G.O.D. W.E.E.K.E.N.D.

tumblr_m9qr2irdgh1rrcqu4o1_1280

Foto herfra, i øvrigt en ret herlig tumbler med vintage skibilleder.

Jeg er draget på langrendstur langt oppe i Norge med min kæreste og dennes venner. Glæder mig til sne, sol (forhåbentlig), træning og kælketure, men også ret meget til indendørshyttehygge, vafler og afslapning.

På søndag er der bogklubsdiskussion af februar måneds bog for de interesserede. Glæder mig til at tale med jer om den.

Rigtig god weekend allesammen :)

ENGLISH RECAP: I’m in Norway for a couple of days of skiing with friends. Have a lovely weekend!

(Visited 2.418 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Det lyder godt nok hyggeligt!! Og hvor er du heldig, at du har nogle at tage på langrend med. Min kæreste og venner ville alle stå på slalom. Men det kan være at du kan give en anbefaling som jeg kan bruge til at overtale dem med? Hvor bor I henne? Og er der noget særligt du kan anbefale? Fx ture, mad mm.

    1. Av, jeg er slet ikke ekspert. Det var min første gang og vi boede i en af min kærestes venners hytte i Fefor. Rigtigt dejligt sted, som bestemt er anbefalelsesværdigt, men det ligger også et godt stykke væk :)