Vind: Batiste tørshampoo så hatten passer

I dag udlodder jeg sammen med Batiste en ordentlig omgang tørshampoo til en heldig læser. Sådan ca. nok til et års forbrug skulle jeg mene. De kommer (bogstaveligt talt) i alle farver og med forskellige, friske dufte og nu kan én af jer vinde én af hver af dem. Min egen favorit er i øvrigt Blush, der har en let og delikat blomsterduft.

Hvis ikke I kender til herlighederne ved tørshampoo eller hvordan man bruger det bedst muligt, så kig med her i min ode til mine tips og tricks til brug af tørshampoo. Eller læs dette indlæg og se hvordan man skaber volumen med tørshampoo eller dækker udgroningen (hvis man er heldig at have sådan en).

Sådan deltager du:
Læg en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller mig din alder, hvad der altid kan få dig til at smile og dit bedste tip/råd.

Mit svar ville altså se således ud:

 • 29 år (lidt endnu), hunde og en pæn solnedgang, lad være med at sammenligne (dig med andre)“.

Dit bedste tip må også gerne ‘bare’ omhandle hår, et dejligt spisested, en god bog eller noget helt andet. Det er op til dig selv. Bare det du har lyst til at dele :)

Konkurrencen slutter på lørdag d. 11. april kl. 12.00.

I denne uge er der tilmed kommet en ny Batiste-variant i butikkerne: Eden hedder den og er noget så yndig, hvis jeg skal sige det. Den gør det godt på mit sminkebord.

Tjek også de andre limited edition varianter Floral Essences og Bloom og følg Batiste på Instagram (@batistedk) for meget mere tørshampoomagi, hvis I har lyst.

(indlægget er udgivet i samarbejde med Batiste)

(Visited 2.993 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

483 Kommentarer

 1. 31 år (av!), ankomsthallen i en lufthavn, hvor der næsten altid er flag, tårer og grin, og store haveroser, du er uden tvivl 100 procent okay.

  1. 38 år, bliver glad i låget af mine pigers grin. Gør hvad du har lyst til og ikke hvad andre forventer af dig!

 2. 19 år gammel. Når min kat putter sig helt ind til mig. Mærk efter og lyt til dig selv.

 3. 19 år. Glade forældre, havet og søde veninder. Husk på, at du indtil videre har en succesrate på 100% i forhold til at overleve dårlige dage.

 4. “29 år (lidt endnu), hunde og en pæn solnedgang, lad være med at sammenligne (dig med andre)“.

  Lige fyldt 22 år. Og så kan dyr altid få mig til at smile :-) Mit bedste tip er at anskaffe sig en radio, det gør alle morgener lidt bedre med noget god musik!

 5. 22 år gammel. Min familie får mig altid til at smile.
  Stol på at du er god nok – for det er du!

 6. 20 år. Min hund, naturen, børn der leger og tanken om, hvor meget jeg stadig har i vente at opleve. Husk på de gode ting, du har og brug naturen – den kan gøre underværker på humøret.

 7. 17 år, når man bare kan ligge i sengen hele dagen, uden at skulle lave lektier, Chokolade kan gøre næsten alt bedre :))

 8. 22 år
  Det bedste jeg ved er kærlighed.
  Mit råd: start dagen med et positivt sind – kig dig selv i spejlet og sig, at det bliver den bedste dag!

 9. 26 år, hundehvalpe, lad vær med at ærgre dig over fortiden og bekymre dig om fremtiden men fokusér på at være til stede i nuet :)

 10. 20 år. Det gør mig rigtig glad at opleve den kærlighed og taknemmelighed, som venskaber kaster af sig. Mit bedste råd er, at du er dig selv nærmest. Lyt til dig selv.

 11. 22 år, et godt smil hos andre, får altid mig til også at smile. Et smil er det bedste du kan have på :)

 12. 21 år (lidt endnu), min nyerhvervede kolonihave og børn i alderen 0-3 år, hav altid velplejet hår og negle og giv Ismageriet et besøg hvis du er en af dem, der påstår at ParadIS er Danmarks bedste is

 13. 24 år, min kæreste, gode veninder, godt vejr og familie Mit bedste råd er efter dette citat: “Jeg bruger i går, til at leve i dag, mes jeg glæder mig til imorgen”.

 14. 26, min skønne nevø der fylder 1 år i morgen, mit bedste hårtip er at slutte føntørringen af med kold luft, da jeg oplever at mit hår bliver mere glansfuldt og de små fimrehår lægger sig ned (specielt hvis jeg putter marrocanolie i håret inden jeg tørrer det).

 15. Lige fyldt 25 år, min hunds nyfødte hvalpe og “work hard and be nice to people”
  God søndag :)

 16. 36 år, smiler når jeg spiller musik, og når min hund laver tossestreger. Tip: Slap af, det hele løser sig, og alt går godt. (Det gad jeg godt have troet på for 10 år siden).

 17. jeg er 23, jeg smiler altid med familien og selvfølgelig sammen med min hund (også når den kommer til at flænse køkkenrullen). Mit bedste råd må være at lære at grine af sig selv, også når man taber gryden med kødsovs på det nyvasket gulv. Man skal ikke græde over spildt kødsovs som man siger ;)

 18. 19 år (20 til sommer), at komme hjem til sig selv efter en uge på besøg hos familie og tanken om, at det igen snart er lunt og lyst, følg din mavefornemmelse (den ved, hvad der er bedst for dig, længe før du selv ved det).

 19. 23. Når jeg ser hvor vild min kæreste er med min hund, og hvor glade de begge er når de ruller rundt og leger (har haft min hund 4 år inden jeg mødte min kæreste :))
  Mit bedste råd må være; følg altid dine drømme, og giv aldrig op. Det skal nok lykkes hvis du virkelig vil det :)

 20. Jeg er 20 år, min bedste veninde kan altid få mig til at smile og mit bedste trick til håret må være at tørre det i en bomuldstshirt eller -tørklæde for at undgå krus!

 21. 33 år, når mine unger griner over hele 5-øren, husk at glæde dig over hverdagen og alle dens glæder.

 22. Jeg er 31 år. Det der gør mig glad er sne og at eksperimentere i mit køkken. Mit gode tip er noget jeg selv øver mig meget på. At nyde stilheden… F.eks. Når jeg kører bil så behøver radioen ikke være tændt. Det gir mig mere ro til at fordøje dagens indtryk. Min hverdag er meget larmende, så jeg nyder virkelig at kunne få ro i kroppen og hovedet.

 23. Jeg er 24 år, kan altid smile ved synet af gamle billeder (dermed minder) og mit bedste tip er at spise rigeligt kage. :-)

 24. 23 år, hunde (min freja er verdens mærkeligste og selvom hun er vil-døv, så er hun bare altid den der kan få mig til at smile), forkæl dig selv

 25. 26 år, og babyer og hundehvalpe får mig altid til at smile. Nyd den du er lige nu, så får du mest ud af hver eneste dag!

 26. 23 år, rødvinsaftener med de bedste veninder! (Husk altid: Et smil er den allerpæneste accessory man kan have på! :-) )

 27. Fylder 16 her d.13. April. Må erkende at smukke omgivelser og kærlige handlinger, får mig til at trække på smilebåndet lidt mere end ellers!
  Mit bedste råd må være at huske man er herre over ens egen skæbne!

 28. Jeg hedder Julie, jeg er snart 17 år, og noget der virkelig kan få mig til at smile er, når jeg møder nye mennsker og udvider min omgangskreds! Så er der flere at smile til på skolegangen, dele en øl med i byen, sende grimme snaps til osv!
  Jeg har et godt råd til alle lyshårede! Hvis man en dag er en smule irriteret på sine udgroninger, og man ikke lige har tid til en omgang nye striber, kan man bruge tørshampoen til blond hård i toppen, da det farver en smule! Det har reddet mit overfladiske selvvær er par gange

 29. 21 år, babyer der smiler til mig i køen i supermarkedet og at være hjemme på ferie hos mine forældre og søskende, mød altid andre med et smil – det kan gøre en kæmpe forskel! :-)

 30. 25 år, min skønne nevø og niece kan altid få smilet frem hos mig..
  Gå aldrig vred/sur i seng hvis du har været uvenner med nogen, du ved aldrig hvad natten bringer.

 31. Lækker giveaway!! Jeg elsker Batiste og er AFHÆNGIG af tørshampoo :-)
  Here goes: 31 år, mine veninder og lyden af fuglekvidren, lær at danse i regnen.

 32. 22 år – min niece – smil fra en fremmed kan vende en dårlig dag, til en god. Så vær den fremmed der vender en andens dag

 33. 23 år om en måned ( ;) ), dybe kys fra kæresten og når jeg kan se hvor meget jeg fagligt udvikler mig, lad være med at udskyde helbredsundersøgelser – smerter, blod uventede steder/tidspunkter, ubehag, svimmelhed og alt muligt andet skal altså tjekkes hvis det er mere end kortvarigt og hvis det ikke har en naturlig forklaring! Kræft, organsygdomme osv starter ofte med småbitte tegn.

 34. 27 år, kattekillinger (blandt meget andet), smil til dig selv i spejlet hver dag, det bliver man gladere af!

 35. 21 år gammel, når foråret i disse dage viser sig fra sin bedste side, læg mobilen fra dig og vær mere tilstede :-)

 36. 24, babyer og dyr, batiste tørshampoo. Får ALTID mit hår til at ligne en million – kan ikke leve uden det :-)

 37. 18 år – det gør mig altid glad at gøre noget godt for andre, også bare små ting; vaske op for mine forældre, gå med hunden eller vaske tøjet. Mit gode råd er hver dag at gøre min. én god ting for dig selv: giv dig selv ro, drik en god kop te, læs en god bog eller bare nyd alenetid – det er vigtigt.

