første december. Hurra! Nu er det rigtigt jul :)

 268. WHOOOOOOT – en lækker konkurrence for en (især Essie) neglelak-holic!
  KÆMPE MÆSSIGT glædelig 1. søndag i advent – i går :)

 269. Kære Emily

  Glædlig (forsinket) 1. advent og glædelig 1. december :)
  Tak for daglig inspiration.

 270. Du har ret, det er virkelig nogle lækre farver, sådan et sæt vil jeg gerne vinde:)
  Hilsen Karen

 271. Min første søndag i advent blev brugt på julegaveindkøb, julebag og ikke mindst hygge med ham den søde. Håber Jeres dag i går var ligeså indbringende som min!

 272. Åh, de neglelakker kunne virkelig lyse op i min sygemeldingstid. Gør jo selv den mørkeste adventstid lidt lysere når man kan kigge ned på sine flotte negle! Og så gir det jo en aktivitet til hjemmelivet.

 273. Hej Emily – glædelig 1.søndag i advent:) Tak for en skøn blog, der inspirerer mig til at til at gøre noget godt for dem jeg holder af:) Mange hilsner Kirsten

 274. Glædelig 1. advent (og glædelig start på årets hyggeligste måned) og en lille hilsen fra mig, der ville elske at kunne pryde mine negle med smukke farver og en MASSE glimmer til årets første julefrokost med mit uni-hold på fredag <3 :-)

 275. Åh, sikke nogle skønne farver. :-)
  Jeg håber, du har en dejlig 1. søndag i advent og får den bedste december måned!

 276. Men så sender jeg da nogle lune julehilsner fra min plads her i sofaen under dynen og med alle de gode gamle danske film kørende i fronten.

 277. Så skønne farver! – Rigtig glædelig 1. søndag i advent i går og 1. december i dag :-) <3

 278. En (lidt forsinket) glædelig 1. søndag i advent! Jeg havde ikke selv tid til det helt store, da jeg havde travlt med at læse til en eksamen på onsdag, men når jeg kommer hjem, skal der julelak på neglene! En af mine favorit-kombination er Essies A list og As gold as it gets :)

 279. En (lidt forsinket) glædelig 1. søndag i advent! Jeg havde ikke selv tid til det helt store, da jeg havde travlt med at læse til en eksamen på onsdag, men når jeg kommer hjem, skal der julelak på neglene! En af mine favorit-kombinationer er Essies A list og As gold as it gets :)

 280. Sikke en fantastisk blanding af farver! Jeg krydser alt hvad krydses kan, og håber! <3

 281. En adventshilsen skal du ha’
  På årets første julemånedsdag
  Jeg vil sige god jul og tak
  Hvis jeg er så heldig at vinde en lak

 282. Glædelig jul fra Tyskland, hvor jeg i øbeblikket læser til eksamen, inden turen går hjem til DK efter et fantastisk udvekslingsophold i slutningen af december :-) Kh. Charlotte

 283. Hold da op en lækker gaveæske. I min familie har vi aldrig fået adventsgaver, men jeg gav dog min mor en i går. En kurv med 24 små pakker, så hun hver da kan forkæle sig selv lidt. Dejlig 1. december til dig.
  – Anna Lise

 284. Glædelig 1. advent! Jeg vil meget gerne spise masser af brunkager med pæne negle:)

 285. Glædelig jul ho ho ho åhh skønne farver, som kun kan pifte den gamle julekjole lidt op (c:

 286. Hvem vil ikk vinde Essie? :D Vil dog dele æsken med min lillesøster som har et knust hjerte for tiden og ingen er bedre end at forære hende Essie neglelak og se hende blive glad. :) glædelig 1. December!

 287. Woooow, chancen for at vinde er jo minimal med SÅ mange svar, men jeg prøver lykken alligevel og x’er fingre!

 288. Ej hvor dejligt. Hvor er lakkerne fine! De ville passe godt ind i min eksisterende samling af Essie lakker :)

 289. Jeg fejre mit nye og første voksenjob (inden eksamensbeviset er i hus) med nyt tøj, så nye lakker i postkassen ville lige være prikken over i’et :)

 290. Ååh jeg er vild med Essies lakker, og jeg har gået og leget med tanken om at lakere mine negle mørkerød-med-glimmer-på til jul – så de 8 dér kunne være helt perfekte til anledningen! Glædelig 1. december :-)

 291. Denne vinterkollektion af neglelakker kunne ikke være mere perfekt i forhold til julen! Når det kommer til jul, så er jeg all-in på rød, og derfor kunne det jo være ret perfekt med disse neglelakke, så der kommer lidt spil i det, som du så fint har gjort med dine negle på billederne! :-) Og forresten – glædelig 1. december! (indsæt selv juletræ og julemands-emojis fra iPhone ;-))

