Et beskedent ønske

black-and-white-home-office-corner.-le-sac-en-papier.-from-ollies-and-sebs-haus

Foto: Ollie & Seb’s Haus

Jeg ønsker mig ikke en ny Céline-taske (eller jo, hvis nogen vil forære mig en, så siger jeg ikke nej og overvejer også at kigge, bare kigge, lidt i Céline i Dubai Mall, nu jeg er her) eller et kostbart smykke. Næ, jeg ønsker mig såmænd bare en pose. Af papir.

At der så er tale om en særligt trendy og flot papirspose og at den også er en my dyrere (den står i 69 kr.) end poser i papir sædvanligvis er det, er en mindre detalje.

For det er verdens pæneste papirspose. Og den kan bruges til alt (som papirkurv, planteskjuler, vasketøjskurv, til gavepapir, legetøj, rod? osv.) og mit hjem bliver komplet, når først jeg ejer den. Ikke? ;)

Sådan føles det i alle tilfælde lige nu.

Har I også lagt mærke til Le sac en papier alle vegne? Jeg synes det er så skægt med sådan nogle trends. Den ene dag har man aldrig hørt om det og den næste, er det over hele Instagram og internettet.

Alle mine yndlingsinteriør-instagrammere har i alle tilfælde en smart papirspose…

Har du allerede en? Har den gjort dit liv komplet? Ønsker du dig også en?

ENGLISH RECAP: I’m a little in love with a (expensive) paper bag. I think it might complete my interior decor and maybe my life as well ;)

Scandinavian-style-home-office.-Elisabeth-Heier

(Visited 3.090 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. hej emily, kan du anbefale en god body oil? du skrev at du ikke mere har krakelerende tørre ben efter du bruger body oil. gerne en lidt billig en :) tak, hav det godt i dubai :D

 2. Vil du ikke give navnet på nogle af dine ynglingsinteriør-instagrammere? :-) Mangler sådan inspiration.

  1. Hej Cecilie, tillader mig lige at give et par forslag, fordi jeg netop selv har “opdaget” en ny interiør-instagrammer. Han hedder @mikkeldahlstroem, og han gør det så godt! Hvis du ikke allerede følger @homesickblog, kan du også tage et kig derind. De lægger ofte interiørinspiration ud, og med tre forskellige piger på holdet er der noget for enhver smag.
   Endelig kan du jo også søge på hashtags og på den måde finde brugere, som tiltaler dig :)
   God fornøjelse.

 3. Jeg må have været væk fra internettet et par dage, for jeg har i hvert fald ikke set den før :) Når man tænker på prisen, synes jeg klart det er værd at tage chancen og se, om dit liv bliver bedre :D

 4. Hehe jeg har godt lagt mærke til den og jeg synes faktisk også, at den er vildt fin! Men altså, hver gang jeg er ved at klikke den hjem, så tænker jeg – 69 kr for en papirspose? Hmm.. Ikke endnu.. Indtil videre nøjes jeg med bare at kigge! :D

  1. Har det lidt på samme måde. Ligner jo lidt en skraldesæk til haveaffald. Men så igen… en meget pæn en af slagsen ;)

 5. Haha, jeg synes simpelthen den er det sjoveste! Jeg har også godt bemærket, at den er overalt. Og at den er ubehageligt fin! Ender garanteret også med at købe den en dag, hvis ikke jeg passer på :b

 6. Kære Emily,
  Hvor sjovt og fint; jeg bor i Paris og arbejder hos merci. Sig til, hvis du skal have en med min lille rabatprocent oven i. (((:

 7. Jeg har en som jeg købte sidste forår. Den er fin, men sys desværre at den går reg hurtigt i stykker (har brugt min til vasketøj) :)

  1. Ævs, det må jeg lade være med at bruge den til så, hvis jeg ender med at købe den…