 38. 25 år, at mødes med min bedste veninde over burger og shakes, husk at hvad der virker som et stort problem i dag ikke nødvendigvis er det imorgen.

 39. 28 år. Mine kollegaer og mit arbejde får mig til at smile, hver eneste smukke dag ! Mit bedste råd (som jeg selv kunne blive bedre til at efterleve) er aldrig at tage dagens bekymringer med i seng.

 40. 22 år, solen (specielt den, der også kommr med de første forårsfornemmelser) og andres smittende smil. Mit råd: smil – også selv om det ikke er et ægte smil, hjælper det alligevel at trække mundvigene opad.

 41. 23 år (indtil maj måned kun), min nevø og kæreste får mig ALTID til at smile. Mit bedste råd må være at tage én ting af gangen og passe på med ikke at kigge for meget fremad (kommer fra en der sidder i eksamensperiode nu og har lært at det ikke nytter at stresse over noget i fremtiden) :-)

 42. 25 år. Sol og sommer, at rejse og kaffe. Drop alle de mange overspringshandlinger (og få nu skrevet det speciale færdigt)

 43. 24 år, blomster og smilende mennesker, ”Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg godt”.

 44. 23 år – at lave en termokande kaffe og derefter gå en tur i det grønte med min søster -og soulmate

 45. Jeg er 25 år og elsker farver, glimmer, stearinlys, alenetid, Netflix og nachos!

  Mit allerbedste råd er at lade være med hele tiden at tænke på, hvad du bør kunne. Tænk på, hvad du kan og lyt til dig selv i stedet for andres forventninger :)

 46. 19 år, min dejlige kæreste når han kigger helt nyforelsket på mig, gør hvad du vil (også selvom alle andre synes det er skørt) :D

 47. 42 år, mine niecer får mig altid til at smile. Mit råd: jo før du kan holder op med at tænke på, hvad andre tænker om dig, jo sjovere et liv får du.

 48. 21 år gammel, jeg elsker at cykle eller løbe på rulleskøjter sene sommeraftener med min kæreste eller veninder, og personligt lever jeg efter ordsproget: ”Den som ikke står for noget, falder for alt’. – Tak for en dejlig blog og konkurrence Emily!

 49. 25 år. Jeg smiler helt ned i maven, når jeg ser mine forældre glade og tilfredse – som min far var i går efter en vellykket fødselsdag. Mit bedste råd må være at følge sin mavefornemmelse – i hvert fald lytte til den.

 50. 17 år (også lige lidt tid endnu), hyggestunder med veninder, min hund eller blot mig selv og havet, nyd de små øjeblikke (de sætter ofte stemningen)!

 51. 25, mine tre niecer, hav altid humoren ved hånden og lad være at tage alt så seriøst :)

 52. 25 år – En aften i armene på en sød mand med en god film i fjerneren og en bunke bland-selv-slik så stor at vi burde skamme os (men ikke gør) eller at finde globussen frem med selvsamme mand og drømme om fremtidige rejseplaner og hvordan vi engang skal have rejst hele jorden rundt

 53. 37 år (mange måneder endnu), min søn på 7, især når han siger, at jeg ser pæn ud…sandheden skal man høre fra børn. Husk at nyde nuet og de små ting.

 54. Vi er to piger på 15 år.
  Vi smiler altid, når vi laver mad og gør andre folk glade.
  Vores bedste tip ville nok være at bruge en hårkur en gang i ugen. Det gør dit hår superblødt og sundt. Vi bruger tit en hårkur til vores hår – og de virker altså. Og også at være dig selv, for de andre er allerede optaget.

 55. 25 år, min kæreste når han fortæller mig jeg er det bedste han ved og mit bedste tip er at tro på sig selv og skabe ro omkring sig.

 56. 21 år. At se mine familiemedlemmer, venner og kollegaer være glade og raske! Tag tingene som de kommer, der er en løsning på enhver udfordring som dagen kan bringe. Fx Batiste tørshampoo til hår der klasker… ;)

 57. Stinne 24 år. Jeg bliver rigtig glad af veltilberedt mad, hvor jeg kan mærke kærlighed og gode råvarer bag. Mit bedste tip er at omgive sig med gode mennesker – hver dag.

 58. 48 år. Når mine døtre siger, at jeg ser godt ud( af min alder!) SMIL så meget du kan. Det gør alle ansigter kønnere og du bliver endda selv gladere af det.

 59. 35 om 1 måned :) Duften og lyden af forår… Og mit bedste tip til alt er at få frisk luft hverdag..

 60. 29 år (25 dage endnu i hvert fald), kage (og kaffe i solen) og always bring a towel (og 42 selvfølgelig)

 61. 17 år, når jeg lægger på en hvid sand strand med krystal klart vejr og bare slapper fuldstændig af, del fugtigt hår op i fire lige store totter, snop dem op i frikadeller og sæt en hår elastik omkring hver enkelt ‘frikadelle’ – næste morgen vil du vågne med de fineste naturlige krøller!

 62. 31, når min kæreste snakker med min mave (hvor vores søn bor de næste tre minder), pas på dig selv, arbejde er ikke alt!

 63. Læg en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller mig din alder, hvad der altid kan få dig til at smile og dit bedste tip/råd.

  26, min datter, god musik o chokolade – og livet skal leves, ikke planlægges!

 64. Jeg er 25 (en lille uge endnu). Mine veninder kan altid få mig til at smile, de ved præcist hvad de skal gøre når jeg er i dårligt humør og efter lidt tid i deres selskab er jeg helt sikker på at mit humør nok skal vende sig mod den lyse side.
  Mit bedste tip: det må være et som min far har givet mig og det er at den enste ting som du kan købe som gøre dig rigere det er rejser (selvom pæne ting til tider også gøre mig lykkelig). For det er netop på disse at du lære en masse om dig selv og på disse du får oplevelser du kan tænke tilbage på og måske enda smile lidt af :)
  Rigtig god påske :)

 65. 24 år. Min kæreste og min familie får mig altid til at smile <3 Mit tip er Batiste tørshampoo i bunden og en lækker olie i spidserne, så hardu lækkert blødt og fyldigt hår!

 66. 24 år gammel. Jeg smiler altid når min kæreste bruger hans specielle trick til at få mig til at grine, når jeg er sur.
  Følelser lyver aldrig! Så lyt til dem og vær åben overfor dem.

 67. 28 år :)

  Jeg smiler med garanti(!!) når jeg stiger ud af en flyvemaskine og har nået en destination hvor man bliver ramt af en mur af varme :) Særligt når jeg rejser om vinteren!

  Mit bedste tip… Hmm…
  The greatest thing you’ll ever learn, os just to love and be loved in return

 68. Jeg er 18 år, elsker solskin, søde mennesker og lækre drinks (gerne i kombination), gør noget godt for dig selv hver dag :)

 69. 22 år gammel, at se et andet menneske være glad får mig altid til at smile, jeg lever efter ‘tjener Best is yet to come’ og dét har hjulpet mig igennem meget, uanset hvor godt eller dårligt du har det, venter de aller bedste oplevelser stadig derude et sted og dét er en dejlig ting at vide, så det er mit råd, at se muligheder og mening i alt du laver og i alt der sker.

 70. 26 år, sommerhus i Nordjylland med min søde familie, worry less (det lyder bare bedst på engelsk)

 71. 21, hindbærsnitter og ferieminder, stå altid op med tanken: “i dag bliver en god dag!”

 72. 26 år. Min nevø kan altid få mig til at smile meget stort og nu er der endda en til på vej!!! People are what matters!

 73. 25 år, mine veninder, nyd hver evig eneste morgen en god kop kaffe og noget lækkert morgenmad.

 74. 31 år, dyreunger i alle udsendelser på National Georgraphic, Husk at det er menneskeligt at fejle, men husk også at lære af dine fejl :-)

 75. Jeg er 23 år, chokolade og den første rigtige forårsdag som kalder på solbriller gør mig glad, og mit bedste råd ville være at prøve Banh Mí i Torvehallerne – super lækre vietnamesiske sandwich som bør nydes i solen en dåse sodavand. Ja tak!

 76. Jeg er næsten lige fyldt 30 (!!), elsker forårs-solskins-vejr og prøver generelt bare at fokusere på de gode ting i livet, da det simpelthen bare gør tilværelsen sjovere :-)

 77. 25 år – en dejlig gåtur i solskin og tanken om alle de skønne veninder jeg er velsignet med – der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget.

 78. 27 år, mine røvbananer aka kiddos (vældig traditionelt, så lad mig hytte en ekstra ting på: flydende karamelsovs), og snyd ikke dig selv for Stine Pilgaards bøger. Hun er v i l d.

 79. 22 år. Bland selv-slik får mig altid til at smile, og mit bedste råd er faktisk at smile til andre på gaden/i bussen/på kontoret/i skolen/hvor du nu lige er – det smitter virkelig, når de smiler tilbage, og så har du sikkert også gjort deres dag lige dét bedre:)

 80. øhhh (44 år!!) jeg fryder mig, når alle tre børn er hjemme – samtidig. Med to teenagepiger på 14 og 16 så har vi hjemme et ret stort forbrug af Batiste tørshampoo.
  Husk at bruge din tid på det, der gør dig glad.

