“Franske negle”

Broderparten af tiden har jeg røde negle. Hvilket godt kan blive en lillebitte smule kedeligt. Omvendt er det også så nemt og passer til alt. Men derfor kan man jo godt friske dem lidt op af og til. På den diskrete og super nemme måde.

Således fik de et par prikker i henholdsvis hvid og blå. Tricolore-negle om man vil.

Prikkerne laver man nemt med en tandstikker dyppet i neglelak. Og selvklart går det an at bruge andre farver og lave flere prikker i fine mønstre eller hele vejen rundt langs kanten eller tippen :)

Nail-art når det er allernemmest.

Torsdagsnegle  ej at forveksle med onsdagssnegle!
Kig forbi Sarah her og Christina her og se hvad de har på neglene i dag.

ENGLISH RECAP: The French manicure revisited ;)

(Visited 2.037 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

30 Kommentarer

 1. Hej Emily.
  Tak for at minde mig om, hvor nemt det er at lave simpel nail-art. Det må jeg i gang med igen :) Når det så er sagt, ærgrer jeg mig stadig noget så grusomt over, at jeg ikke kan finde ud af at lave fransk manicure. Kan du? Og har du lyst til at lave en “guide-for-dummies”? Det er simpelthen så pænt og SÅ svært..
  Kh. Sara

   1. Wauw, du får det til at se nemt ud (at lægge french manicure og bage æbletærte på samme tid!). Jeg må jo eksperimentere lidt, men en guide vil da bestemt ikke være af vejen :)

 2. Hej Emily
  Jeg har lige et spørgsmål, der ikke er neglerelateret. Så vidt jeg husker, har du denne kjole hængende i dit skab: http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Cami-Swing-Dress-with-Pleated-Skirt/Prod/pgeproduct.aspx?iid=4030235&cid=15623&Rf-300=1920,1992&sh=0&pge=30&pgesize=36&sort=-1&clr=Cream&totalstyles=1591&gridsize=3
  Jeg er super tæt på at købe den, men jeg er simpelthen nødt til at høre, om den lukkes med lynlås i ryggen/siden? Det påvirker nemlig mit valg af størrelse ret meget ;) På forhånd tak!

  Venlig hilsen
  Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  1. Ingen lynlås overhovedet :) Der er en slids foroven bagpå, der lukkes med en knap helt oppe ved nakken.
   Knus
   Emily

  1. Det er Hipanema. Bedste røde farve. Tjek også Essies Too Too Hot og Fifth Avenue, de er også gode!

 3. Søde negle og en sød ide. Jeg kan dog anbefale dig at købe et dotting tool til ingen penge på ebay – så kan man lettere styre at prikkerne bliver i nogenlunde samme størrelse.

 4. Tusind tak :-) det anede mig at den var købt i Paris ;-) men prøver via linket :-) det var teknikken jeg refererede til… ;-) jeg kan kun se den første sætning af kommentarene..
  Kh