 292. Hjemme hos mig starter julen først den 2. december, da min kæreste har fødselsdag i dag, den 1. december, og derfor ønsker sig flag og lagkage fremfor kravlenisser og pebernødder. Mens han har brugt dagen på arbejde, har jeg alligevel sneget mig til at lave min ønskeseddel til jul, og øverst står Essie Neglelak. Du taler SÅ godt om dem her på bloggen, at jeg må simpelthen prøve dem – og din skønne adventskonkurrence virker som en fantastisk mulighed for netop dette! :) Nu det var 1. advent i går, vil jeg i stedet ønske dig en glædelig december. Jeg håber den bliver fuld af julehyggerier og masser af tid til at nyde dine kære :)

 293. Hvor er de flotte! Tror min roommate ville ELSKE dem, så jeg krydser fingre for, at jeg vinder, så hun kan få en rigtig flot adventsgave! :-)

 294. Sikke en lækker konkurrence. Jeg håber, at jeg bliver den heldige vinder, så jeg kan blive klar til julefrokosterne. Er sikker på, at det samtidig vil hjælpe på julehumøret :o) glædelig jul til jer alle!

 295. Flotte vinter farver, bare det bliver min advents gave. Hygger mig med at følge din blog hver dage. Modigt at du tog springet til fuldtids blogger.

 296. Sikke dog nogle fine negle. Dem ville jeg elsker at kunne lave til både jul og nytår :-)

 297. GUD, hvor er det nogle smukke farver. De ville gå perfekt til alle julearrangementer den næste måned.
  Rigtig god første december til dig og alle dine læsere. :)

 298. Rigtig glædelig (forsinket) 1. søndag i advent til dig, Emily. Det er altid en fornøjelse at læse med i dit univers og selvom jeg ikke er den, der får kommenteret så tit, så nyder jeg at følge med. Jeg glæder mig til rigtig mange interessante læsestunder i fremtiden.

 299. GUD, hvor er de flotte alle sammen! Dem ville jeg gerne vinde!

  Rigtig god første december til dig og dine læsere. :)

 300. Ej, de er bare alt for smukke de farver. Rigtig juleagtige <3
  Glædelig 1. december :-)

 301. Glædelig 1 advent og rigtig glædelig 1 december, skal da helt sikkert prøve at lave lækre festnegle efter din guide!

 302. Nu nåede jeg ikke en adventshilsen ikke går, så det bliver til en glædelig 1. December i stedet :)

 303. Glædelig forsinket advent! Neglelak i en fast del af mit outfit og disse flotte farver vil passe perfekt til jul og hygge! Glædelig 1.december :)

 304. Glædelig advent :D De er en vildt fed kollektion, har kigget på den i det der føles som evigheder ;)

 305. Det er godt nok nogen pæne farver, som jeg mægtig gerne vil have fingrene i og gøre brug af… :-)

 306. Rigtig glædelig 1. december, Emily.
  Min tegner til at blive fantastisk, da en snickerskage lige nu hygger sig i ovnen. Takket være din opskrift kan selv en bageidiot som mig finde ud af det!
  Det ville også være fantastisk med fine nye farver på neglene.
  Jeg håber, at jeg er heldig.

 307. Rigtig (forsinket) glædelig 1. advent Emily! Og tak for alle de lækre, hyggelige og julede indlæg du kaster af dig for tiden, de er lige til at komme i julestemning af, så bliv endelig ved med det tema :)

 308. Selvom det nu er mandag og ikke længere er 1. søndag i advent, er de Essielakker simpelthen for fine til at jeg ikke lige kan smide et: “Glædelig 1. søndag i advent” afsted:).

 309. Iiih, sikke nogle lækre lakker og fine julenegle. Elsker når nail art er let at lægge og samtidig ligner en million, win win

 310. Glædelig jul fineste Emily! Hilsen en, der håber der snart kommer et hunderelateret opslag fra frilufter-Emily på bloggen :-)

 311. De smukke farver ville passe perfekt i min neglelak-samling :)
  Glædelig 1. søndag i advent!

 312. Hold nu op nogle fine farver Essie har gang i denne vinter.
  Selvom det er mandag, får du stadig en julehilsen. Jeg har selv pyntet op i min lille hytte – både med juletræ og julekalendre, og pt så hører jeg Britneys julesang. Det bliver næsten ikke bedre – hvis man ser bort fra julegodter.
  Glæder mig til at følge dig i december :)

 313. Man kan da ikke andet blive glad med sådanne lækre farver på neglene :-) Rigtig glædelig 1. søndag i advent og 1. december.