 81. Jeg bliver 18 lige om lidt, og tanken om at sommeren er på vej, gør mig ekstremt glad! Man skal dog huske at græsset ikke altid er grønnere på den anden side

 82. Jeg er 34 (lidt endnu), og jeg elsker mine to dejlige børn, som får mig til at smile hver dag. De gør til gengæld også mit liv så travlt, at jeg er storforbruger af tørshampoo, men har ikke endnu prøvet Batiste! Så mit tip er vel at spare tid ved at springe hårvaske over, og brug tørshampoo i stedet! Forårshilsner Julie

 83. Jeg er 18 år – Jeg kan ikke lade være med at smile, når jeg får et kompliment, selvom jeg er skide genert, bliver rød i hovedet og ikke aner, hvad jeg skal svare, så elsker jeg det alligevel – Et godt råd er, at følge sit hjerte, for det kommer man altså længst med!

 84. 47 år. Positive mennesker, livsglæde og dyr – Efter 28 år med samme dejlige mand; ‘ Vælg dine kampe ‘ :))

 85. 19 år gammel, en lang gåtur (gerne med hund eller sød veninde), søvn (og nok af den) er uundværligt.

 86. 23 år, min søde veninde, som faktisk tippede mig om dette produkt.
  Man skal også huske at rose sig selv :)

 87. 18 år, et rigtig godt kys og nybagte brownies (!), læs for guds skyld “Der bor Hollywoodstjerner på vejen” af Maria Gerhardt – den ændret total dit syn på livet!

 88. 23 år, når min kat Ingeborg vækker mig om morgenen ved at lægge sig på min mave og spinde, et smil koster ingenting :)

 89. 27 år, når mine forældres labrador hopper som en kænguru, når du sidder fast i tanker, så spørg dig selv, om de kan bruges til noget lige nu.

 90. 39, min lille hund, en hel dag uden planer/pligter med en god bog på solvognen i haven.
  Husk at tale til og behandle dig selv ligeså pænt, som du gør til andre.

 91. 20 år, at vågne med solskin i ansigtet, omgiv dig selv med rare ting som fx friske blomster og billeder af kære – det kan forsøde enhver træls dag.

 92. 21 år. At rejse og opleve nye steder. Husk ikke kun at kigge gennem en kameralinse når du er ude i verden – alt behøves ikke at uploades til de sociale medier. Verden er fantastisk at se med egne øjne:)

 93. 17 år for anden dag nu, når jeg endelig får chancen for at se min langdistance kæreste, nyd glæden mens den er der :)

 94. 17, jeg har en utrolig morsom drengegruppe på mit gymnasium der på en eller anden måde altid formår at samle mig op når jeg er længst nede eller gør en god dag bedre!

  Udover det er jeg med på dit råd – (det fine billede du lagde op i sammenhæng med dit indlæg om sammenligning, er en daglig påmindelse på min telefon) – “Comparison is the thief of joy”

 95. 22 år, solskin og perleplader, app’en Lommebudget, der gør det sjovt og overskueligt at have styr på pengesagerne :)

 96. 19 år og smiler altid i godt selskab og med ikke fedtet hår.
  Den eneste person du behøver at sammenligne dig selv med er den du var engang og den eneste du behøver at være bedre end, er den du er nu.

 97. Jeg er 28 år. Min søde kat Kaj får mig altid til at smile. Mit bedste råd kommer fra John Lennon, der sagde: “Time you enjoyed wasting is not wasted”. Det er godt at huske på som en kontrolleret effektivitetsfreak, der bliver sur på mig selv, når jeg har tilbragt en hel dag i sengen med Netflix fx.

 98. 18 år, tanken om at gymnasiet snart er slut(selvom jeg nok vil savne det en del), og så er en omgang sushi altid en god idé! ;-)

 99. 26, gode kram, og så mit råd: man kan ikke vælge hvad der sker for en, men man kan vælge hvordan man reagerer på det

 100. 22, solskin og god kaffe med veninderne, fortæl dem du elsker, at du elsker dem ❤️

 101. 30 – min baby Otto (også når han står op kl 04.15) – man får flotte ben af at løbe ;)

 102. 29 år, min datter på 2½ og hendes sjove kommentarer, lev i nuet (noget jeg til tider selv har svært ved)

 103. Jeg er 16 år, og hvad der altid kan få mig til at smile, er når jeg cykler hjem fra skole, mens solen skinner, OG jeg har medvind (2km føles meget langt, når der er modvind;-)).
  Nu er jeg jo ikke så gammel, så jeg vil ikke prøve at lyde gammelklog, men mit råd er at altid være sig selv. Der kommer intet godt ud af at være en anden, end man egentlig er.

  Forresten god påske!

 104. Lige fyldt 22 ; uventet venlighed – når fremmede tager sig tid og mod til at give komplimenter o.l. (Særligt på en ellers dårlig dag) ; jeg tror et godt tip er at forstå den magt vi har over oplevelsen af vores liv; både kontrollen med hvad der fysisk sker ved at handle klogt, men særligt den magt vi har over hvordan vi forstår – øjeblikket føles i krydsfeltet mellem forventning og realitet, og der er meget lidt; godt eller skidt; i livet der er givent. Konsekvensen er at vi har ejerskab over det gode i vores liv; vi er dygtige ikke blot heldige; ligesom at vi har magt til at ændre det dårlige. På trods af de åbentlyse psykiske farer ved den filosofi, tror jeg den for mange ellers velfungerende mennesker vil være en praktisk og gavnlig måde at finde vej i livet:)

 105. 30; at se min lille søns glade smil og høre hans latter; spis morgenmad, så dagen starter med stabilt blodsukker

 106. 30 år, min lillesøster får mig altid til at grine og mit bedste tip er at starte dagen med et glas kogt vand med citron og aldrig at gå sur i seng :)

 107. Jeg er 25 år / min niece på tre, der siger ‘jeg har savnet dig faster’/ et kram til en kær, gør altid dagen bedre.
  :)

 108. 25 år, den lille baby der ligger inde i maven, fortæl dem du har kær at du elsker dem!

 109. 29(lidt endnu), lækker mad (især kage) og mit bedste tip må være aldrig at gå ned på humor

 110. 19 år, min familie, bonderoser og skoven.
  Vær fast besluttet på at se positivt på tingene, og tingene ændrer sig til at være positivt.

 111. 32 år. At danse med mine børn får mig altid til at smile. Mit bedste råd er at leve livet NU.

 112. 24 år, smiler når jeg tænker over hvor heldig jeg er og mit bedste tip er at andre gør det samme (altså tænker over alle de ting der er heldigt for dem)

 113. 16 år, gåture ved vandet og når min familie er samlet, huske at smile til de mest banale og hverdagsagtige ting :)

 114. 22 år, en sms fra ham den søde, og mit bedste råd er, at alting bliver meget nemmere, hvis man tager det med et smil :-D

 115. 34 år, når min datter på 1 år giver mig den største krammer, stol på din mavefornemmelse, den slår aldrig fejl

 116. 20 år. En rigtig god kop kaffe i godt selskab. Tænk over fem ting (eller bare tre), som du er glad for ved dig selv – det virker virkelig!

 117. 17 år (lidt endnu), god mad, gode venner og weekender med den perfekte blanding af at skulle noget og afslapning, skriv taknemmelighedsdagbog hver aften

 118. 26 år – sne og min lille bjørn – stol på at du kender dig selv bedst, uanset hvad andre mener.

 119. Stine 33år.
  Elsker Batiste tør shampoo især tropical som dufter lidt af kokos!
  Jeg ler hver eneste dag af mine skønne og glade børn.
  Mit bedste tip må være at tage cyklen hver gang det er muligt. Du får gratis motion, får frisk luft og ser en masse af byen!

 120. 25 år, frisk luft og solskin, accepter at du ikke altid behøver gøre alting perfekt – det er ok at give lidt slip.

 121. 22 år, chokolade (det kan altså rede alle kriser, og få mig til at smile ;) ), og så tror jeg mit bedste råd er at man skal stræbe efter at elske sig selv, så skal andre nok følge trop!

 122. 17 år (meget lidt endnu), når mit uge gamle føl hopper rundt på marken, tilbring tid med din familie, du ved ikke hvor længe du har den

 123. Jeg fyldte 18 år kl. 06:37 IDAG! Jeg smiler når jeg tænker på minder og føler mig velsignet for mine gode veninder især. Et godt råd er at netshoppe på en regnfuld søndag ;)

 124. 26 år (27 om 7 dage, men hvem tæller :-) ), og mine børn kan altid (sådan næsten da) få mig til at smile :-) <3 Mit bedste tip i livet er: At sige nej til andre, for så betyder det at du siger ja til dig selv <3 Lyt ALTID til dig selv, så kommer du længst <3

 125. jeg er 26, min bror får mig til at smile (bare en enkelt sms skal der til) og bruger bl.a. tør shampoo til volume spray :)

 126. Jeg er 25 år, en dejlig bog eller smuk kunst kan få mig til at smile, mit bedste råd (som jeg selv lever efter, så godt som muligt) er: at alle udfordringer er gode, de gør dig til den du er.

 127. 24 år, god mad og syng en sang (højt) mens du tager dit morgenbad. Dagen kan ikke starte meget bedre!

 128. 22 år – at nedfælde ord på smukt, SILKEBLØDT (brev)PAPIR med den helt rigtige tone kan gøre mig SMÅEUFORISK – hav altid en DISKOKUGLE i hjemmet; så er der evig grund til at danse.

 129. Jeg er 29 og bliver altid glad når jeg sidder på en cafe med min gode veninde og griner så det gør ondt i maven af absolut ingenting. Mit bedste råd er at acceptere at man ikke altid kan være glad men at vi alle har brug for en gang i mellem at få grædt ud og få følelserne i balance.

