Ude godt…

soukrug

Jeg elsker at rejse. Det er ren inspirationsnæring og det bedste afbræk fra rotteræset. Men jeg holder altså også af at være ude at opleve, fordi det får mig til at værdsætte mit eget sted, hjem, land og de mennesker jeg har her endnu mere. Således gjorde jeg alvor af min omsorgsaften i går, puttede tæerne i gulvtæppet og næsen i vapsen. Kyssede på sød mand, spiste sen aftensmad og gik tidligt i seng i knitrende, rent sengetøj.

Og det virkede. Vågnede glad og med overskud. Ok, lige vel tidligt. Som i klokken 7. Dubai-tid… Det er altså kl. 4 herhjemme. Den kommer nok til at hævne sig senere, men lige nu er jeg på toppen igen og klar til at køre på. Og nyde at være hjemme, inden jeg på torsdag smutter på en lille langrendsweekend til Norge.

Dejlig tirsdag til jer, jeg stikker hovedet ind med et postkort fra Dubai senere :)

ENGLISH RECAP: I love to travel as it is such a great source of inspiration and the best way to unwind. But I really, really like it because it also makes me so grateful for my own home and the place I live.

hylder1_zps25d8177d

^^^ Hjemme i eget køkken. Rart!^^^

(Visited 2.781 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Det er nemlig lige præcis én af de (mange rare) ting jeg også elsker ved at opleve verden og rejse ud; det perspektiv man får på ens egen hverdag og verden. Jeg har lidt en tendens til at se mig negativ på livet herhjemme og hele tiden drømme mig væk og tænke mig fri, men når jeg kommer hjem fra en lang tur fyldt med oplevelser, så kan jeg virkelig mærke taknemmeligheden. Og det er nok også derfor vores blognavn giver ret god mening, fordi det netop indebærer den følelse man har når man kommer hjem fra en lang tur. Lonely Planet, som inspirerede os til navnet Afterglobe, definerede netop ordet som “The warm, fuzzy feeling one gets after a long immensely satisfying trip.”

  1. Det er SÅ fint det navn Laura og ja, det er altså lidt herligt det der med at blive lidt nyforelsket i alt det hjemlige og vante ovenpå en rejse :)

  1. Det tror jeg nu nok ;) Er a-menneske, men derfor synes jeg nu stadig at kl. 4 er lige vel tidligt…

 2. Må jeg spørge om noget i en anden boldgade: du bruger din lille Celine flittigt…
  Er det en holdbar taske?
  Nogen siger den let går i stykker ved lynlås osv.
  Hvad er din erfaring?
  Venlig hilsen
  Birthe

  1. Jeg har brugt min mere eller mindre dagligt, siden jeg købte den for lidt over halvandet år siden og har ikke oplevet problemer af nogen art, så jeg synes den holder glimrende :)

 3. Uh det lyder bare dejligt :) Og hvor ville jeg ønske det var mig der havde været tilbage i Dubai – det er altså er helt fantastisk sted.

  En helt anden ting, og det er virkelig ikke for at snage, blev bare nysgerrig – har du fået en ny kæreste? Eller er det bare mig der er uopmærksom :)

  1. Ja, der er dejligt :)

   Jep, den er god nok. Har luftet det lidt den seneste måneds tid ;)