 314. Wauw – mon ikke de kunne løse min neglelakskrise! (Jeg har ikke nogen at tage på, kender I det?) Det er bare ALT sammen sommerlige bolchefarver!

 315. Håber alle havde en dejlig 1. advent i går :)

  Jeg er vild med Essies vinter kollektion! Lige de perfekte farver til jul og nytår :)

 316. Glædelig 1 advent (okay 1 december..) til dig! Hvor er det nogle flotte negle, de vil være super flotte til min nytårskjole (y) Jeg er gået i total julehumør og har bagt småkager og lavet konfekt siden i går!

 317. Åh altså hvor ER de fantastiske!! Og tak for din guide til at lave flotte negle, du er jo så god

 318. Sikke en fantastisk advents giveaway :-) Den ville være perfekt til min nystartede neglelak-samling. Jeg er så stolt af mig selv, der i en alder af 26 år endelig er stoppet med at bide negle, så jeg nu kan begynde at have flotte lakerede negle.
  Rigtig glædelig jul til dig!

 319. første jul i mit 40 årige liv hvor jeg har negle der kan pyntes med disse flotte neglelakker

 320. Glædelig 1. advent :) ih hvor ville jeg blive glad, hvis jeg vandt de fiiine lakker :)

 321. Første gang i mit 40 årige liv jeg kan pynte min negle med disse smukke neglelakker

 322. OH, se det er fine neglelakker! Det er jo helt perfekte farver til julen. Jeg har juleønsker om at vinde din fine give away.
  Adventshilsner og julekram fra A

 323. Glædelig 1. advent, selvom det jo var i går ;)
  Jeg vil dog stadig gerne deltage :-D

 324. Gisp – endnu en gang får jeg åndenød af ESSIE, hvor er de FINE hver og en!
  (og du har jo med vanlig stilet sans kombineret dem til perfektion)
  MÅ VINDE!
  KH S

 325. jeg ELSKER essie! har skufferne fyldt til randen, meeeeeeen jeg er sikker på, at jeg sagtens ville kunne få plads til de skønne nye farver! :D

 326. Årh jeg er absolut helt forelsket i Essie neglelakker, så jeg ville elske at vinde dem. Glædelig 1. december til jer alle!

 327. Glædelig første søndag i advent fine, fine Emily!! Du glædede min søndag med indlægget om Der bor hollywoodstjerner på vejen, det var dejligt at få et større perspektiv på den gode bog.

 328. Rigtig glædelig jul og tak for en skøn blog fuld af hverdagslykke, lækre opskrifter og dullegrej :)

 329. Tak for en super dejlig blog, som er en af mine ‘små ting’ i hverdagen :) Jeg ville elske at vinde de fine neglelak fra Essie til min søster, som jeg ved er vild med mærket. Hun er mor til to små, den éne kun én måned gammel, så hun har nok at se til. Derfor synes jeg, at hun har fortjent lidt selv-forkælelse. :) Håber på at vinde. Glædelig 1. advent! :D

 330. Glædelig advent, og mange tak for din fine blog!
  Det er en daglig fornøjelse at følge dig

 331. JEG ER ABSOLUT FORELSKET I DE FARVER <3<3<3
  God 1. søndag i advent i går og ikke mindst glædelig 1. december i dag! Så er årets dejlige julemåned skudt i gang :-)
  Jeg elsker altid især 1. søndag i advent, fordi det er en søndag hvor man altid prioriterer at julehygge og slappe af og tænke på den dejlige måned der kommer forud !

 332. JEG ER ABSOLUT FORELSKET I DE FARVER <3<3<3
  God 1. søndag i advent i går og ikke mindst glædelig 1. december i dag! Så er årets dejlige julemåned skudt i gang :-)
  Jeg elsker altid især 1. søndag i advent, fordi det er en søndag hvor man altid prioriterer at julehygge og slappe af og tænke på den dejlige måned der kommer forud !

 333. Iiiih, hvor er de altså bare fine! Jeg ville give gaveæsken til min lillesøster, som er helt vild med neglelak, men “Back in the Limo” ville jeg nok selv beholde … ;)

 334. Essie-lakker er skønne!

  Tak for en fin giveaway, den vil jeg i hvert fald meget gerne deltage i!

  Du skal i øvrigt være hjertelig velkommen til at kigge forbi min blog, som udelukkende handler om lak – i alle afskygninger.

  Mvh. Maria