 130. 20 år – min fantastiske veninde som bor alt for langt væk, desværre – husk at glæde dig over de små ting.

 131. 22 år, søde dyr og personer, lad være med at sammenligne dig selv med andre

 132. 27 år, videoer med Jimmy Fallon, behandl andre som du selv vil behandles – man kommer langt i verden med venlighed :)

 133. 24 år, en uventet gestus fra venner eller familie (selv en sms om en god dag er guld værd!), at huske kun at dele ud af overskud! :-)

 134. 22, at have tid til at dagdrømme, smil og se folk i øjnene når du møder dem på gaden, trappen eller i vaskekælderen.

 135. 37 år,men sig det ikke til nogen :) min mand og mine 4 drenge kan altid få mig til at smile.
  Lev i nuet og husk at nyde selv de mindste ting,de kommer ikke igen ;)

 136. Åh jeg elsker tørshampoo, det er en fantastisk opfindelse :-) Kaffe, sol og fridage er hvad der får mig til at smile, og mit bedste tip er at lytte til sin egen intuition og tro på sig selv. for man er trods alt den der kender sig selv bedst. :-)

 137. 20 år, min hund og ro omkring mig, kys så mange frøer du har lyst til mens du er ung, dum og single – lad ikke andres mening holde dig tilbage!

 138. 16 år (snart 17) – dét der kan få mig til at smile, er mine to brødre. De er de skønneste drenge jeg kender, og jeg holder så forfærdelig meget af dem. Vi er tættere end noget andet, og jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dem.

  Følg dit hjerte!

 139. 24 år – Dage med solskin og blå himmel kan altid bringe et smil frem på mine læber :) – Og bedste råd er at fokusere på de positive ting i livet. Uanset hvor triste eller negative oplevelser man kan have, så vil der som regel være nogle positive ting forbundet med dem! Livet er ofte, hvad man gør det til :)

 140. 24 år (fra i går af) :) at sejle og duften af friskmalet kaffe :) den der er begyndt er halvt færdig :)

 141. Jeg er 38, og min kæreste og søn kan altid få mig til at grine. Mit bedste tip er at holde op med at bekymre sig om, hvad andre synes – en gammel traver, men den holder stadig;)
  Hilsen Karen

 142. 28 år gammel. Tanken om min familie kan altid få mig til at smile. Bedste tip: Skuldrene tilbage, ret dig op – den ranke ryg og kropsholdning smitter af på dine tanker om dig selv.

 143. 30 år og 2 dage.. Fejre fødselsdag i NY hvor vi lige har spist på Momofuko Nudle Bar. Det var helt fantastisk!

 144. 24, solen på en skyfri himmel og min elskede gamle kat som bor hos mine forældre, et godt råd fra mig må være at tro på en selv. Det arbejder jeg selv meget på, i forskellige sammenhænge.

 145. 24 år, rammer krisen primo maj – god mad og min kæreste – sørg for at omgiv dig med folk, som du elsker og som elsker dig :-)

 146. Er 22 år og det der får mig til at smile er fede koncertoplevelser, mine to skønne roomies og en rigtig god kop kaffe! :)
  Mit tip må være at man så vidt muligt skal forsøge at “vaske sin tavle ren” hver aften, så man ikke vågner op og er sur over eller ked af, de samme ting dag efter dag.

 147. 18 år (i nu 3 måneder *jubii*), billeder af søde pjuskede dyr, være åbensindet :)

  – God påske og god hårdag :P

 148. 18 år (i nu 3 måneder *jubii*), billeder af søde pjuskede dyr, være åbensindet :)

  – God påske og god hårdag :P

 149. 23 år. Min kæreste, kat og corgi giver altid smil på læben. Værdsæt dine nærmeste.

 150. 26 år, at ligge på maven og snooze i min seng søndag morgen (og ja – det er en vigtig detalje, at jeg ligger på maven ;-) ), find ud af, hvad du prioriterer højest i dit liv, og planlæg så din hverdag, så den stemmer overens med dine prioriteter. Det lyder måske banalt, men det virker <3

 151. Nanna, 21 – jeg elsker langsomme søndage, med morgenmad på sengen efterfulgt af en gåtur i dejlige solrige København.
  Mit tip er at vaske hår blot en gang om ugen, hvis det ser fedtet ud som dagene går, giver jeg det blot et sprøjt tørshampoo!

 152. Lige fyldt 35 år – Det der altid kan bringe et smil på mine læber må helt sikkert være min lille niece på 4 måneder. Mit råd til alle inkl. mig selv – gør det der betyder noget for dig – det er dit liv.

  Og her til sidst – rigtig glædelig påske til alle

 153. 24 år, planter der gror og gør godt, arbejd i 25-minuttersintervaller efter Pomodoro-modellen

 154. 21 år, at tilbringe tid med venner og familie og mit bedste råd må være rejs alt det du kan!

 155. 27 år, solskin får mig til at smile – hver gang, du skal ikke spilde tiden på at bekymre dig om noget, du ingen magt har over.

 156. 17 år, mine venner kan altid få mig til at smile, mit bedste råd er at le så meget man kan! :)

 157. 23 år, min skønne kæreste og søde familie&venner oooog solskin! Mit bedste råd: gør dit bedste og når du har gjort det, så kan du ikke gøre mere! (Det er dejlig tilfredsstillende når man knokler med studiet og det ikke altid munder ud i den bedste karakter. For man kan altid falde tilbage på at man gjorde sit bedste i situationen) :-)

 158. 28 – filmklip med sjove dyr og gåture i godt vejr – husk at nyde dit eget selskab.

 159. 18 år (snart 19), når man vågner til solskin og blå himmel, mød alt med et åbent sind :-)

 160. 20 år gammel :-) Gåture i solskin med duft af sommerregn og at komme hjem til mors mad ;-) Mit bedste råd er at smile, du er smukkere, du er gladere og du lever længere :-))))))

 161. 20 år, det er en lille bid af himlen når jeg ser mit barndomshjem. :)

  “Der er ingenting som er gratis, der er bare nogle andre som betaler for det.”

 162. 22 år, min hund og god mad kan få mig til at smile stort, og mit bedste tip er, ikke at sammenligne dit forhold med andres, så får du nemlig aldrig fuldt udbytte af din lykke :-)

 163. 28 år, solskinsvejr, en tur i cabriolet’en, min mand når han sover – og så gælder det om at sætte pris på de små ting i hverdagen :)

 164. Jeg er 29 i præcis en måned mere – men jeg glæder mig faktisk til at blive 30. Jeg elsker hår, der dufter godt. Husk nogle gange blot at lægge jer på sofaen og lyt intenst til musik – pludselig lægger man mærke til en masse skønne detaljer.

 165. 32 år
  Jeg elsker mine morgener, som starter med lyden af mine stadig boblende (sovende) tøsepiger mens jeg drikker min første kop kaffe med soyamælk…..
  Og så knuselsker jeg følelsen af endelig at føle mig som MIG selv (næsten, for nye ar og erfaringer er kommet til) igen efter den hårde skilsmisse fra pigernes far, som fik mig til at føle, jeg mistede fodfæste og ikke kendte hende som kiggede tilbage på mig i spejlet!
  Og så elsker jeg hvordan grin kan gør ondt i maven og give lykke i hjertet ❤️

 166. 26 år (åbenbart det år hvor alder blev så ligegyldigt at jeg tit glemmer hvor gammel jeg er), en dukkert i havet og god mad, når en dør lukkes åbnes der altid en ny (og bedre).

 167. hvor du fortæller mig din alder, hvad der altid kan få dig til at smile og dit bedste tip/råd.

  Mit svar ville altså se således ud:

  21 år, synet af min dejlige hund om morgenen (seriøst, hun får mig altid til at smile ved at stille sig på min brystkasse og slikke mig i hovedet)hunde og at se en ven/veninde, der er bare intet som gensynsglæde. Mit bedste tip er at snakke med fremmede mennesker du møder hvor end du er, om det er i toget, i parken, ved busstoppestedet, og hvis du ikke tør snakke først, så smil til folk på din vej. Jeg gør det altid og tror på at det gør både din og deres dag bedre :)

 168. 21 år, synet af min dejlige hund om morgenen (seriøst, hun får mig altid til at smile ved at stille sig på min brystkasse og slikke mig i hovedet)hunde og at se en ven/veninde, der er bare intet som gensynsglæde. Mit bedste tip er at snakke med fremmede mennesker du møder hvor end du er, om det er i toget, i parken, ved busstoppestedet, og hvis du ikke tør snakke først, så smil til folk på din vej. Jeg gør det altid og tror på at det gør både din og deres dag bedre :)

 169. 22 år :-)
  Jeg smiler når jeg er sammen med mine søde veninder og familie. Mit bedste råd er at lytte til sig selv, og mærke efter. Selvom det er svært, så er det kun dig selv der ved hvordan du har det

 170. 19 år, min dejlige kæreste som jeg efter 5 dage adskilt har delt seng med i nat, Shisoburger og Neue Markthalle i Berlin som jeg lige er kommet hjem fra :-)

 171. 28 år og 1 dag gammel. Jeg bliver glad låget af solskin – det behøver ikke være varmt, bare lyst. Mit bedste tip er at reflektere over det man gør – tænk over hvordan det opfattes af andre, hvilken effekt det har, og om det forårsager uhensigtsmæssigt konsekvenser.

