Min ideelle nytårsaften + vind DIN drømmerejse

cr4

Jeg er ikke den store nytårsfan og har aldrig rigtigt været det. På en eller anden måde får jeg bare altid for høje forventninger (det er dog blevet lidt bedre med alderen) og efter, at jeg fik en raket i hovedet nytårsaften for nogle år siden og endte med at miste hørelsen delvist i flere måneder efter og ellers slap med iturevne strømpebukser og en følelsesløs finger, så er min kærlighed til årets sidste aften altså kølnet yderligere.

Tre gange har jeg holdt nytårsaften i udlandet og det har suverænt været den bedste måned at slutte året af på. For mig i alle tilfælde. Derfor ville jeg også ønske, at jeg var ude at rejse i morgen. Virkelig! Og undskyld til dem jeg skal holde nytår med, det er ikke jer der er noget galt med, det er mig ;)
Jeg er derfor også kæmpe misundelig på alle dem jeg kender, der er på ski eller i Thailand, Dubai og på Costa Rica! På en eller anden måde er nytår i udlandet meget mere afslappet og så er hele fyrværkeridelen ikke så voldsom som herhjemme og som regel noget (ædru!) professionelle tager sig af.

Så da Booking.com spurgte mig, om jeg havde lyst til at drømme mig væk til en af deres nytårsdestinationer (de har udvalgt én i hver af de 24 tidszoner) og beskrive mit perfekte 23:59-scenarie, syntes jeg, det var en skæg udfordring.

For så kan det godt være, at jeg ‘bare’ skal holde nytår herhjemme i virkeligheden, men man kan jo altid drømme lidt ikke? Det er i alle tilfælde noget nær mit yndlingstidsfordriv og altid en god afslapningsøvelse :)

Læs hvordan min perfekte nytårsaften ser ud nedenfor + hvordan du vinder din egen drømmerejse med alt betalt i 2015.

cr1

Min drømmenytårsaften
Jeg vil gerne skåle nytåret ind på en arkitektonisk perle i Costa Rica med verdens bedste veninder. Dem som jeg har rejst og grint med i over en dekade og dem som tager det sure med det søde. Faktisk har jeg inviteret dem, som en gestus for at vise at jeg holder af dem (jeg har råd til det i mine drømme). Vi skal drikke champagne og Caipirinhas og danse på bare fødder (dog iført obligatoriske ferieankelkæder) til Manu Chao (den må veninderne så æde, det er trods alt mig der giver ;)).

Og det sker selvklart ovenpå en perfekt dag, hvor vi har hoppet i de store hotelsenge, surfet (jeg er også en habil surfer i mine drømme) til vi var ved at segne, drukket friske kokosnødder, leget med hundehvalpe på stranden og daset ved poolen og læst et par bøger eller tre og derefter spist vores egen vægt i frisk frugt altimens solstrålerne har danset på vores fregnede næser.

Hvis der nu også var en sød mand at kysse lidt på, ville det heller ikke gøre noget ;)

Vind DIN drømmerejse med alt betalt i 2015
Ski i Alaska, kæmpe fest i Mexico City eller fyrværkerishow over Niagara Falls? Find den perfekte nytårsdestination her hos Booking.com, beskriv dit drømme-23:59-scenarie med max. 140 tegn og del det med hashtagget #bookingNYE på Facebook, Twitter eller Instagram.

NB! Det er altså ikke her, men via dine egne sociale medier at du kan deltage :)

Læs mere om konkurrencen og hvordan man deltager her.

Held og lykke og godt nytår lige om lidt!

cr3

Alle billeder i indlægget er mine egne, private feriebilleder eller fra Booking.com/Resort Andaz Peninsula Papagayo på Costa Rica.

(indlægget er udgivet i samarbejde med Booking.com)

(Visited 745 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. Så lækker konkurrence!
  Kender godt det der med, at man altid har for høje forventninger til nytårsaften – det SKAL bare være årets bedste fest – alle er i fint tøj, god mad og drikke, så basen er lagt for succes. Jeg har dog alligevel stadig ret høje forventninger til i morgen! Det er nemlig første gang jeg skal holde nytår med min kæreste (vi plejer at holde hver for sig med hver vores vennegruppe).

