Min inden-jeg-skal-ud-rutine

Jeg følger nogenlunde den samme rutine, når jeg skal ud om aftenen. I alle tilfælde, hvis jeg har god tid: Går i bad, vælger tøj, lægger neglelak, makeup, kommer parfume på (min aftenduft; Carnal Flower) alt imens jeg drikker en drink eller et glas vin og hører musik (er besat af Blank Space lige nu). 

Et hyggeligt ritual, hvor jeg gør mig klar til en rar aften ude. Det kan næsten være lidt magisk. Sådan en lille, forventningsfuld tidslomme, hvor man bare nusser om sig selv.

Skærmbillede 2014-12-12 kl. 16.04.06

Og selvom det af og til foregår solo, som her, så er det nu engang hyggeligst sammen med veninder. Hvilket også er derfor, jeg tumler sammen af grin til slut i videoen ovenfor. Det var lidt sjovt, at sidde der i fuld krigsmaling og drikke rødvin alene, men med et helt filmhold i stuen ;)

Farverne er fra Essies vinterkollektion, som I kan se nærmere her.

Skal I ud i weekenden? Og har I også en inden-I-går-ud-rutine?

Jeg holder julefrokost og skal i byen med mine yndlingspiger i morgen og tror, jeg napper kjolen fra videoen på. Den er altid et hit.

Rigtig god weekend til jer fine mennesker!

Klem
Emily

Ps. 3 vinter-outfits og min garderobe i en fin lille film her.

ENGLISH RECAP: My ‘before I go out’-routine.

Skærmbillede 2014-12-12 kl. 16.03.44

emilyessie

(Visited 1.025 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

29 Kommentarer

 1. Ville gerne se mere af den der kjole ;)
  Og så lige et relevant neglelak spørgsmål. Hvor længe holder det ca. når man både har over og underlak på?

 2. Hvor er du sød, når du falder om af grin ;)
  Det lyder som et rigtig godt ritual du har dig. Jeg kommer altid til at lægge neglelakken for sent, så jeg får den ødelagt, inden jeg skal ud ad døren. Måske meget smart at starte der :)

  1. Ja start endelig med den. Men husk at skifte tøj inden. Tøjskift er næsten det værste for nylagt neglelak synes jeg :)

 3. Nøj, helt ærligt, hvor er du dog bare sød. Med fare for at lyde alt for stalker-agtig, så blev jeg altid lige nødt til at spole tilbage og se dig knække sammen af grin et par gange, det slog mig lige i hjertet, og synes det er så fint, at så kort en video kan vise så meget af en personlighed.
  Det giver mig en følelse af, at vide (uden at vide det, i virkeligheden) at du bare er et bundsødt menneske. Det varmer lidt om mit iskole hjerte.

  1. Ih hvor dejligt at høre at det kan sprede lidt glæde. Og tak for de søde ord. Tør i alle tilfælde godt at love dig at jeg har let ved at grine og kunne se det skægge i tingene ;)

 4. Hold nu op en sød film! Og så er jeg ret imponeret over din frihånds-nailart-teknik, det gad man da godt lige kunne ;)
  God weekend og julefrokost

  1. Tusinde tak Tanja. Det er bare øvelse, øvelse, øvelse. Og så kan jeg godt afsløre at det er væsentlig nemmere for mig på den venstre hånd end omvendt ;)

 5. Sikke en fin video. Jeg har også mine faste ritualer med pop musik, rødvin og negle-lakering… og alene-tid.. – også selvom jeg ikke er single, og bor sammen med min kæreste :-) ;-) Jeg tror da lige “Blank Space” kommer på rødvins-playlisten, den er god :-)

 6. Sikke en skøn film – blev helt glad da jeg så den :-)
  Jeg har lige et spørgsmål, som jeg tit har tænkt på: Dine collager er simpelthen så flot sat sammen, og jeg får gang på gang lyst til hver og en ting på dem, men i hvilket program laver du dem i?

  Rigtig god weekend ;-)

  1. Tusinde tak Julie. Dem laver jeg i PhotoShop. Nok ikke det nemmeste/smarteste (tror InDesign er bedre til lige det formål egentlig), men det fungerer for mig :)

  1. Gerne halvanden times tid, hvis jeg kan/har mulighed. Men det sker altså også ofte at jeg drøner ud med hunden, tager den første den bedste kjole på, tager læbestift på og så løber ud ad døren. Så tager det 15-20 min ;)

 7. Årh, det er bare så hyggeligt at gøre sig klar til en aften ude! Jeg starter gerne tidligt og kører følgende rutine: bad -> vin -> hår -> make-up -> tøj… Den rækkefølge har fungeret lige siden gymnasietiden ;-)

  Hvordan undgår du at ødelægge neglelakken imens du ordner resten??

  1. Ja ikke? Haha… min rutine startede også dengang i gymnasiet.

   Jeg ordner først negle efter at jeg har fikset hår og skiftet tøj. Derfra synes jeg ikke, jeg skal noget hvor jeg kommer til at støde neglene, men det skal lige siges at jeg altså lader dem tørre grundigt umiddelbart efter. Ca. 15 min hvor jeg ikke rører en finger.

   Og så skyller jeg dem i iskoldt vand, det hærder lakken, og kommer derefter lidt negleolie (bodyoil er også fint) på dem, så undgår man ridser.

 8. Jeg gør det samme! Det er så rart med den der tid, man lige har for sig selv, hvor man hører god musik, slapper af og ordner makeup og hår osv :D
  Til gengæld lægger jeg altid neglelak dagen før – jeg ødelægger den ALTID, hvis jeg ikke har minimum en time til at lade den tørre! Hvordan i alverden kan du lægge den lige før du tager ud? Du må have nogle tricks, som jeg ikke kender til… Jeg bruger en hurtigttørrende overlak, som hjælper, men jeg fucker alligevel tit op :(

  1. Se svar til Sarah ovenfor :)

   Men lægger den altså heller ikke lige inden jeg smutter ud ad døren. Ca. en times tid inden. Og så tørrer den mens jeg ordner makeup, hører musik, drikker lidt vin osv. :)

 9. Rutinen er for det meste, at jeg sidder og drikker rødvin og hører Madonna med mine to bofæller, glemmer tiden, og ende med at kaste tøj og make-up på….