 172. 20 år. Glade og positive mennesker, børn, havet og godt vejr gør mig glad i låget. “Suits” er en virkelig god serie – se den på en regnvejrsdag!

 173. 19 år, solens varme i DK og mit råd citeres af selveste Piet Hein: Den frygt, som røver manges ro: problemet om, hvad folk må tro? er der kun ét at svare til: at folk må tro, hvad faen de vil

 174. 22 år, min fantastiske oldsag af en engelsk bulldog, som efterhånden kun er vågen 1/2 time i døgnet, tag hensyn til dig selv – altid.

 175. Jeg er 21 år og jeg elsker de små ting i livet, som et klem i hånden fra en man har kær, en buket friske, smukke blomster og når man kan se glæden hos andre mennesker.
  Mit bedste råd er, at man skal lytte til sit hjerte – det har for det meste ret <3

  Knus Malue
  http://www.mooldash.dk

 176. Jeg er 24 år, København får mig lige pt. til at smile over hele krydderen (er lige flyttet hertil og det er simpelthen en fantastisk by) og mit bedste råd må være at rejse er at leve (kudos til hr. Andersen).

  Krydser fingre :)

 177. 19 år gammel, hunde eller bare de fleste dyr i det hele taget, mine veninder, gør hvad du selv har lyst til og ikke hvad der forventes af dig :)

 178. Jeg er 21 år gammel og bliver altid glad, når jeg cykler gennem København i solskin.
  At stille spørgsmålet “Hvad er det værste der kan ske?” kan give dig mod til at gøre de ting, man er usikker på.

 179. 25 år, friske blomster, en lækker cappuccino, der er større, end man regnede med. De er heldige at have dig. Husk det.

 180. 21 år (snart 22). Når jeg ser to ældre mennesker gå hånd i hånd eller en børnehave i række med hinanden i hænderne. Husk det gode humør.

 181. 21 år. Hvad der kan få mig til at smile er nok min lille hund som altid står klar til at tage i mod mig med lovrende hale og nok jordens grimmeste tandsmil! Haha :D Det går bestemt lige i hjertet efter en lang dag på arbejdet/ i skolen!

 182. 24 (uden at lyve!), solskin og pølser (gerne grillede, men det er ikke et must – gerne en kombination, men det er heller ikke et must), venlighed er til gengæld et must, så bliver vi alle så glade! :)

 183. 20 år (snart 21), kaffedates med mine veninder i forårssolen og afslappede stunder med en god bog, livet vil altid byde på udfordringer og ting, man ikke kan kontrollere – vælg derfor aktivt at være glad hver dag og stop med alle bekymringerne.

 184. 24 år, mørk chokolade og havet, “man kan ikke være lige god til det hele” (tak til mutti!) :)

 185. 23 år,
  grin og latter med mine veninder,
  alle er unikke og enestående, så vær dig selv og NYD det

 186. 26 år, at sove længe og have god tid til at spise morgenmad og hygge, at bruge tørshampoo efter træning så man sparer lidt tid og slipper for at vaske hår hver gang ;)

 187. 17 år gammel (en måned endnu, så bliver jeg sgu “voksen”)
  Børn og ældre mennesker kan nemt få tvunget et smil frem på mine læber, og det samme med iste og en god kop kaffe. Mit bedste råd er at leve i nuet og ikke lade din fortid forhindre dig i at opnå målene du har lagt for din fremtid.

 188. 31 år (har ikke vænnet mig til at skrive det endnu). En dag i solen får altid smilet frem :) Mit bedste råd er et jeg selv har fået fra en god veninde. Når det kommer til dem du elsker, lad være med at fortryde noget. Så ring til din mor, besøg dine bedsteforældre, giv din veninde en spontan gave fordi hun er ked af det og jeg kan blive ved. En dag har du dem måske ikke, og da er det godt at vide at de vidste at du elskede dem. Puhaa dyb snak på en mandag… :-)

 189. 20 indtil sommer, Dineyfilm (som også altid kan få mig til at tude), og lyt til dig selv og din krop (gud hvor er det vigtigt!)

 190. 22 år, når blomsterne pipler frem i april, hver tro mod dig selv, du er den eneste som du er sikker på at du har med dig resten af livet.
  :)

 191. Jeg er 19 år, jeg bliver selv rigtig glad når andre er glade, så føler jeg mig rigtig godt tilpas. Mit bedste tip er at spise det man har lyst til HVER dag.

 192. 19 år, min kæreste kan altid få mig til at smile, smil til verden og verden smiler til dig :)

 193. 19 år, min dejlige søster og en lang gåtur med et rart menneske, husk at fortæl dem du holder af, at du værdsætter dem.

 194. 19 (snart 20), god kaffe, sol og kram af søde folk, og rådet: worry is a misuse of your imagination – jaja, engelsk citat og det hele. God påske til alle! :)

 195. 28 år, at grave og planlægge køkkenhave i påskesolen og have tid til at tænke på alting og ingenting. Mit tip må være, at sang kan gøre sur til glad i næsten alle tilfælde.

 196. “17 skønherlige år. I mine unge baby år havde jeg altid et stort babysmil på læberne. Det har fulgt mig lige siden, så i princippet kan næsten alt få mig til at smile mest. Det kan gå fra at være venner/familie, et lækkert (ikke nødvendigvis ekstremt sundt) måltid, efter træning, ja bare alt. Ifølge mig er et smil ikke kun udenpå men også indeni. Så jeg kan også bare smile indvendigt af noget der gør mig glad, uden det nødvendigvis kan ses lige så tydeligt udenpå.
  Mit bedste råd vil nok være, lad være med at planlægge dit liv ned i sidste detalje, det vil bare blive kedeligt (selvfølgelig er der nogle sager der bliver nød til at være planlagt). Tag istedet nogle pludselige spontane valg og spring ud i det og nyd det. “

 197. Jeg er 20 år, mine kæledyr (to hunde og en kanin) samt min familie kan altid få mig til at smile, og mit bedste tip/råd er at man skal gøre det man har lyst til – man skal på ingen måde lade sig begrænse af, hvad andre mener kan lade sig gøre/er det rigtige at gøre :-)

 198. 28 år, mine veninder kan altid få mig til at grine, du kan lære noget af alle mennesker.

 199. 41… Løb i solskin… Kokosolie i håret… Ville elske at vinde! Min favorit er også blush ❤️

 200. 36 år – når min datter på 4 år uden grund giver mig et stort kram . kig dig selv i spejlet hver morgen og sig – du ser fandme godt ud i dag –

 201. 20 år, gode planer i horisonten man kan glæde sig til, forlang ikke ting af dig selv, du ikke ville forlange af en god ven.

 202. 26 år, bliver glad af store is og min kat, der gnider sin næse mod min :) Mit bedste tip (og nytårsfortsæt) er simpelt, men effektivt: Giv færre fucks for de ting/ personer, som er gør dig sur og eller træt.

 203. 21 år (snart 22), kaffe i solen og en god burger, mind dig selv på hvad du gerne vil have fylder i dit liv – ikke nødvendigvis hvad andre synes bør fylde.

 204. 20 år, solskin, blomster og mit værelse, når jeg har ryddet op (gerne en kombi af disse tre!), gør det du mener er bedst for dig lige nu og her (så kan man umuligt fortryde det senere)!

 205. 39 år, vores børn, glade mennesker og M&Ms Peanuts :D Livet er kort, nyd det mens du har det.

 206. 21 år, solskin og så vil jeg tippe om altid at finde glæde ved det man laver, den er der altid et eller andet sted :)

 207. 26 år. Solskin og gode minder. Det er ok at tænke på andre, men husk også at tænke på dig selv (dette er i hvert fald det bedste råd til mig selv).

 208. 18 år. Mine skønne veninder og søde familie. Et godt råd: Lev livet, lev i nuet og omfavn den skønne, store, vide verden. En dag bliver vi alle gamle, og så vil vi blot fortryde de (oplevelser) historier, vi kunne have fortalt, men aldrig turde springe ud i.

 209. 34 år, min søn og sol over København, rejs ud og oplev verden hver gang du har mulighed for det, fra weekendture til længere studieophold/udstationeringer, du kommer ikke til at fortryde det!

 210. 20 år. Lyden af kaffemaskinen om morgenen og at gå i nyfaldet, knirkende, glitrende sne.
  Lev i nuet. Cliché, men rigtig god – og sund – evne at besidde, er jeg overbevist om.

 211. 48 år,mine børn,og mine hunde/katte,kærlighed,behandl andre som du selv vil behandles. :)

 212. 17 år, solskin og ferie (helst på samme tid), husk at have dig selv med i det du laver :-)

 213. 16 år gammel. Veninder, gode tilbud og solskin. Husk at give komplimenter til andre, på den måde gør du andres dag bedre, samtidig med du også selv bliver gladere. (måske får du endda nogle igen;))

 214. 22 år, at danse natten lang eller lange gåture med gode veninder bringer et smil frem hos mig.

  Mit bedste tip må være – vær dig selv og lad dig aldrig påvirke af andre.

 215. 18 år, sommer aftner tilbragt i godt selskab omkring bål med snobrød (hvis man er frisk en tur i søen), tro på dig selv (du kan jo godt!)

 216. 37 år. Min datter på 3. Gå med din mavefornemmelse! Også når den beder dig om at hvile.

 217. 25 år. En god bog, en dyne og en kop te. Hvis der er noget du gerne vil have, så gå efter det – ligegyldigt om chancen for succes er lille.

 218. Jeg er 16 år indtil maj! Hvad der altid kan få mig til at smile er mine veninder i skolen, især grinte vi da jeg havde fået lidt for meget Batiste i håret en dag, og der derfor var tydelige hvide pulverpletter, – så husk derfor lige at børste håret let efter påføring af tørshampoo, tip hermed videregivet :-)

 219. 28 år. når min kæreste og jeg synger selv opdigtede sange. Prøv at være tilfreds med det man har

 220. 17 år – på torsdag!:))
  En løbetur giver mig altid et smil på læben
  Et godt råd: kunne grine ad/i selv de værste situationer – det gør det hele lidt lettere at overkomme at have lidt humor, godt humør og selvironi

 221. Jeg er 39 år.

  Jeg eeeeelsker regnvejr, som toptuner mit humør.

  Lad være med at lade dine drømme vente på, at en anden kommer og tager sig af dem;-)

 222. 22 år, friske blomster gør mig meget glad, og mit tip er tyvstjålet fra Twin Peaks, men ikke desto mindre noget, jeg lever efter: “Every day, once a day, give yourself a present. Don’t plan it. Don’t wait for it. Just let it happen.”

 223. 24 år, fulgefløjt & lyden af havbrus. Duften af nyslået græs giver mig også altid et smil på læben. Mit lykkeboost må være lige efter jeg har løbet en tur i skoven med hunden, med lækkert musik i ørerne eller en gåtur hen af Åboulevarden og se alle de glade mennesker på åens cafeer. Synet af gadesælgernes smukke blomster er heller ikke værst.
  Men det bedste er nu tanken om det snart er sommer og vi igen snart vender tilbage mod Skagen. Intet er bedre end total afslapning svøbt ind i luksus :)

 224. 20 år, solskin, familie, jordbær og hvidvin – lav noget der gør dig glad hver dag!

 225. 21 år, solskin & søde smil, husk at værdsætte de små ting i livet :)
  Meget sød og hyggelig måde at deltage i en konkurrence på!

 226. Jeg er 25, og der er to ting der får mig til at smile hver dag. Himlens farver, der viser sig i lag, når solen går ned (her i Jordan er himlet usandsynligt smuk – pink, orange, lilla, blå) og at se min kæreste sove når jeg vågner og tager på arbejde. Mit bedste tip må være; du har kun ét liv – husk at leve det!

 227. 17 år og 7 måneder (yup, i denne alder tæller hver måned med, indtil man når de magiske 18 år), en kombi bestående af en god veninde, en kaffe og solskin, du skal aldrig fortryde noget, der gjorde dig glad.

 228. 29 år. At rejse, venner og lækker mad. Lad være med at stresse og bekymre dig om ting, du ikke selv er herre over.

 229. Jeg er 25 somre. Gåture i solskinsvejr og kartoffelmadder. Jeg vil gerne tippe alle om teaterforestillingen Tove! Tove! Tove!, som er sat op i Skuespilhuset dette forår. Den er så smuk, sjov og tankevækkende, og Sort Samvittighed portrætterer vores alle sammens Tove Ditlevsens liv og levned så fint. Mine varmeste anbefalinger herfra!

 230. Jeg er 24 år, elsker sol og strand gerne kombineret med kitesurfing, mit bedste råd er at leve her og nu, ren kliche men tag altid een dag ad gangen

 231. Lise, 18 år – noget af det der kan få mig til at smile allermest, er mine venner. At være sammen med dem gør livet værd at leve, og sikrer en god dag, uge, måned. Jeg vil faktisk gå så langt at sige, at de sikrer et godt liv!

 232. 27 somre, duften af nyfalden regn og smagen af bland selv slik. Mindre snak, mere handling, man bliver så glad :)

 233. 23 år, de ældre på det plejehjem hvor jeg arbejder, sov med fugtmaske på om natten. Bare en gang om ugen – din hud vil elske det!

 234. 17 år – solskinsvejr, ferie og venner + familie
  Mit bedste tip er at sætte din yndlingssang på og nyde livet

 235. 23, Blues Brothers (får mig til at smile så meget, at det gør ondt – på den gode måde), husk at have det sjovt (for mig betyder det, at jeg skal huske at sige ja til ting på trods af træthed og/eller eventuel dovenskab).

 236. 21 år. Skoven og stranden, en sommeraften lige inden solen skal til at gå ned (der kommer sådan et smukt gulligt lys) og en god kop kaffe. Hvis alt er uoverskueligt, så gå en tur alene uden musik i ørene, det hjælper på mig hver gang.

 237. 27 år. Jul, sne og min mand. Et af mine bedste tip er at tænke “Hvad er det værste, der kan ske?” – så ser ens bekymringer ofte langt mindre farlige ud :-)

 238. Jeg er 21, lige nu får påskeliljer mig altid til at smile, men smiler af det meste. Mit bedste tip er at læse Harry Potter når man er lidt bange for fremtiden. Det er ligesom at være sammen med gamle venner og næsten alle ved hvordan den ender og det kan man forholde sig til

 239. 52 år (lidt endnu har nemlig fødseldag på lørdag d.11 april) og jeg er sikkert din ædste læser! Noget af det bedste er at se solopgangen over Øresund, og så cykle hjem efter en travl men god vagt, købe morgenbrød til familien. Severe morgenmad for den yngste som er stået op og så hopper ind under en varm dunen og kysse med den bedste <3

 240. 24 år. Sol i ansigtet og glade mennesker omkring mig.
  Drop overspringshandlingerne og få tingene ordnet med det samme, det er verdens rareste følelse bagefter! (Tip fra mig, til mig) :-P

 241. 23 år, solskinsdage og hundehvalpe – husk at værdsætte dine venner, det er den familie du selv har valgt.

 242. 23 år, vesterhavet, “vær mod andre, som du gerne vil have, at de skal være mod dig”.

 243. Alder 25 år
  Det der (næsten) altid kan få mig til at grine: en baby der griner eller en vuffer der tumler rundt
  Et godt råd: tænk positivt – tingene er kun sjældent så grumme som tankerne gør dem til :)

 244. 20 år, det at have noget at se frem til og glæde sig til som f.eks. en rejse, det er sundt at kede sig en gang imellem

 245. 33 år, jeg bliver glad af at se børnene lege og hygge sig. Husk altid at sig til dig selv at du er god nok

 246. Jeg er 20 år, og sidder og læser til eksamen. Eller lige nu overspringshandler jeg vel.
  Så lige nu bliver jeg glad, når jeg formår at løse en opgave rigtig uden facit – og det er svært kan jeg sige.
  Og så synes jeg, at alle burde vide, at alting nok skal gå. Og hvis det ikke går, så går det nok alligevel.

 247. 24 år – få uger endnu..
  Jeg kommer til at smile, når jeg føler mig taknemmelig! Og det er heldigvis rigtig ofte.
  Et godt råd: “Det er aldrig så mørkt, at man ikke kan synge”.

 248. 27 år (pigesind — men brænder dog ikke rigtig benzin af nogen steder), glade forårshunde gør også mig glad, og mit tip er netop, at gå ud og nyde dem og alle de andre forårsherligheder derude.

 249. 37 år (eller 29 + en masse erfaring )
  Mine fire skønne børn.

  Vær mod andre, som du ønsker de skal være mod dig

 250. 22 år og utrolig glad for neglelak og mine nevøer. Et af mine bedste tip må være masser af fugt til hænder og neglebånd :-)

 251. Hejsa! Jeg hedder Anne-Dorthe og er 19 år gammel, og da jeg ikke vasker mit hår hver dag, ville det være perfekt med med nogle tørshampoo’er fra Batiste :-)
  – Jeg elsker dybe samtaler med min bedste veninde.
  – Et godt råd: skriv 5 ting ned, du er taknemmelig for inden du går i seng. Det gør jeg selv, og det hjælper virkelig en med at sætte pris på de ting man har.

 252. 25 år, Kaffe to-go i den ene hånd og min kæreste i den anden. Drik mere kaffe-to-go og gå ture med dem du har kært!

 253. jer er 26, min bror kan ALTID få mig til at smile, men ellers er at rejse rundt kun med en rygsæk på ryggen også en sikker vinde- hviklet tørshampoo også er i disse tilfælde ;) mit bedste tip er at gøre noget ved sine drømme i livet, gør det-tænk det ikke kun :)

 254. 19 år – Min kæreste, pæne blomster, spise kage og at grine – At spise på CanBlau i Aarhus, SÅ godt!

 255. 19 år gammel, når ens mad (endelig) kommer på restauranten, at rejse og mine søde katte. Lev livet mens du kan, for som man siger “Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do.”

 256. 25 år – en anden persons umiddelbare glæde kan altid få et smil frem på mine læber – et godt råd er at give tid til at man kan trykke på snooze-knappen minimum én gang inden man skal op af sengen og dagen rigtigt begynder

 257. 22 år, den der får mig til at grine er min søster når hun lader som om hun kommer fra Amerika og siger, at hun altid tror det er nat når det er mørkt (man skulle nok have været der) og mit tip er at drikke masser af vand og sove om natten :-)

 258. 19 år, min søde families hund, opmuntrende ord fra veninder, interne jokes, mit bedste råd må være: tiden læger alle sår

 259. 23 år gammel, elsker løvebrøl, solnedgange og sand mellem tæerne, sno håret rundt i en stram høj knold om aftenen med lidt hårolie – vågn op med smukt og naturligt fald.

 260. 23, whiskey i lommelærker og gode venner (helst kombineret), Eventyret starter i din baghave :)

 261. 20 år, musik, der til hver en tid kan få mig til at finde mig selv igen, at huske på vigtigheden i og påskønnelsen af at have fantastiske venner, aldrig at lade andres meninger definere din realitet.

 262. 21 år, siden i fredags. dyr, min kæreste og faldehumor. Du kan ikke være der for andre, hvis du ikke er der for dig selv

 263. 19 år (fødselsdag d. 19 april)
  Mine hunde og når andre har det godt. Altid behandl andre som SU selv vil behandles :-)

 264. 16 år, være sammen med folk som får mig til at føle mig speciel og en god chokolade :) Be yourself, cause everyone else is taken ;) Så er der også lidt at tænke over :)

 265. 15 år gammel, dog er der kun 22 dage endnu til at jeg skal købe voksenbillet ved offentlig transport (øv!) – lyden af min kat der spinder – brug dine dage på at være positiv, det kommer du ALTID længst med ;-)

 266. 39, mine børn, Vær mod andre, som du gerne vil have andre skal være mod dig.

 267. LIGE blevet 31 (og det gør ikke engang ondt;)), min niece og mine tvillinge-nevøer, “Forskellen på hvem du er og hvem du gerne vil være, er det du gør” – bedre på engelsk: “The difference between who you are and who you want to be is what you do”.

 268. 25 år – En gåtur langs vandet på Hornbæk strand, en god bog, ferie billeder, weekend morgener med tid til hjemmebag og god kaffe :D
  Drop det dårlige humør – du har selv ansvar for at gøre dårlige dage til gode :)

 269. 23 år – og det der for mig til at smile, sådan helt ind i hjertet, det er når jeg er sammen med mine dejlige veninder jeg har boet i Frankrig med. I deres selskab hviler jeg VIRKELIG i mig selv, nyder at være mig og kunne grine. Smile. Græde og vide at alting nok skal blive godt igen!

 270. 30, når jeg leger med min venindes baby eller min mors kat, og du kan altid være dig selv bekendt.

 271. 23 år
  Kærlighed fra familie og venner – og en god kop kaffe på en solskins morgen :-)
  Mit råd: Der er altid tid! (om det så er kaffe-tid, give-farmors-hånd-et-klem-tid, veninde-tid mm. jeg lover at der stadig vil være arbejds-tid tilbage bagefter)

 272. 23 år.
  Det der altid kan få mig til at smile er godt vejr, min dejlige kæreste eller at besøge mine bedsteforældre. Der er så meget der får smilet frem :)
  Råd: Fortryd intet, men brug dine livserfaringer til at forhindre lignende sker i fremtiden.

 273. 25 år, mine nevøer og bjerge med sol og sne. Tip: Husk pauser i løbet af dagen, brug 5 min 3-4 gange om dagen til at trække vejret, og mærke din krop (lyder helligt, men gør virkelig underværker)

 274. 18 år, min søde familie som altid er der for mig, vær dig selv! Hvis folk ikke kan acceptere dig er de ikke det værd!

 275. 29 år, mine to børn kan ALTID og mand kan altid få mig til at smile.. Mit bedste tip er nok at tro på sig selv og springe ud i tingene. Du vil altid blive klogere og lære endnu mere om dig selv, dine grænser og ønsker end før

 276. Nyudklækket 19-årig , at hjælpe andre – det gør mig glad, det er ok at nyde for kun at nyde

 277. 24 år gammel. Mine skønne veninder, udsigt over havet og solen, der kysser mit ansigt med sine varme stråler. Don’t let your mind bully your body.

 278. 22 år. Når min kæreste og jeg går i ren barndom og hopper i vandpytter. Vær ikke så bange for hvad andre folk tænker om dig, så bliver det nemlig meget nemmere at være menneske! (:

 279. Jeg er 28 år.

  Elsker børn – og de gør nogle sjove ting, som ikke kan undgå at få mig til at smile eller grine.

  Jeg har flere råd, som egentlig hører sammen.

  1: Smil og grin (ikke fremprovokeret, men gerne ægte), så går det hele meget nemmere, og andre smiler måske igen? Smilet er den korteste afstand mellem to mennesker – Victor Borge.

  2: Behandl andre, som du selv vil behandles. Det vil sige: Tænk over, hvad du gør – og tænk over, om du selv ville synes det var rart, andre var sådan over for dig.

  3: Med tillid kommer man længst. Ikke ment, som at man altid skal stole blindt på andre – men hvis man hele tiden går og har mistillid til andre, bliver livet ikke kun svært for andre omkring dig, men også for dig selv. :)

  Håber det er okay, at jeg lige havde flere råd :D

 280. 27, en sød hund, der ruller sig i en masse mudder og mit bedste tip er at gøre noget godt for andre, for det gør altid en i godt humør.

 281. 47 år, mine katte og ditto børn og mand samt en sjov optagelse på FB m.m.. Bedste råd : lige som et vel brugt dag giver en god søvn, giver et vel brugt liv en god død ( Frit efter Leonardo da Vinci)
  KH Eva B !

 282. 18 år, rejser og lækker mad, “du skal elske dig selv, før andre kan elske dig”.

 283. 19 år gammel. Nogle af mine yndlings ting er forår, læderjakker og at være til udendørs koncerter om sommeren med en kold fadøl og god stemning omkring en! Og det at blive modtaget af sin altid glade hund efter en lang dag.

 284. min alder er 23, glade børn kan altid få mig til at smile og mit råd er: smil til verden og den smiler til dig

 285. 17 år – sol, glade dage og godt selskab – dårligt lys på badeværelset ;) så føler man sig pludselig lidt lækre og udstråler det…. og så bliver man det altså bare automatisk huhu!

 286. 23 år. Solskin fra morgenstunden får mig til at smile. Mit bedste tip er at spise frokost på Dean and David hvis man er i Berlin (random tip, men har lige været i Berlin) :-)

 287. 23 år, hunde, der gør fjollede ting samt at tænke på mit crush (hvilket er lidt kikset, men sådan er det :D ), og at man skal huske at man ikke dør af at fejle, man gør det bare igen eller gør noget andet i stedet. Og det er helt okay. (Og det er også en reminder til mig selv).

 288. 24 år
  Når min rigtig gode ven fortæller platte selvopfundne jokes
  Køb friske blomster en gang om ugen (og hvis du mangler en fin vase, så har Bilka en super fin hvid Lyngbyvase-look-a-like til 40 kr)

 289. Jeg er 38 år, og mine to smukke piger kan til enhver tid få mig til at smile!
  Min anbefaling er, at du skal gå langsomt – det nedsætter stressniveauet, og pludselig får man øje på smukke ting på vejen. Fx. blomster i vejkanten, pynten i vinduet, øjne der passerer. Det hjælper mig i min hverdag! :)

 290. 18. Mine dyr og små børn specielt, når de siger sjove ting. Alt er sundt i beherskede mængder

 291. 38 år. Mine ungers fjollerier kan altid få mig til at smile og i godt humør. Fuldstændig ligesom på et fly, bliver man nogen gange nødt til i livet at tage vare på sig selv inden man hjælper andre.

 292. Jeg er 17, runder snart de 18 :) en god krammer fra en person, der står en nær, giver altid et smil på læben! Min bedste råd er at nyde livet og bruge det på at være sammen med mennesker, der gør én glad.

 293. 29 år, Ben, Bertha og Bettemand (mand, hund og barn ;-) ), Hansen chokoladesoftice(!!) og Tivoli gør sig godt sammen – selv på en kølig forårsdag! :-D

 294. Sikke en god giveaway! Jeg er flittig bruger af Batiste, men lageret kunne godt bruge en opfyldning :D

  Jeg er 19 år lidt endnu og noget der altid kan få mig til at smile, er den danske sommer! At mærke varmen, se hvordan naturen bliver grøn og fyldt med blomster, samt strandture med vennerne, til sen aften! Og mit bedste råd til alle, er simpelthen at accepterer sig selv og især sine små fejl – noglegange kan ens ‘fejl’ være noget af det andre elsker mest ved En og så snart man accepterer dem selv, kan ingen andre bruge dem imod En <3

  xoxo,
  Sam Madeleine Athena

 295. 28 år gammel, min hund og kæreste, hold op med at bekymre dig om de ting du ikke kan gøre noget ved :)

 296. 29 år, babyer, der griner, og mopser, (for mig nyopdagede) Mant i Strædet, som har de fineste grønne planter :)

 297. 19 – God mad og hyggelige sommerstunder – Slap af og nyd nuet, du har ikke travlt.

 298. Jeg er 24 (lidt endnu), smiler af sol og glimmer og på stående fod er mit bedste tip altid (og det er altså altid) at blande pastasovs med meget aldente pasta og lidt af pastavandet og lad det tilberede færdigt sammen. Det smager genialt. Og man bruger mindre sovs men med samme smag!

 299. 25 år! Alt godt kommer ikke til dem der venter, men til dem, der arbejder for det – med et smil på læben. ;)

 300. 20 år, glade børn, og tanken om at jeg selv skal have nogle en dag. Mit tip er, at sørge for at få frisk luft hver dag – det gør humøret og alting meget bedre! :)

 301. 31 år, mine børn og uventede komplimenter.
  Tip: Det er helt i orden ikke at være perfekt.

 302. 26, Tradtioner – Påskefrokost med gode venner, hvor man man maler og triller æg, spiser god mad og ikke mindst hygger, Forkæl dig selv – for det fortjener man altså engang imellem

 303. 18 år(weee!), M&M’s og et morgenkys fra min kæreste, du kan aldrig grine for meget

 304. 20 (snart 21) år gammel, duften af forår og min søde gamle morfar, husk og lev i nuet – for hvis du hænger dig i fortiden og tænker for meget over hvad der skal ske i fremtiden, vil du aldrig leve fuldt ud (en ting jeg selv skal blive bedre til…)

 305. 29år, søde og upassende kommentarer fra dem jeg holder mest af, vær noget for andre menneskers børn (jeg er fx spejderleder) man får simpelthen så sindssygt meget igen

 306. hmmm ok 44 år (øv) nyder kærlighed samt min mc <3 samt børn -mand-hunde <3 <3 lever livet og nyder naturen på racercykel <3 <3

 307. 21 år (indtil min fødselsdag på lørdag D.11 april) – at ligge på et tæppe foran mine forældres brændeovn og kigge ind i flammerne, at gå i seng uden at sætte vækkeuret og at sidde på min altan pakket ind i min dyne en forårsaften – stop med at tænke på hvad andre mener om dig!

 308. 22, barnelatter (helst fra min sødeste søde niece), og lyt og tag imod når andre giver dig komplimenter, de mener det faktisk!

 309. 34 år, elsker at skraldgrine med min datter, venner og familie, og at se verden fra en bjærgtop. Jeg anbefaler at råbe CHAMPAGNE sådan tilfældigt en gang i mellem, og se hvad der sker…!

 310. 23 år, når solen skinner på cykelturen på vej til arbejde, kage hjælper på (næsten) alt!!

 311. 19 år. At bruge uanede mængder af tid med sin bedste veninde, uden rigtigt at lave noget, men bare det at være sammen er nok.
  At være tro mod sig selv.

 312. 27 / Lækker(!) kage, på et lækkert bageri, med mine skønne veninder / moisturize, moisturize, moisturize ;)

 313. 21 år. Det første glimt af en man skal mødes får mig altid til at smile. lad være med at drikke en hel liter hvidvin og en masse vodka-funsaft på en tirsdag. så slår man sig bare.

 314. 25 år – det gør mig glad, når jeg husker på at gøre gode ting for mig selv og dem jeg holder af. Mit bedste tip er at huske på at trække vejret i en hektisk hverdag – og hver dag gøre en god gerning, enten for mig selv eller andre :)

 315. 25 skønne somre,
  det perfekte loppefund og glimmerneglelak,
  rød læbestift og store solbriller kan redde enhvert look (selv tømmermænds-grimhed)

 316. 19 år. Min familie og solskin kan altid få mig i godt humør. Lad være med at bekymre dig om hvad andre tænker om dig. Du er unik og ligepræcis som du skal være.

 317. 18, når mine nære har det godt og griner, tænk på alle dine gode oplevelser og se positivteten i alting

 318. 29 år (ligeledes lidt endnu), duften af kaffe, farvepop på små læber kan rent faktisk fremhæve!

 319. 18 år, hundehvalpe og kattekillinger, “Alt afhænger af øjnene der ser”

 320. 30 år, godt vejr og uventede komplimenter, at give andre uventede komplimenter og se hvilkne glæde det giver – specielt på en grå mandag :)

 321. 24 år (indtil d 18/4!) og jeg elsker at tumle med min nevø og varme knus. Og så skal du “fake it till you make it” – på en øv-dag, så lad som om du har masser af selvtillid, charme og lækkert hår, og så kommer det automatisk i ægte form :)

 322. Det, der gør mig allermest glad i låget, er, når jeg går sammen med en eller flere jeg holder af gennem Københavns gader og stræder på en dag, hvor solen skinner. Alle mennesker er ude fra sit skjul og nyder omgivelserne og hinanden. Gerne med en kop kaffe eller en øl i hånden. Den stemning er helt særlig og det er noget, der altid får mig til at smile. 23 år gammel.

 323. 18 år, Sommer sol og min dejlige familie, nyd livet imens du har det, det varer ikke for evigt!

 324. 18 år!
  Jeg smiler når jeg er samlet med mine gode veninder, over en flaske kold hvidvin, hvor jeg glemmer alt om hverdagens stress og jag (på en god, og fedtfri hårdag, selvfølgelig ;)).
  Stop op og nyd de små øjeblikke, som giver dig glæde, og sæt pris på dem. Det fylder dig med ny og positiv energi.

 325. 28 år gammel, min mand, og hav altid en Batiste i arbejdstasken – På den måde, kan du have “nyvasket” hår i alle situationer!

 326. 28, mine 10 bedste venner i vores fælles sommerhus, lad vær med at skyde med elastikker, når du selv går i gummistøvler.

 327. 17 år – interne vittigheder, smukke bøger, når min kat svarer mig – følg din mavefornemmelse.

 328. 26 år, solskin og mine dejlige nevøer, hvis du har masser af overskud så del ud til dem der mangler :-)

 329. Jeg er 21 år. Min mor kan altid få mig til at smile. Mit bedste råd er at være tro mod sig selv.

 330. 27 år – min lille dreng, når han sender mig gumme-smil og hviner – husk at lukke øjnene og kaste dig ud i ting, du er bange for, engang i mellem :)

 331. Det, der gør mig mest glad, er, når jeg mærker, at mine børn er glade. Og for mig selv betyder solens komme her i foråret, at alting bare er bedre :-). Og jeg er 48 år.

 332. 19 år, min kæreste og mine småsøskende – Når folk fortæller dig, hvem de er, så tro på dem!

 333. 24 år, når jeg skal hjem til hele min familie i Nordjylland (jeg er den eneste som bor i kbh) og mit tip; smil til dig selv i spejlet hver dag

 334. // 21 år // kærlighed, solskin, livets små ting som fuglekvider, lyden af legende børn, købet af en ny neglelak, hygge aftener med mig selv og et godt glas vin // husk og elsk livet – vi får jo kun et //

 335. 44 år (på vej til 100 og det bliver en fest!), smittende glæde og en lille barnehånd der tager mig i hånden, husk at smile og grine :)

 336. 25 år, når jeg spotter tilfældige ting, der matcher – eksempelvis en cyklists jakke der matcher grøntmandens skilt og posen på fortovet. Hør Rhye og få en dejlig dag med masser af kvindelig energi!

 337. 21 år, mine 9 yngre (og fantastisk smukke, talentfulde og søde) søskende, stol på andre!

 338. 25 år, tanken om min kæreste, et kram og en kop varm kakao med skumfiduser fixer enhver dårlig dag!

 339. 21 år. Det får mig til at smile, når min søde mor har smidt en lille kurv med godter på dørmåtten, imens jeg ikke var hjemme pga. eksamenslæsning på uni. Det var en dejlig held-og-lykke-med-eksamens hilsen :) Mit bedste tip må være at omringe dig selv med positive mennesker, som gør dig glad – så går det altså ikke helt galt!

 340. 25 år. Billeder fra ens barndom (dengang kunne man rocke ethvert outfit). Lad være med at lade igår afspejle sig i dag.

 341. 22 år, når min kæreste (af sig selv!!) tager flødeboller med hjem til sin pludseligt arbejdsløse kæreste, mærk og stol altid på din mavefornemmelse.

 342. Jeg er 23, snart 24 år gammel.

  Et godt stykke kage bringer smilet frem hos mig.

  Mit bedste råd er netop at sammenligne sig med andre – ikke den perfekte fotomodel eller den rige popstjerne, men den sultne afrikaner, den utrygge pige i Venezuela og de piger i Thailand, der vokser op på børnehjem og må udøve prostitution for at overleve. Så bliver man pludselig lykkelig for at have mad på bordet, at kunne gå ud på gaden uden at frygte for at blive skudt og at kunne få lov til at læse lektier (og få penge for det!). Så sammenlign dig med andre og bliv taknemmelig for dit liv :-)

 343. 16 år, en løbetur, børn og en lækker kage. Mit bedste tip/huskeråd er, at man kan hvad man vil! :-)

 344. 13 år, jeg elsker at se mine veninder grine for så ved jeg de har det godt. Vær dig selv uanset hvad der sker for dig i livet, jeg har prøvet at kopiere en anden og det endte ned jeg ikke havde nogen venner.

 345. 31 år (huha), min tykke gamle kat som triller rundt og slikker forårssol, chokolade hjælper altid lidt på tingene.

 346. 25 år, mine to hunde hjemme ved mine forældre, husk at nyde sommeren med gode gåture i den skønne natur :)

 347. 27 år – blandselvslik i biografen, storbyferie og bare fødder i ballerinaerne (endelig!) – Do what makes you happy. Som egentlig går ud på at man nogle gange må skuffe andre, for at kunne være glad selv. Noget jeg øver mig i.

 348. 24 år, solskin og overskud, undgå at gnide dit våde hår med håndklæde for at få det tørt. Vrid det i stedet så meget som muligt og vikl det ind i håndklædet i stedet. Det slider meget mindre :)

 349. 25 år, at danse til god musik, lad være med at bruge for meget tid på at bekymre sig. :-)

 350. Emilie 18 år, friske rundstykker med tandsmør og at se mine bedsteforældre kramme/kysse, det er mere end okay at sige fra og kende sine grænser, men husk alligevel at give dig selv lov til at overskride dem

 351. 36 og solskin får smilet frem på læben. Bedste serie på en regnvejrsdag: Breaking Bad

 352. 15 år, at shoppe nyt tøj eller bøger, at lave mad, eller at bringe andre mennesker glæde, vågn op med et smil og med holdningen, at idag bliver en god dag.

 353. 15 år – At sommeren nærmer sig, det gør mig glad. Jeg glæder mig til masse vis af is, solskin og måske en badetur i det danske hav? :)

 354. 26 år // en sommerdag ved vandet med mine hunde // At omgive sig med positive mennesker, og selv se positivt på livet