Skab volumen til opsætning eller skjul udvoksningen med tørshampoo

batiste20

I sidste uge skrev jeg om min store kærlighed til tørshampoo og delte mine tips til hvordan man bruger det, til at trække tiden mellem hårvaskene. I dag skal det handle om, hvordan man camouflerer en udvoksning i farvet hår med let farvet tørshampoo og hvordan man kan bruge tørshampoo til at skabe fylde i håret til opsætninger.

Ps. Batiste har netop lanceret en ny limited edition tørshampoo, Floral Essences, der har en frisk blomsterduft.

Mit hår inden, uden noget i.

Så får det en omgang Batiste Light & Blonde. Findes også i en brun version, hvis det er en lys udgroning, man vil camouflere. Eller grå hår.

Half & half…

Før…

… og efter.

Børst/ryst gerne overskydende pudder og farve lidt ud af håret efterfølgende.

En anden favorit er Batiste XXL Volume, der giver masser af fylde og struktur til håret. Noget jeg især er vild med, hvis jeg skal sætte det op i en knold eller flette det.

Voilà! Rodet og skødesløs knold med masser af fylde og puf. Endnu en bonus er at knolden holder bedre, fordi håret har fået mere struktur og derfor ikke glider så nemt ud.

(indlægget er udgivet i samarbejde med Batiste)

(Visited 7.445 times, 8 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Nu må jeg vist snart prøve det der tørshampoo – det (du) ser rigtig godt ud:-) Jeg prøvede for nogle år siden og det gik ikke så godt. Havde bare en tør, hvid og dryssende hovedbund, men jeg tror fejlen lå i, at jeg ikke rystede det overskydende ud. Jeg prøver sg. igen. Har så meget hårkrise pt. Mit hår minder meget om dit, jeg har bare ikke rigtig knækket koden til at style det – endnu…;-)

 2. Og sidder så her og tænker, hvorfor jeg ikke har opdaget det smarte trick med knolden før… :) Dagens redning hvis jeg kan få det til at virke. Mit glatte hår smutter alle andre steder hen, end under elastikken når det skal lege knold… Må hjem og efterprøves!

 3. Hej Emily

  Ih dejligt indlæg, virkelig brugbart. Jeg oplever også at mit hår sidder meget bedre med tørshampoo. Når man, som jeg, har ekstremt glat hår, vil du så vurdere, at tørshampoo kan få krøller til at holde bedre?

  Skal helt klart lure om ikke Batist har en til rødt hår også.

  Hav en dejlig dag :)

 4. Jeg er vild med din bløde knold :) hvordan laver du den?? Kunne man få en how too?? Jeg synes altid mine bliver så stramme at se på.. Har godt nok ikke lige så langt hår som du, men det gør vel ikke noget??

  1. Nej, det kan man også uden. Altså tørshampooen gør en del og så er det vist ‘bare’ noget med at trække og flå lidt i den efter at man har sat håret op. Snor en hestehale ovenpå hovedet og sætter den fast med en elastik :)