  Hvis jeg skulle drømme mig væk nytårsaften må det være til NY, hvor jeg endnu aldrig har været. En tur med lækker mad, shopping, arkitektur og kultur (min kæreste og jeg er begge arkitekter), skulle afsluttes med fyrværkeri og kys på times square!

  Godt nytår!
  /Anne

 2. Haps haps haps!
  Jeg er bestemt heller ikke fan af nytår. I år bliver det endda med forstuvet fod – bare lige for at sætte prikken over i’et på (endnu) et lorteår og dermed aflysning af planlagt nytår i Hamborg :-(

  Så næste år gad jeg godt holde nytår på min drømmedestination, de dansk vestindiske øer med surf, massage og lækker spa-treatment om dagen efterfulgt af middag på stranden med pæn mand (eller dig, hvis jeg vinder) og romdrinks hele natten i lun, caribisk sommernat.
  Helt, helt laid back og manana med bare tæer, solbriller i håret, varme i huden efter (lidt) for meget sol og total nydelse af den livsglæde som de har i Caribien – og absolut ingen tanker om “årets fest” eller jagt på en fest eller nogen at holde nytår med, som det på en måde, altid udvikler sig til.

  Caribisk ferienytår er faktisk noget, jeg vil glæde mig til!
  Godt nytår!

  Ps – faktisk har jeg også et andet set-up. På ski i Schweiz. Med gluhwein, bobler, fondue, vulgært meget chokolade og spa. ELSKER de steder, hvor man kan kombinere det hele. OG der kan man jo have pletnæser med. Også et plus!”

  1. PIS – Jeg glemte at indsætte linket!

   Saint Lucia har stået på ønskelisten i å-r-e-v-i-s, så det er der, vi skal hen: http://www.booking.com/nye/#detail/Saint_Lucia

   Det perfekte 23:59 moment indtræffer efter en dag med surf, massage og lækker spa-treatment, efterfulgt af middag på stranden med pæn mand (eller dig, hvis jeg vinder) og romdrinks, slå smut og dans hele natten i lun, caribisk vind.
   Helt, helt laid back og manana med bare tæer, solbriller i håret, varme i huden efter (lidt) for meget sol og total nydelse af den livsglæde som de har i Caribien – og absolut ingen tanker om “årets fest” eller jagt på en fest eller nogen at holde nytår med, som det på en måde, altid udvikler sig til.

   Caribisk ferienytår er faktisk noget, jeg vil glæde mig til!

   1. Av hvor lyder det alletiders Christina. Jeg er klar på begge dele ;)

    Men ikke her du skal deltage, men på egen insta, face og/eller twitter :)

 3. Jeg blev lige helt distraheret af, hvor lækker du er! ;-) Sej konkurrence!

  Godt nytår, søde Emily! Du går et spændende år i møde, og jeg glæder mig til at følge med på sidelinjen.

 4. Jeg er nødt til at være lidt navlepiller og påpege, at Costa Rica er en del af fast land og derfor må det være i Costa Rica ;-) Men vil i samme omgang indrømme, at jeg også startede med at sige på Costa Rica. Jeg har i øvrigt været der og det er intet mindre en fantastisk! Så hvis du en dag kommer afsted, vil jeg ønske dig en rigtig god tur. Og ellers rigtig godt nytår :-)

  1. Haha… Modtaget OG rettet. Tænkte det nok. Behøver jeg at sige at geografi ikke er min allerstærkeste side? ;)
   Dejligt at høre at der er lige så fantastisk, som jeg går og bilder mig ind. Det vil jeg glæde mig til :)
   I lige måde!

 5. Jeg sender mange varme tanker fra netop Costa Rica – dog er jeg midt ude i regnskoven men med lækker kæreste og wifi så det er helt perfekt

 6. Hold da op, man begynder godt nok at drømme sig langt væk til hvide sandstrande, azurblå bølger og lækkert lunt vejr med de billeder!
  At holde nytår på en ny måde et nyt sted kunne være super lækkert, og denne konkurrence er derfor super fed!
  Tror det kunne være fedt enten at prøve at opleve nytårsaften i en rigtig storby, fx NY eller på en stille strand langt sydpå.
  Godt nytår alle :-D

  1. Ja, jeg var også lige ved at blive helt skør, da jeg fandt billeder til indlægget ;)
   I lige måde!

 7. At flere ikke har kommenteret de killer bikini-billeder må være et tilfælde af speechlessness!
  Sådan!
  Godt nytår :)