På besøg

klip1 klip2

Tak for al jeres mere end venlige respons på dette indlæg og store deltagelse i citronvandindlægget (og resten af ugens indlæg i øvrigt!). Jeg har været lidt fraværende i kommentarfelterne, og det er jeg lidt ked af. Kan jo netop godt lide muligheden for dialog ved det her medie. Men nogle gange slår tiden bare ikke til og I skal vide, at jeg læser og påskønner det hele alligevel og at jeg nok skal prøve at svare og deltage snarest muligt :)

Og jo, I har ret, jeg skal da have min egen hårfarve igen. Sådan som det også er på de her billeder. Og jeg er altså også i gang, men det er jo lidt af en proces, at gro sådan noget ud. Det er dog det, der er intentionen og også årsagen til at jeg ikke blev ‘farvet i bund’, da jeg var i kyndige hænder hos dygtige Hanna hos Gun-Britt for nogle uger siden. Skal tilbage til den ‘naturlige’ ombre. Ja, og så kan vi vist heller ikke snakke mere om mit hår ;)

Og dog? I forgårs var jeg nemlig på besøg henne hos Youblush hos søde og dygtige Sara, hvor jeg fortalte om mine skønhedsfavoritter og -tricks, den bedste hårkur, den perfekte farve rød neglelak og hvad jeg gør hver morgen. Læs med her, hvis I har lyst.

klip3

 

(Visited 3.055 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer