Vind: Køkkensæt fra Kähler

VIND DE FINESTE SAGER FRA DEN NYE HAMMERSHØI-SERIE

Først og fremmest håber jeg, at I har haft en fremragende weekend! Det har næsten været svært andet i det vejr ikke? Jeg har i alle tilfælde stornydt det og været en masse ude at fejre det fine, fine forår sammen med fine, fine mennesker. Her til aften står den på fejring af den enes tømmermænd (hans) og den andens høfeber (undertegnedes) med burgere og Bezzerwizzer. Jeg fik jo tæv sidst, så nu må jeg have revanche.

Men nok om mig, høfeber og uheld i spil. En heldig en af jer kan nemlig vinde en virkelig lækker pakke fra Kähler bestående af tre opbevaringskrukker i glas med keramiklåg og et salt- & pebersæt.

Hele molevitten er en del af Kählers smukke, nylancerede Hammershøi-serie, der også tæller det kønneste, riflede service og høje, slanke karafler. Læs mere om Hammershøi her.

Sådan deltager du
For at deltage i konkurrencen om sættet bestående af tre opbevaringsglas med låg og et salt- og pebersæt fra Kähler til en værdi af 1.595 kr. skal du gøre følgende:

Læg en kommentar herunder med et link til dit favoritprodukt fra Kähler (se hele deres sortiment her) sammen med en hilsen hvor du fortæller mig, hvad din livret er. Det kunne jeg nemlig godt tænke mig at vide.

Held og lykke :)

Konkurrencen slutter på søndag d. 26. april kl. 12.00.

Jeg drømmer selv om endnu flere opbevaringsglas. Med endnu mere slik i. Der er noget gammeldags slikbutik over det, synes jeg. Og sådan en har jeg altid drømt om at have ;)

Pæneste salt- og peberkværn. Og alletiders gaveidé.

(indlægget er udgivet i samarbejde med Kähler)

(Visited 4.390 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

413 Kommentarer

 1. Elsker de her kopper: http://www.kahlerdesign.com/type/cups/hammershoi-kop-hvid
  Så fine og enkle, og lidt en moderne version af de kaffekopper, vi altid brugte hos min kære oldemor.

  Min livret må være en sommermenu bestående af gode pølser på grillen, hjemmebagt brød med hvidløgssmør og en min allerbedste sommersalat, der indeholder frisésalat, cherrytomater i alverdens farver, jordbær, tørrede abrikoser, ristede mandler, frisk basilikum og en balsamicoeddike – SÅ godt.

 2. Min Kähler-favorit er uden tvivl dette ‘lyshus’: http://www.kahlerdesign.com/urbania-medium, der særligt pynter så fint i juletiden, og min livret er bøf bearnaise med lækre pommes frites og lidt salat on the side. Meget gerne lavet og serveret af min søde mor:)

  God søndag og held og lykke med Bezzerwizzer!

 3. Fint sæt. Der blev jeg vist lige forårsforelsket!
  Min livret er lasagne – Simple girl I know..

 4. Hej Emily :-) Sikke en lækker konkurrence, jeg prøver at se om heldet er med mig. Udover det fine salt – og pebersæt, er jeg ret hooked på dette lille mørkeblå fad fra Kähler: http://www.kahlerdesign.com/type/bowls/cono-bowl-blue – det kunne passe godt på mit sofabord. Og min livret? Jeg har mange, da jeg er et rigtigt madøre. Men jeg elsker især en god kartoffelsalat, med grillet nakkekoteletter, en lækker sommersalat med melon, fennikel og mynte, gerne hjemmelavet hvidløgsflute og ikke mindst iskold hvidvin til, mmmmh…..

 5. Har altid været vild med denne fine lille kop i en smuk farve: http://www.kahlerdesign.com/type/cups/turquoise-mano-cup .
  Og min livret er stort set noget jeg kun får, når jeg er i Paris – Confit de Canard. Mums siger jeg bare! Det smager så englene synger ;)

  Håber sådan, at jeg vinder. Er ved at flytte ud i min fine campingvogn som jeg har sat fuldstændig i stand (og brugt spandevis af hvid maling i)! De ville pynte så fint der :D

 6. det er jo let. Jeg elsker de små grønne adventsstager(omend det ikke lige er nu de sikkert sælger mest)
  http://www.kahlerdesign.com/type/christmas/candlestick-medium
  Men Jeg ejere dem stadig ikke. manden har herhjemme nedalgt veto imod dem. Da han menere de ligner noget helt ande. Og jeg ved godt havd han tænker på. I paris som jeg elsker blev et lignede oppusteligt juletræ sat op og pillet ned igen:-)http://jyllands-posten.dk/kultur/ECE7123053/DET+var+bare+for+meget+for+Paris…/

  Nå men min favorit spise må klart være verdens bedste kanelsnegle, oprkriften har jeg fra et amerikansk mad blad. Og de forstår altså at lave kanelsnegle…

 7. Jeg er vild med Hammershøi-serien. Jeg tror dog, jeg ville starte med tallerkenerne, hvis jeg skulle igang med at samle på serien: http://www.kahlerdesign.com/type/plates/hammershoi-tallerken-hvid-stor

  Min livret – Det er sgu ikke nemt at vælge, for jeg er et madøre. Der er SÅ meget mad, jeg godt kan lide.
  Men jeg siger aldrig nej til en stor rød bøf med hjemmelavet bearnaise. Og chimichurri. Årh.
  I øjeblikket drømmer jeg dog om mormors grydestegte kylling fyldt med persille. Nye kartofler, skysauce og rabarberkompot til. Nam!

 8. Jeg er ret tosset med Bauers Hammershøi-design, og mangler samtidig pæne, dybe tallerkner. Så disse fine, hvide rillede tallerkner er et hit: http://www.kahlerdesign.com/type/plates/hammershoi-tallerken-hvid-dyb
  Og min yndlingsret? Det er svært for et madøre at svare på – jeg kan virkelig godt lide mad. Noget, jeg kan spise igen og igen, er bananpandekager og smoothie (enten med bær eller en “nicecream” med spinat). Det er min luksus-weekend-morgenmad. Sushi rammer heller aldrig forkert, ligesom en lækker salat er skønt.
  Bedste hilsner
  Luna

 9. Jeg er forelsket i denne tekande fra Kahler. Den står på ønskelisten til min fødselsdag – som i øvrigt er samme dag, som du trækker en heldig vinder i denne konkurrence!
  http://www.kahlerdesign.com/teapot-1-liter
  Min livret er beuf bearnaise – helst fra Pastis, eller hjemmelavet af kæresten. Det kan også lige gå an ;-)

 10. Jeg er utrolig vild med Kähler’s knivmagneter, og håber de finder vej herhjem en dag :) Derudover elsker jeg deres vaser, som pryder gulvet herhjemme.
  http://www.kahlerdesign.com/type/knife-magnet
  Min favorit mad er svinekæber, hvilket min søde mand formår at lave umådelig lækkert! Og så koster de ikke en formue i Lidl. De laves med hvidvin, serveres med kartoffelmos, en grov mos af gulerødder og en lækker sauce.

 11. Jeg er helt fan af Kählers nye Ora bordur i den hvide farve. Jeg har det stående i mit køkken, og det pynter så fint. Min livret på være dessert ! Jeg ved godt det ikke er noget bestemt ret, men er fan af alle slags desserter! Laver tit de citronsnitter du engang har lagt op, gerne med marengs topping :) :)

 12. Jeg er fuldstændig forgabt i Hammershøi salt- og peberkværnene (specielt farven antracit er fantastisk) http://www.kahlerdesign.com/type/salt-og-peberkvaerne/hammershoi-salt-peber-kvaern-antracit

  Keramiktoppen minder mig om de smukke, forstenede søpindsvin, jeg indimellem var heldig at finde ved stranden som barn.

  Jeg har mange livretter, men inspireret af ovenstående søpindsvinsminde, er min livret i skrivende stund, nyfanget rødspætte med nye, danske kartofler. Naturligvis efterfulgt af jordbær fra haven – smagsessensen af sommer, hvis du spørger mig!

  1. Hov, der blev skåret noget af min kommentar.. Min livret er noget så almindeligt som pitabrød – der er jo mulighed for at tilsætte næsten alt :)

 13. Mit yndlingsprodukt fra Kähler er Omaggio tekande.

  Min livret er restemad/hvad køleskabet indeholder; det tester min mad-kreativitet mest.

  God søndag.

  Hilsen en med-nyssende læser ;)

 14. Min Kähler favorit er stadig de fine Bellino krukker, jeg bruger dem til opbevaring af smykker, vatpinde og så er de bare fine at have stående på badeværelset. Altid godt med farver

 15. Sikke en fin konkurrence! Jeg krydser fingre :-)
  Jeg har længe gerne ville have denne stempelkande. Synes den er noget så fin:
  http://www.kahlerdesign.com/coffee-black

  Min livret må være tapas, med en masse ost og pølse tilsat god rødvin OG en masse dejlige venner og familie, at nyde det med ;)

 16. Jeg er i det hele taget stor fan af Kählers sortiment! Jeg har bl.a. Ora væguret herhjemme, men gad virkelig godt eje dette nye ur i fin rosa farve http://www.kahlerdesign.com/type/watch/ora-bordur-rosa-hvid

  Præmien med opbevaringsglas og salt- og pebersæt er godt nok også pænt : )

  Mht. Min livret må jeg sige stegt flæsk med persillesovs!
  – måske fordi jeg får det så sjældent ; )

 17. Jeg er helt vild med de her skåle: http://www.kahlerdesign.com/type/shop-breakfast-bowl/mano-bowl-plum Jeg synes at de er super fine, og godt nok står der morgenmads skåle, men man kan jo bruge dem til så meget andet, som at have frugt eller slik i dem, når der kommer gæster.

  Min livret er sådan en god græsk burger. Hvor det er med hakket lammekød, grillet på grillen. Hjemmelavet burger boller, med en masse lækkert tilbehør til. fx tzatziki, feta osv. Samt en tomat salat til. Mums.

  Jeg krydser finger for at jeg vinder, for det er et super fint sæt <3

 18. Er jeg helt galt på den, hvis jeg finder dessert, som min livret? Jeg er nemlig en sucker for din snickerskage opskrift, som jeg gentagende gange har kopieret med succes. Blot tilføjet lidt karamel fra kondenseret mælk, som jeg er ret vild med.

  Hvis det dog ikke gør sig gældende, så vil jeg tilføje tapas, som min livret. Specielt nu, hvor vi nærmer os sommersæson. Kunne godt bruge nogle opskrifter på gode tapas tapenader :-)

  til tapas bordet kunne denne karafel se smuk ud, med masser af urter, citron og ingefær i :-)

  http://www.kahlerdesign.com/type/carafe-and-jugs/hammershoi-karaffel-hvid-stor

 19. Jeg synes denne stegeso http://www.kahlerdesign.com/type/roaster/marmitta-roaster-large er så fin. Jeg ejer godt nok et par af de klassiske römertopf, men man må ikke gå ned på lækkert køkkenudstyr ;)

  Min livret er knyttet til stegesoen. Nemlig osso buco, der bliver så umanerlig mør efter tre fire timer på lav varme i en stegeso. Jeg er så vild med den ret, at jeg laver den i hvert fald én gang om ugen hele efteråret. Den er perfekt sammen med en mos af pastinak og sødekartofler. Yum!

 20. Lækker præmie! Kan lige se dem på mit fremtidige badeværelse med vatpinde, vatrondeller eller mine kontaktlinser i. Eller i et køkken med rørsukker, småkager eller andet lækkert.

  Et af mine yndlingsprodukter er denne vase: http://www.kahlerdesign.com/love-song-white-small . Jeg synes teksten er sød og sigende, og så elsker jeg det lidt ru/rå udtryk i vasens enkle farve og udformning.

  Min livret.. Åh, det er jo umuligt at vælge. Lige nu ville valget stå mellem en stærk omgang chili con carne med brune ris, guacamole og creme fraiche eller risengrød med smør, sukker og kanel.

  /Line

 21. Jeg er vild med Kählers love song vaser, er et blevet endnu vildere med dem efter de har lavet dem i nye nuancer. Link til en af de meget fine vaser: http://www.kahlerdesign.com/love-song-white-small

  Min livret er helt klart hjemmelavede burgere, som kan varieres i det uendelige. Vi laver nærmest altid grønsagsfladbrød som boller, og så er det sikkert og vist at der altid er bacon og ost i, men ellers variere indholdet meget. Mums siger jeg bare.
  Lige i øjeblikket er der en årstidsfavorit som kommer i alt, hjemmelavet pesto lavet ramsløg (helst importeret fra Østersøens perle).

 22. Jeg har drømt om salt og peber sættet siden jeg første gang så det :)
  Min livret er noget så basalt som pasta med kødsovs, fordi der findes uendelige mange slags og til- og fravalg af tilbehør, men en god rød bøf går man heller aldrig galt i byen med ;-)

 23. Hej :-)

  Min yndlings ting fra Kähler har længe været lovesong vaserne. Men for nyligt så jeg så Hammershøi kopperne i Bahne, og var helt solgt. Så det må vist være dem der nu er min yndlings.

  Min livret er til gengæld svær. Jeg er gravid og alt mad kan give mig kvalme i øjeblikket. Men inden jeg blev gravid, var min livret stegt flæsk. :D

  Kristine

 24. http://www.kahlerdesign.com/black-omaggio-vase-mega
  Denne store vase er nok et af mine største ønsker! Vil rigtig gerne have en gulvvase stående, når jeg engang flytter i en lækker, stor lejlighed ;)

  Min livret må nok være enten en god steak med ovnstegte kartofler og en god salat til, eller dampet laks med en frisk salat til :) Det er svært at vælge!

 25. Mit favoritprodukt fra Kähler som jeg selv har, er Cammeo krukkerne. Jeg skifter elastikker løbende og bruger dem til hårelastikker og smykker. Og så pynter de bare fint i min vindueskarm.
  Og livret – den skifter dagligt. Men lige i dag hvor solen så fint er fremme, lokker fine bøffer på grill og en spidskålssalat til.

 26. Jeg har i mange år altid gerne ville ha en Kähler vase. Jeg synes de er så dejligt beroligende at se på med deres form og simple striber. Jeg er tosset med den her http://www.kahlerdesign.com/omaggio-vase-light-green-medium

  Dog, efter jeg opdagede at de lavede andet end striber, så har denne stået på min egen ønskeliste på første etage: http://www.kahlerdesign.com/love-song-white-medium

  Min livret… Jeg ved faktisk ikke om jeg har én.. Jeg elsker virkelig kartoffelsuppe og tarteletter! :P

 27. Jeg ønsker mig lige præcis de der Hammersøi-produkter, du viser frem her!
  Min livret er vel tagliatelle pasta med kyllinger i kokosmælk, honning og lidt soya samt jordnødder som topping!

 28. Jeg har flere forskellige ting fra Kähler i mit hjem, men mit yndlings-item må være mit store runde Omaggio-fad i sort: http://www.kahlerdesign.com/black-omaggio-plate. Det pynter så fint på mit spisebord!
  Mit livret er min kærestes imitation af de retter, han fik, da han boede i Kina for et par år siden. Jeg ved ikke, hvad de hedder, men de er lækre, sprøde og typisk med saftig and – yummy :-)

 29. Wow sjældent har jeg set så flot og unikt et salt og pebersæt:) Mine yndlings Kehler-produkter er derfor salt-og pebersætter, som findes i de tre flotte farver: http://www.kahlerdesign.com/type/salt-og-peberkvaerne

  Min livret er hjemmelavet pizza, som jeg snart vil glæde mig til at lave i mit nye køkken (hvor denne smukke pakke fra Kehler ville passe helt perfekt (indsæt selv tusinde hjerter)).

  Tak for en dejlig blog, og god søndag, jeg krydser fingrer i denne skønne konkurrence :*

 30. Jeg har disse tre Botanica vaser til at stå ved siden af mit smykkeskrin – og det er bare så pænt at se på:
  http://www.kahlerdesign.com/series/shop-botanica-vaser/botanica-grey-green
  http://www.kahlerdesign.com/series/shop-botanica-vaser/botanica-grey-brown
  http://www.kahlerdesign.com/series/shop-botanica-vaser/botanica-grey-rosa

  Min livret er farserede peberfrugter, på algiersk vis, som kun min mor kan lave dem! Mine tænder løber næsten i vand ved tanken :-)

 31. Elsker Ommagio vasen i guld/bronze limited edition. Den er så fin :)
  Men ellers deres vaser generelt :)

  Og min livret må være en god bøf med noget sauce, grøntsager og en bagt kartoffel med hvidløgssmør eller creme fraiche :D

 32. Jeg er selv faldet pladask for Hammershøi-stellet og ønsker mig det hele. Særligt denne salatskål måtte gerne komme hjem til mig og bo: http://www.kahlerdesign.com/hammershoi-salatskal

  Jeg er generelt rigtig, rigtig madglad, så det er lidt svært at sige, hvad min livret er. For tiden er jeg vild med en god gryderet med kikærter og kokosmælk :-)

 33. http://www.kahlerdesign.com/type/shop-breakfast-bowl
  Deres Mano morgensmadsskåle er to-die-for! Så får man endnu mere lyst til en lækker chia- eller skyrbowle <3
  Når vi er ved det, så er morgenmadsretter såsom en god skål grød med diverse toppings eller en god brunch med det hele, på listen over livretter!
  En god pizza er selvfølgelig heller ikke at kimse af ;-)

 34. Jeg er helt tosset med salt/peber kværnsættet fra Hammershøi-serien. Min livret er en cremet omgang flødepasta. Mumsfilibaba!

 35. Jeg har mange favoritter derfra :-) Blandt andet Omaggio vaserne, som allerede bor hos mig i flere størrelser, bellino krukkerne, som også bor i mit hjem. Min nyeste favorit, som skal tilføjes min stue inden længe (når jeg finder ud af hvilken farve jeg gerne vil have) er det smukke Ora bord ur:

  http://www.kahlerdesign.com/type/watch/ora-bordur-hvid-sort

  Min livret… hmmm, synes den er svær, elsker mad, men der er så meget jeg ikke tåler. Jeg er vild med en lækker flæskesteg (resterne til rugbrød) eller en lækker kyllingesalat.

 36. Hvor er det bare et fint sæt!! Det kunne helt sikkert pynte i mit køkken ;-)
  Et af mine yndlingsprodukter fra Kähler må være de fine Bellino lågkrukker – især denne i en sart lyserød http://www.kahlerdesign.com/bellino-storage-jar-rose-medium.

  Min livret er straks sværere, men en af dem må uden tvivl være burgere! En lækker, simpel burger bestående af gode råvarer, muuums! Salon 39 har et rigtig godt bud på en god burger, der falder i min smag.

 37. Helt klart den nye hammershøi serie – den er fantastisk. Og hvad min angår min livret, så er den nybagt brød :)

 38. Mine yndlings produkter fra Kähler er Omaggio-vaserne og min livret er sønderjysk grønlangkål med kålpølser og hamburgerryg :-)

 39. Min favorit hos Kähler er dette her fine bladformede fad, som jeg fik af mine kolleger, da jeg holdt hyggeaften for et par mdr. siden. Eller… faktisk fik jeg en stribet vase af dem, men det er ikke lige min smag, så jeg byttede til denne fine sag:

  http://www.kahlerdesign.com/cono-bowl-maple-petroleum

  Og min livret? Det må være grillede kammuslinger, uhmmm!

 40. Hvor er de fine! Krydser fingre for at vinde dem! Mit absolut yndlingsprodukter fra Kähler er Botanica-serien. Også er min livret pandekager – dessertpandekager med nutella ((:

 41. Hej Emily!
  Et af mine yndlings produkter fra Kähler må være denne fine Mano kop (selvom jeg egentlig kunne nævne en længere række) :)
  http://www.kahlerdesign.com/white-mano-cup

  Min livret er helt klart pekingand med hjemmelavet mandarinpandekager og hoisin sauce – det smager virkelig fantastisk. Anden tager godt nok fire timer at tilberede, men tror mig, det er det hele værd – især hvis man er til det asiatiske køkken. Jeg er næsten sikker på, du kender retten i forvejen; hvis ikke vil jeg stærkt opfordre dig til at afprøve den.

  Kh
  Emma

 42. Min absolutte yndlings- Kähler er Ursula kanden i gul. Så pæn! På mobilen kan man ikke se links på deres side??

  Anyway. Min livret er grønsagslasagne,med masser af forskellige grønsager og nødder. Mmmmh!

 43. Jeg er vild med denne figur: http://www.kahlerdesign.com/type/figures/happiness. Er fascineret af den støbning af skønhed og galskab i keramik.
  Det er svært at udpege en livrette, det synes jeg afhænger af humør og årstid. Fx en skøn kartoffelsalat om sommeren og stegt flæsk med persillesovs om vinteren. Men skal jeg vælge må det være en peruansk ret, der på spansk hedder: ají de galiana. En ret af trevlet hønsekød i en sovs af gul chili serveret med ris.

  PS: Kan også se at andre har nævnt kartoffelsalat, og det kan måske være fordi vi nærmer os sommeren! :-)

 44. Jeg er vild med deres krukker, og samler dem i forskellige farver og størrelser.. Det er så smart at man kan bruge dem til at fra lidt lækkert på stuebordet, til hårnåle på badeværelset.. Jeg mangler den i medium i rosa:
  http://www.kahlerdesign.com/bellino-storage-jar-misty-rose-medium

  Min livret må klart være en god kold gazpacho på en varm sommeraften :) meeeen den skal være lavet helt rigtigt, efter andalusisk skik ;)

 45. Min favorit fra Kählers sortiment er denne vase, http://www.kahlerdesign.com/omaggio-vase-granite-grey-new-size som jeg også var så heldig at få i 19 års fødselsdagsgave! Jeg knuselsker den, og det er simpelthen den flotteste gulvvase! :-)

  Min livret er noget så simpelt (og kedeligt, vil nogen mene) som rugbrødsmadder. Jeg ved simpelthen ikke noget bedre, end at sidde ved et velassorteret pålægsbord og spise rugbrødsmadder, mums :)

 46. I øjeblikket er jeg vildt forelsket i denne herhttp://www.kahlerdesign.com/black-omaggio-bowl-large.

  Min livret må være tortillas, eller i det hele taget mexicansk mad, mums!

 47. kähler har mange fine ting, men en af mine yndlings er et unit møbel! Har vist ikke kun en livret – afhænger vist af humør og årstid :)

 48. Jeg synes, at Kählers Mano-serie er så sød! Fordi alle tingene har sådan nogle skønne runde, buttede former – og hvem er ikke vild med det! ;-)
  Fx denne skål er SÅ fin! http://www.kahlerdesign.com/mano-bowl-jade
  Min livret er i øvrigt min fars lasagne – INGEN kan lave lasagne som ham, og han er så sød at servere den for mig, hver gang jeg kommer på besøg “hjemme i Jylland”. Den smager fuldstændigt formidabelt og det her den gjort lige så længe, jeg kan huske – den lasagne sidder i skabet hver gang og jeg elsker den!

 49. Jeg ønsker mig det fine stribede Omaggio fad i grå – det er helt perfekt :)
  Min livret er min kærestes udsøgte boeuf stroganoff, som jeg kan spise igen og igen :)

 50. Kählerd elegante og tidsløse Omaggio vaser slår aldrig fejl og passer flot i enhver indretning hvis du spørger mig, personligt er jeg især glad for den sarte lyserøde nuance: http://www.kahlerdesign.com/omaggio-vase-rose-medium

  Min livret er en wok inspireret af det thailandske køkken, og selvom jeg ikke ved hvad den hedder og uden tvivl heller ikke kunne udtale det selv hvis jeg gjorde, så består den af stegte kyllinge stykker i en lækker blanding af kokosmælk, karry, ris og bambusskud. Smager godt til alle begivenheder! ☺️

 51. Jeg synes at de her kopper er så søde og yndige! http://www.kahlerdesign.com/type/cups/hammershoi-kop-hvid

  Min livret må være en helt perfekt burger. Sådan en med en god hjemmebagt bolle, en saftig bøf, friske grøntsager og selvfølgelig bacon ;) Jeg er også stor fan af lækker grillmad på en varm sommerdag… eller hjemmelavet koldskål med søde jordbær, det er altså også lækkert!

 52. Jeg har virkelig et soft spot for Kählers mano- samt Love Song-serier. Mano for seriens bløde formsprog og eviggyldighed, og Love Song-vaserne for de enkle men alligevel så afsindig fine og romantiske vaser.

  Livret? Pt. er det is, frugt og koldskål, men det ændrer sig nok, når min mave igen er flad, og jeg er blevet et barn rigere :)

 53. – Favoritten er en sand klassiker -den stribede Omaggio-vase perfekt til det meste og også for sig selv.
  – Min livret er svær at udpege, men med en lakseside på grillen, en lækker, grøn salat og nye, danske kartofler, kold hvidvin og jordbær til dessert en lun sommeraften i haven.. ja, så er min lykke gjort! :-)

 54. Iiih, sikke en lækker præmie! Den ville gøre sig rigtig godt i min og kærestens nye lejlighed, haps.
  Jeg har forelsket mig i noget så simpelt som en (vand)kande i en flot forårsgrøn farve. SÅ fin! Jeg ville sætte den på bordet sammen med rødvin og min livret – mørbrad, kartoffelbåde i ovnen, svampesauce og rosmarinbrød fra Langenæsbageren i Aarhus.

  http://www.kahlerdesign.com/type/carafe-and-jugs/mano-jug-green

 55. Jeg gad godt pynte badeværelset med en af de her: http://www.kahlerdesign.com/mellibi-toiletborste-havbla – Så har man nærmest en lille skulptur stående :)
  Har mange livretter, og de skifter. Men en af de mere langtidsholdbare er marrokansk kyllingegryde med kanel, mandler og abrikoser – serveret med ingefærmarinerede gulerødder. Den livret har snart hængt ved i mange år!

 56. Mit yndlingsprodukt fra Kähler? Det er virkelig svært, de har så mange fine ting. Når jeg nu skal vælge, må det bliver det her: http://www.kahlerdesign.com/black-omaggio-plate.
  Min livret lige for tiden må være ristede mandler med salt og lakrids – altså som snack, jeg spiser dem ikke til aftensmad, selv om jeg godt kunne have lyst til det;)
  Hilsen Karen

 57. Min favorit ting fra kähler er helt klar deres jubilæumsvase, og det skal helst være den store af dem.
  Min livret må være en god bøf med pomfritter og bearnaisesovs eller en god italiensk pastaret

 58. Jeg elsker Bellino lågkrukkerne (http://www.kahlerdesign.com/bellino-storage-jar-rose-medium), som jeg har forskellige farver og størrelser, men jeg kan godt få plads til flere. En anden favorit er Urbania lyshusene. Jeg synes også Hammershøi-serien er virkelig flot, ikke mindst kværnene med deres mix af træ og keramik.
  Livret, det er virkelig svært at vælge en enkel når man er et rigtigt madøre, men jeg bliver aldrig rigtig træt af en rigtig god bøf med hjemmelavet bernaise, gode fritter og grøn salat med vinaigrette.

 59. mit yndlings fra kähler må være de her opbevaringskrukker som jeg helt sikkert skal investere i til vatpinde og vatrondeller(staves?!) virkelig fine! Deres nye er så pænt, hvis det altså er nyt!!

  Min livret må være min kærestes(som er kok) specielle spaghetti bolognese med masser af grøntsager i og pasta til! Er kæmpe pasta fan!

  God søndag <3

 60. Kære Emily, dejlig konkurrence!

  Min favorit er den fine Ursula-kande, som er så poetisk. http://www.kahlerdesign.com/ursula-jug-0-3-l-white
  Min livret er leverpostejsmadder med agurk – (det er faktisk sandt, jeg kunne spise dem i tusindvis)!

  OG så ville disse ting altså pynte noget så fint i mit nye køkken i min nye (FØRSTE) lejlighed!
  Jeg krydser mine fingre…

 61. Uhhh min livret, der er mange, men en øko-bøf med bearnaise må være min favorit. Jeg ku spise det hver lørdag.

 62. http://www.kahlerdesign.com/mano-teapot-black
  Blandt alle de fine ting på siden, kom jeg frem til at denne tekande er min favorit. Den er helt enkelt og smuk, og så ser den lidt gammeldags ud. Det minder mig om noget jeg kunne finde hos mine bedsteforældre, og det syntes jeg simpelhen giver sådan et fint look.

  Min livret er noget så basis, som mørbrad i flødesovs med ris. Jeg kan huske min far altid lavede det, og vi fik det også serveret til min konfirmation. Krukkerne vil bestemt være gode til at opbevare krydderier i, og de vil passe perfekt ind i min nye lejlighed, som jeg overtager til august.

 63. Hej :-) Disse smukke krus er klart en favorithttp://www.kahlerdesign.com/type/cups/hammershoi-kop-himmelbla og elsker farven.
  Mit livret er boller i karry :0)

 64. Jeg synes virkelig også at den nye Hammershøi-serie er fin – og en serie, jeg godt kunne finde på at samle på.. Men ellers er jeg ret vild med disse fine Bellino krukker, som jeg synes er ret perfekte til både snolder og smykker :) Især er jeg vild med den smukke støvede rosa farve og den lysegrå.. Synes de to farver er så smukke sammen http://www.kahlerdesign.com/bellino-storage-jar-misty-rose-medium

  I forhold til min yndlingsret, så er det svært! Men et par af favoritterne er pandekager med sukker, tynde venøbøffer i den helt rigtige marinade med en lækker sommersalat og jordbær :)

 65. Eeeeejjj min morgen blev så meget bedre med sådan en cool konkurrence. Jeg mangler salt og peber sæt som andre mangler mælk ;) og det ville lysne så fint op i min kærestes og mit køkken. Og ville elske at putte forskellige ting i de krukker.
  Mella lampen i grøn, kunne jeg ikke lige finde ud af at linke til, men det er en super fin lampe, som jeg bliver i godt humør af at kikke på. Min livret er kronvildt i ovnen, med valdorfs salat, brun sovs og kartofler. Unik smag og minder mig om min barndom, så mig og min livret går way back.

 66. Jeg er helt vild med deres vaser – især denne: http://www.kahlerdesign.com/black-omaggio-vase-medium
  Den pynter så fint selv uden blomster i :) Min yndlingsret… Hmm… Det må næsten være pasta og kødsovs – så børnehaveagtigt, men den redder mig altid hvis jeg har brug for hurtig mad. Og så bliver det jo kun bedre hvis man bruger grøntsagspasta! :) En god trofast ret! :)

 67. Jeg er helt vild med Hammershøi salt- og peperkværnene. Min yndlingsret er en god pasta med kødsovs og der skal godt med friskkværnet peber i! :-)

 68. Jeg er helt pjattet med det her ur, fordi det spiller at have et vækkeur i porcelæn, og jeg elsker den sarte rosa farve og at det hælder lidt.
  http://www.kahlerdesign.com/type/watch/ora-bordur-rosa-hvid

  Min livret er for tiden en vietnamesisk sprød kyllingesalat med gulerødder, kål, masser lime, hvidløg, chili og koriander. Nem at lave og mega mættende på en rar måde. Og så er smagen perfekt frisk, sprød og hvinende sur. Jeg er som dig vældig glad for det sure og letsalte.

 69. De himmelblå skåle fra Kähler er min sommerfavorit: http://www.kahlerdesign.com/hammershoi-skal-himmelbla

  Skålene kan passende indeholde min livret: Danske sommerkartofler, far marinerede og grillede rådyr og en god sommersalat (med alt det friske fra min mor og fars have). Desserten skal så bestå af farmors jordbær – med sukker og lidt mynte.

 70. Jeg er på jagt efter gode skåle til grød, yoghurt eller lignende, og derfor skal det selvfølgelig være denne her sag: http://www.kahlerdesign.com/type/bowls/hammershoi-skal-hvid
  Og så er min livret i øvrigt hjemmelavede fiskefrikadeller. Pulled-jeg-ved-ikke-hvad, ris-/korn-/byg-/speltotto og friske sommerbær. Alt sammen meget godt, men i sidste ende er min livslange kompagnon de kære fiskefrikadeller med en hjemmerørt remo, haps<3

 71. Hejsa. Mit favoritprodukt fra Kähler må absolut være deres salt- og peberkværne!
  http://www.kahlerdesign.com/type/salt-og-peberkvaerne
  De er virkelig fine! Jeg elsker kombinationen mellem træ og keramik.

  Og min livret er forretter! Jeg elsker forretter – de ligger bare godt i min mund og min mave. Gerne serveret som tapas så jeg kan få flere på en gang :)

 72. Min favorit fra Kähler er denne kande: http://www.kahlerdesign.com/ursula-jug-0-5-l-grey
  Perfekt til brunchbordet sammen med veninderne :)
  Min livret er blevet vietnamesiske forårsruller, med alt der hører til det. Har været så inspireret efter backpacking i Vietnam. De forstår bare at bruge så mange fantastiske råvarer på en gang! Er virkelig facineret! :)

  God dag! :)

 73. hej :)

  Jeg er meget vild med den gule Ursula kande. Den er bare helt perfekt i form og farve og til lækker lemonade!
  http://www.kahlerdesign.com/ursula-jug-0-5-l-yellow

  Min livret er Risotto, det er så dejligt let at lave, og man kan bruge næsten lige hvad man vil af grøntsager og grønt! også er parmasanen med til at gøre det hele ekstra lækkert.

  forårs hilsner

 74. Min lillebror sagde altid: “Mad er min livret”, og det har jeg taget til mig :-) Jeg er meget glad for mad og spiser alt, og jeg har ikke en decideret livret. Men jeg sætter især stor pris på pastaretter i alle afskygninger, foie gras, friskpillede fjordrejer, sushi, og en god burger.

  Lige så svært jeg har ved at vælge, hvad min livret er, lige så svært er det at vælge mit favoritprodukt fra Kähler. Mit hjem består af mange forskellige Kähler-produkter, og jeg mikser det hele på kryds og tværs. Særligt glad er jeg for mine Ursula-skåle, som har så mange anvendelsesmuligheder: http://www.kahlerdesign.com/ursula-bowl-white-large?___SID=U

 75. Det er bestemt Love Song vaserne, særligt nu, når de kan fås i flere farver. Favoritten pt. er den blå: http://www.kahlerdesign.com/love-song-vase-indigo-mellem

  Jeg har muligvis ikke 1 livret, idet der jo findes så mange lækre ting. Men sushi har været på toppen længe, stærkt efterfulgt af en god tun steak og min mors vegetarlasagne. Ja, kun min mors, da de andre jeg har smagt er lige præcis som det lyder – meget kedelige! Men min mor kan noget særligt med sin lasagne (det bliver man måske også nødt til, når begge hendes døtre ikke har spist kød i ca. 15 år :)). Min mand har prøvet kunsten efter, og det er bestemt meget bedre end det “sædvanlige”, men han rammer den ikke helt… Jeg håber ikke, at han læser med ;)

 76. Dette multi-møbel er bare så skide smart og super smukt på samme tid!! Helt klart en favorit blandt Kählers mange smukke ting :-)http://www.kahlerdesign.com/type/furniture/unit-high-white

  Og min livret i øjeblikket er Jane Faerbers “Kylling i cremet peanutsauce” :-)

 77. WOW en god konkurrence!! Det er jo umuligt at vælge én favorit fra hele deres sortiment! :) Er dog helt forelsket i den her skål! Det stel er virkelig smukt! :) http://www.kahlerdesign.com/type/plates/hammershoi-tallerken-hvid-dyb

  Mmmh min livret.. Det er svært, for jeg er virkelig en madelsker :) For tiden er min livret squash-pasta med hjemmelavet pesto, pinjekerner, ovnvarme cherrytomater, spinatsalat, avokado og kylling stegt i soja :)

  Hav en dejlig dag i det her skønne vejr!

  Mvh Amanda // The A-Way!

 78. Jeg er helt tosset med Urbania lyshusene, der er så fine og dekorative både med og uden lys i. Jeg vild med pandekager, den søde slags. Helst med nutalla og bananer! Som glutenalleriger er der mange ting man må opgive, eller udskifte med glutenfri produkter der ind i mellem smager som en nødløsning. Men pandekager kan laves ligesom min far laver dem, også selv om de er glutenfrie!

 79. Mit favoritprodukt er deres urtepotte skjulere. Med den facon hvor de buer ind for oven, synes jeg det ligner at de krammer blomsterne :) Og jeg elsker blomster i stuen, så er det jo hyggeligt at de bliver krammet lidt!

  http://www.kahlerdesign.com/type/flowerpots/botanica-flowerpot-grey-blue

  Min livret er svær at svare på! Men tror Risotto lander højest på listen ;) Det er en simpel ret som med små tvist kan ændre smag og udseende lynhurtigt. Så den er altid nem at tilpasse humør og årstid!

 80. Jeg er helt vild med deres Hammershøi kopper i hvid, og bare generelt den serie, så dette lækre sæt, vil passe perfekt ind i min lejlighed, når jeg flytter hjemme fra.
  Min livret er kylling, med blonkål salat lavet på ristet blomkål, nogle ristet Cashewnødder, også purløg og citron, det er utrolig lækkert, og hurtigt og nemt :-)

  God dag, håber du nyder det lækre vejr!

 81. Jeg er helt pjattet med deres tekande http://www.kahlerdesign.com/teapot-1-liter , den er simpelthen så elegant og smart på samme tid. Jeg ville elske at have den stående på mit spisebord.
  Min livret afhænger meget af årstiden.
  Men nu hvor vi er på vej mod varmere himmelstrømme må jeg nok komme med en sommerret.
  Min mors hjemmelavede melonsalat, med vandmelon skåret i tern, fetaost, ristede pinjekerner og jordbær skåret i skiver. Derudover er min far en fantastisk “grill-meister” så det skal være et grillet kyllingebryst marineret i noget lækkert, og gerne med en god sommer drink tilhørende retten.

 82. Min ynglingsting indefra Kähler er nok deres Omaggio vaser, syntes de er meget fine. Har selv en sortstribet, men syntes den gulstribet er super fin og forårsagtig.

  Min livret er noget som jeg selv har fundet på. Stegte chorizopølser, lavet med tomat, frisk spinat, chili, peberfrugt og hvidløg på en pande.. meget simpelt, men det smager virkelig godt

  Sara

 83. Jeg er vild med den nye serie – og derfor er denne smukke skål også min favorit på hele hjemmesiden http://www.kahlerdesign.com/hammershoi-skal-koral :D Formen er så fin, og størrelsen er perfekt til snacks eller lignende :) Og så er jeg helt vild med farven!

  Min livret er boller i karry, tror jeg. Gammeldags, men stadig lækkert :D

 84. Først det nemme: min livret er laks :)
  Og så bliver det pludselig svært, for hvordan skal jeg vælge kun ét produkt fra Kähler?? Jeg er vild med stort set hele Mano-serien, og farverne på bl.a. disse to krukker er simpelthen noget af det smukkeste: http://www.kahlerdesign.com/type/badevaerelse/mellibi-opbevaringskrukke-havbla-stor og http://www.kahlerdesign.com/type/storage-jars/bellino-storage-jar-green-medium.
  Hammershøi-serien er jo også fantastisk, og salt og peber-sættet står allerede på ønskelisten!
  Hvis jeg virkelig skal drømme så handler det dog om denne lampe: http://www.kahlerdesign.com/type/lamps/mella-lamp-green

 85. Min Kähler favorit er deres nye smukke vase: http://www.kahlerdesign.com/omaggio-vase-solv-mellem
  Den passer til alle lejligheder, sommer, jul og fødselsdag.
  Hvilket også passer til min livret, jeg har nemlig ikke nogen speciel livret, men livretten er hvert hyggeligt måltid med et smukt dækket bord, en lun sommeraften på terrassen eller i familiens skød i julen – intet bedre!

 86. Wauw, jeg er helt tosset med denne nye serie, hvor lågnene er et ille kunststykke i sig selv. Kan lige forestille mig dem, fyldt med hjemmelavet müsli, som jeg spiser hver dag :)
  http://www.kahlerdesign.com/hammershoi-opbevaringsglas-antracitgra-stor

  Min livret er helt klart tærter, i alle afskygninger. Jeg laver dem altid med hytteost og æg også hvad køleskabet byder på fx spinat, asparges, revne rødbeder, sliced tomater og hvis det er luksus udgaven, er der kød i..

  Hvis jeg skal gå efter min livret, set med den søde tand, så er der kun en ting, som går og jeg virkelig ELSKER nemlig; pandekager.. nam nam nam… :)

 87. Min all time favorit må nok være denne gulvvase
  http://www.kahlerdesign.com/black-omaggio-vase-mega
  Har drømt om den i 100 år føles det som og nu er den endelig købt og venter bare på ankomme hjem i min stue :)

  Min all time livret må nok være koteletter i fad som min far laver den. Desværre har jeg netop fundet ud af at jeglider af diverse fødevareallergier så det og stort set alle mine andre livretter er nok udelukket for resten af mine dage…. Så jeg skal have fundet nye madvaner og madvarer og krukkernefra kähler er da en fin måde at opbevare nogle af de kedelige nye madvarer i – glutenfri, mælkefri, soyafri, skaldyrsfri og en masse andet -fri kost er ikke alt sammen lige spændende…

 88. Hej Emily,

  Jeg er en MANO-pige, og har samlet lige siden serien kom ud. Faktisk har jeg samlet på Kähler rigtig, rigtig længe, og har en del retro Kähler ting, bl.a. et blåt sæt med hvide margueritter på.

  Lige pt. drømmer jeg om at tilføje nedenstående til min samling.
  http://www.kahlerdesign.com/bowl-w-lid-white

  Min livret er ristaffel – og der skal være chilinuts og bananer til!

 89. http://www.kahlerdesign.com/turquoise-mano-bowl

  Denne fine morgenmadsskål må være mit favorit produkt fra Kähler lige nu. Farven er så fin og sommer agtigt! :o)

  Min livret må uden tvivl være pandekager! Både tykke og tynde, med nutella, marmelade, sukker og is og hvad hjertet ellers begærer! Og så må prikken over I’et være hvis der er danske jordbær til, mh!

 90. Jeg kan virkelig godt lide salt- og peberkværnene. Og ellers er jeg tosset med deres kande med det meget store hældehak http://www.kahlerdesign.com/ursula-jug-0-5-l-yellow

  Jeg har mange livretter, men lige pt. må det være moules frites med fløde, hvidvin og hvidløg og gerne med et glas svalt hvidvin til, fordi solen skinner så meget. Jeg har lyst til at sidde udendørs i Bruxelles og spise netop dette.

 91. Maner et flot sæt de har fået lavet her , jeg vil faktisk sige at salt/peber sættet her, samt det nye tallerken stel fra Hammershøi serien, er favoritterne lige nu !

  Min livret (kategori-mad) er grill mad, især gode marineret oksestege der laves på grillen, og dertil en god sommersalat og nogle grillede grøntsager til. Det er bare ynglings – især når det er min far der laver det! :D

 92. Dejlig konkurrence – kähler laver altså nogle flotte sager, det kan ingen komme udenom :-)
  De har også lavet dette flotte lille fad/skål som jeg har haft store øjne efter i et godt stykke tid nu –> http://www.kahlerdesign.com/cono-bowl-maple-petroleum

  Det ville være perfekt til at have sine ynglingssmykker liggende fremme på, så man husker dem hver dag. Eller måske bare til at sætte to flødeboller på (begge til mig selv – hvem kan nøjes med én?)

  Salt og peber-sættet er da også bare brand smart! Lige nu er både min salt og peber kværn poserne som man køber det i, så de ville falde et tørt sted :-)

  1. Årh livret! Det glemte jeg!

   Jeg knuselsker mad, så det er virkelig svært at vælge. Både stegt flæsk med persillesovs, lasagne, grilpølser og kartofelsalat og meget andet står højt i min bog, men aller ynglings er nok thai and i peanutsause og en masse frisk grønt til. Måske tilsat en forårsrulle (y)

 93. Det må blive en fin rosa vase
  http://www.kahlerdesign.com/omaggio-vase-rose-medium

  Min livret har hele livet været tomatsuppe! I alle former og afskygninger. Lige nu kan jeg bedst lide minestrone, som vist må siges at være en afart af tomatsuppen. Men der findes nu heller ikke noget så godt som en bøf, der er så mør at den smelter på tungen :)

 94. Du er da god til lige at arrangere de gode konkurrencer Emily :-) Jeg kendte ikke serien i forvejen, men jeg må sige, at den store salatskål er vældig flot – http://www.kahlerdesign.com/hammershoi-salatskal

  Min livret til aftensmad er hjemmelavet pizza med lufttørret skinke, blandet grønt og masser af mozzarella og oregano. Min morgenmadslivret er klart den store bananpandekage/søde omelet med topping, som du tidligere også har lavet en variant af.

 95. Jeg er vild med Kähler’s Botanica serie. Det er så svært, at finde urtepotteskjulere der kan leve op til blomsternes/planternes skønhed, med disse kan :)

  Min livret er simpel, men kan være svær at lave korrekt: Lasagne ;)

 96. Hej :-)

  Mine favoritprodukter fra Kähler må absolut være deres fine Bellino-serie med krukkerne i forskellige størrelser og farver. Jeg har den lille krukke i mørkegrøn og bliver helt glad af at se på den :-) http://www.kahlerdesign.com/type/storage-jars/bellino-storage-jar-dark-green-small

  Og nu til min livret; jeg elsker elsker elsker en god pastaret, som allerhelst skal være med flødesovs og noget lækkert varmrøget laks. Uumm mine tænd løber i vand bare ved tanken :-D

 97. Denne Hammershøi tallerken (og de andre tallerkener i samme serie) er mine favoritter.

  Min livret er min bedstemors alt for gode ret: pikant hamburgerryg.
  Det er røget hamburgerryg, rosmarin og løg sammen med fløde og tomatpuré i en stegeso og så i ovnen. Serveres med ris og flutes til. Haps haps, det er virkelig lækkert!

 98. Og så prøver jeg lige, hvor jeg også husker linket.. ;)

  Denne Hammershøi tallerken (og de andre tallerkener i samme serie) er mine favoritter: http://www.kahlerdesign.com/type/plates/hammershoi-tallerken-hvid-stor

  Min livret er min bedstemors alt for gode ret: pikant hamburgerryg.
  Det er røget hamburgerryg, rosmarin og løg sammen med fløde og tomatpuré i en stegeso og så i ovnen. Serveres med ris og flutes til. Haps haps, det er virkelig lækkert!

 99. Hvor er de fine! Perfekte for sådan en som mig, der står og skal flytte hjemmefra lige om lidt ;)
  Det var ikke nemt at vælge en yndlingsting, men jeg er helt vild med disse kopper:
  http://www.kahlerdesign.com/ursula-cup-white
  De er super enkle og fine samtidig med at det farvede håndtag får dem til at skille sig ud.
  Min livret må nok være ristaffel. Jeg elsker alt det lækre tilbehør, som man selv kan vælge, og så er det altså bare en ret hyggelig ret – især hvis man spiser den med pinde i selskab med gode venner!

 100. Jeg elsker deres Mano tallerkner – jeg har selv frokost-versionen i flere farver – og man bliver bare i så godt humør at spise af dem..
  Det er svært at vælge én livret – men lige for tiden må det være kylling i alle afskygninger!!

 101. Salt og peberkværn sættet må være min farvorit: http://www.kahlerdesign.com/type/salt-og-peberkvaerne
  Kan rigtig godt lide kombinationen af porcelæn og træ.
  Hmm min yndlingsret er meget mere svært. En periode var det tapas, men det er jo ikke rigtig en ret! Jeg tror det må være kylling i karry med æbler og ananas med ris til. Det smager så godt (især når der er mango chutney og flute til)
  Tak for en god blog og gode konkurrencer…Jeg krydser fingre :)
  Mia

 102. Jeg er så vild med den nye serie, og jeg må indrømme at mit yndlings kähler er derimellem – tallerknerne er så flotte, men jeg vælger nu salt og peberkværnene http://www.kahlerdesign.com/type/salt-og-peberkvaerne
  Min yndlingsret er Moules Frites, sådan med dejlig mange urter og hvidvin. Det er desværre for sjældent at jeg har tid til at lave det selv, men det står på en “snarest i madplanen – liste”

 103. Ih en skøn konkurrence! Jeg er hel vild med krus og skål sæt i koral fra kählers nye serie hammershøi. Det er simpelthen det sødeste og fineste , også er det enkelt. Det ville passe rigtigt fint hos mig!

  Min livret er flæskesteg med brun sovs og kartofler, anytime. Selvom det er sommer. Der er intet der slår den! :-)

  btw, en super fin blog du har dig!

 104. Mit yndlingsprodukt er helt sikker den her lovesong vase: http://www.kahlerdesign.com/love-song-vase-rosa-stor?___SID=U
  Jeg faldt engang over et billede, hvor den blev brugt som krukke til alt det køkkengrej man altid har stående fremme – grydeskeer, dejskraber etc. Det så SUPER godt ud!

  Mit livret er helt sikkert blomkålsgratin (når min farmor laver den vel at mærke). Det er en dejlig let ret og så minder den mig om forår :-)

 105. Jeg kunne sagtens spise min havregryn eller yoghurt af denne nuttede skål hver morgen – den lyserøde farve er lige til at blive glad i låget af og det vil man jo gerne være hver morgen. http://www.kahlerdesign.com/type/shop-breakfast-bowl/pink-mano-bowl

  Min livret er nok alt, der har med fisk og skalddyr at gøre – det er bare lækkert, simpelt og så minder smagen af hav mig bare om mine rødder på Lolland, som i generationer har været fiskere. Meeeen moules frites er nok min favorit!

 106. Jeg er blevet lidt vild med mano skålene (….og de tilhørende kopper. Og tallerkener) http://www.kahlerdesign.com/turquoise-mano-bowl Elsker alle de fine farver, som man kun kan blive glad af!
  De nye opbevaringskrukker er jo også underskønne!

  Jeg har ikke nogen disideret livret, det variere lidt efter sæsonen, men en omgang sushi, vin, bland-selv slik og godt selskab går man sjældent galt i byen med. Og ellers er jeg ret vild med noget så simpelt som en god ostemad – friskbagt rugbrød, høost og en god kop kaffe!

 107. Ej, så fin den er, den nye Hammershøi serie. Jeg synes faktisk, at salt- og pebersættet er så sødt og hyggeligt, at det må være mit favorit produkt!

  Min livret var førhen boller i karry (ikke noget fancy pancy med en masse grøntsager og vilde ris!), men da jeg for nylig er blevet vegetar, må jeg gå på jagt efter en ny livret .. En god kandidat er friske forårsruller med tofu marineret i ingefær og stegt + en masse grønt og peanutbuttersauce. Dét er bare godt!

 108. Har altid holdt meget hårdt på, at min livret er ………… RESTER :)
  Det er det bedste måltid, det stiller altid krav til at man er bevidst, kreativ og så er det jo som oftest meget nemt – det er en Winner <3

  Ursula-kanden har været en favorit siden jeg var helt lille, er derfor noget så begejstret for at Kähler har kastet sig over produktionen: http://www.kahlerdesign.com/ursula-jug-0-5-l-yellow

 109. Det er benhårde konkurrence krav; én livret. Som i én ting der er det bedste i verden. Det kan jeg ikke. Jeg melder pas. I dag er min livret lasagne, men i søndags var det burger. Sidste weekend var det østers. Suk. Jeg er vægelsindet når det kommer til mundgodt.
  Ud over salt og pebersættet synes jeg at stegesoen er den fineste af sin slags. En hel del kønnere end den klassiske Römertopf hvis du spørger mig (og det gjorde du jo), se selv: http://www.kahlerdesign.com/type/roaster

 110. Hej Emily

  Mit drømmeprodukt fra Kähler er det smukke møbel Unit lav i hvid, som ville passe perfekt ind i min nye lejlighed, som jeg har brugt de sidste tre måneder på at renovere. Unit ville stå rigtig flot i stuen og ville kunne gemme på alt hverdagsrodet, når man får gæster. :) http://www.kahlerdesign.com/type/furniture/unit-low-white

  Angående min livret er den vidst et helt kapitel for sig selv. Jeg har i mange år ikke haft en livret, men har bare været generelt begejstret for mad og ville gerne prøve mange nye retter. Men hen over efteråret skete der det, at jeg blev fuldkommen vanvittig vild med chili con carne. Det har altid været en ret jeg godt har kunne lide, men siden efteråret har det nærmest taget overhånd til en besættelse og jeg har lyst til at spise det HELE tiden. Det er ret skørt og måske det fortager sig her til sommer, når grillen igen tændes. Indtil da, så står den da vidst på chili con carne igen i weekenden… :) Jeg bruger forresten denne opskrift, men kommer en mørk øl i istedet for bouilonvand :) : http://www.valdemarsro.dk/chili-con-carne/

  Hav en dejlig dag.

  Vh. Katrine

 111. http://www.kahlerdesign.com/coffee-black – Min favorit er denne kaffekande, bare fordi den er flot, og jeg elsker kaffe! :)

  Uhh, det er svært at vælge en livret, men hvis jeg skal vælge noget, er det ny bagte grovboller med peanutbutter, æble og kanel drysset hen over. Der findes ikke nogen bedre kombination – efter min mening! ;)

 112. Min gode veninde har disse mano kopper i flere forskellige farver
  http://www.kahlerdesign.com/pink-mano-cup
  jeg er vild med dem – og så har vi haft mange gode snakke rundt om bordet og kopperne.

  Jeg har ikke en livret – det skifter hele tiden. Men pt. Er jeg ret besat af Nabe – japansk hot pot, som er den ret sumobrydere traditionelt spiser.
  Men mors boller i karry er nu heller ikke dumt!

 113. Er ret pjattet med de her saltkværne http://www.kahlerdesign.com/type/salt-og-peberkvaerne/hammershoi-salt-peber-kvaern-hvid
  Er lige flyttet igen, og væk fra min tidligere roomies velassorterede køkken. Så starter forfra på den front. Og pæne krydderikværne er altså ikke supernemt at finde/betale.
  Min livret må være min farmors fiskefileter, det har det været siden jeg var 7. Generelt er der er ingenting, der slår at blive inviteret til middag hos hende, men især hvis der er rødspættefileter på menuen :)

 114. Uh en lækker konkurrence du har kørende! Og sikke nogle fine opbevaringsglas <3
  Mine favorit produkter fra Kähler er helt klart disse Love Song vaser: http://www.kahlerdesign.com/love-song-grey-blue-medium
  Jeg ELSKER dem! Fantastiske lyrics og flot design!

  Og min livret? Uha.. På denne årstid er det blandende luksus salater med friske grønsager og gerne frugt – og evt. med et stykke grillet kylling til! Og det skal selvfølgelig nydes ude på terrassen i det gode vejr :)

  Kram herfra

 115. Jeg må indrømme, at jeg er ret forelsket i salt- og peberkværn sættet. MEN ellers så er hele Hammershøi serien også virkelig lækker. Især tallerknerne er jeg vilde med:

  http://www.kahlerdesign.com/type/plates/hammershoi-tallerken-hvid-stor

  Jeg har altid ment, at det er ganske umuligt at have én livret. For mit vedkommende afhænger det fuldstændig af humør og ikke mindst årstid :) Når det så er sagt, så ville jeg meget sjældent sige nej tak til en god bøf bearnaise, paneret (oh yeah!) flæsk m. persillesovs og min mors gulerodskage til den søde tand. Igen – det er mission impossible for mig at begrænse mig til én af ovenstående :)

 116. Øj, hvor lækkert. Det vil være så fint i det nye køkken, vi får, når vi flytter i ny lejlighed fra 1/6. Min livret er pizza – sprød, sprød pizza med masser af ost. Mmmmmh! Og mit favorit produkt fra Kähler må være de smukke stribede vaser i alverdens farver. Selv er jeg så heldig at have fået den med bronzestriber i gave og jeg knuselsker den!

 117. Er vild med deres Hammershøj kopper! De er super flotte
  Min livret må være en stor fed bøf! Gerne med en salat med mango, avocado og feta. Ellers er jeg så glad for Knorr lasagne med ekstra bechamelsovs!

 118. Hej søde Emily :)
  Min livret er laks bagt i folie med en masse cherrytomater, smør, citron og dild. Dertil en simpel risotti med bagte cherrytomater og squash. En salat mangler måske, men min yndlingssalat kan du få at vide en anden dag ;) Jeg drømmer allermest om denne stegeso, http://www.kahlerdesign.com/type/roaster/marmitta-roaster-large , da det bare er 100 gange lettere at være rigtig husmor med sådan én i køkkenet.
  Glade hilsner fra Line.

 119. Uh lækker konkurrence!

  Jeg tror da lige Hammeshøi salt og peber sæt er blevet mit yndlings kähler produkt, super flot!!! Ellers har mano serien været min yndlings – især deres tekande :)

  Livret? Jamen det må være bøf bernaise eller sushi! Mmmm…

  Glædelig solvejr til dig :)

 120. http://www.kahlerdesign.com/type/cups/hammershoi-kop-hvid – Fordi hele hammershøi-serien er så fin, og jeg tænker det hvide vil gå godt til mit grå/grøn/blå stel fra Broste.

  Min livret er sådan en rigtig kraftig fiskesuppe med skaldyr og et stykke god fisk i, og også det vietnamesiske forårsruller i alle afskygninger fordi de er så friske og sprøde og fyldt med lækre grøntsager uhmmm..

  Kähler køkkensættet er perfekt for en som mig der planlægger at flytte hjemmefra i den nærmeste fremtid, så der bliver lidt andet end ikea og arvegods i mit nye hjem :-)

 121. Min favoritt fra Kähler er hele Hammershøi-serien! :D
  http://www.kahlerdesign.com/new/hammershoi

  Jeg og min Linn skal ha bryllup til sommeren, og vi var på utkikk etter et servise å ønske oss i bryllupsgave. Vi lette i mange mange timer, men syntes ikke vi fant noe vi ville ønske oss. Så spurte vi i en butikk om det kanskje var noen nye serier som snart skulle komme. Vi hadde så vidt sett noen bilder de viste oss av Hammershøi på nett, før min forlovede roper ut i butikken: “DER er den serien vi ønsker oss!!!!”
  Enda morsommere blir det når vi ser mer på produktene på bildene i butikken, og ser det står “Design by Hans Christian Bauer”, da jeg vokste opp 2 hus bortenfor han! Vi har hatt lite kontakt siden skolen, men jeg visste han hadde flyttet til København og drev med design, så jeg skjønte straks det var han. Morsomt sammentreff! :)

  Min absolutte favorittrett er lasagne, hjemmelaget selvfølgelig, med mye fløte, rødvin og laubærblad i.
  FAvoritrett nr. 2 blir grillet yoghurt- og tandoorimarinert laks.

 122. Jeg elsker disse smukke morgenmads-skåle <3
  Jeg har ikke nogen specifik livret, men asiatisk mad står højt på listen – ellers er der selvfølgelig sushi, hvis man havde råd til at købe det hele tiden ;-)

 123. Jeg kan godt lide salt og peber kværnsættet. Og så elsker jeg pasta med alt muligt. Pasta med kød og grøntsager, på alle mulige måder :-)

 124. Det er så svært at begrænse sig til én favorit fsv. angår både Kähler og livret. Jeg vil alligevel forsøge. Denne smukke store tallerken er en klar favorit: http://www.kahlerdesign.com/hammershoi-tallerken-hvid-stor

  Og på den vil jeg gerne servere én af mine favorit spise, nemlig en jordbærsalat (jordbær, rucola, feta og balsamico og med rugbrødscroutons) med grillede mørbradbøffer og kartoffelsalat. Foråret/sommeren gør noget ved mig ;)

  1. nåhja… glemte helt at tilføje livretten ;-) Det er uden tvivl boller i karry som min morfar lavede den :-)

 125. Min Kählerfavorit er altså det salt og peber sæt, det er sååå fint!

  Livretten er en virkeligt lækker lasagne med mornaysauce og masser af smag. Med en grøn salat og hvidløgsflutes til, bliver det ikke meget bedre i min bog.

 126. Jeg er ret stor kähler samling, men intet af det man kan vinde har jeg, mine penge er blevet mindre efter jeg er flyttet, så det vil være en fantastisk at vinde.

  Salt og peber sættet står på min ønske liste pt. ellers er jeg ret vild med deres fade.

  Jeg har en del yndlings retter. kartofler indgår stort set i dem alle. brændende kærlighed, kartoffel/porre suppe ovs. :)

 127. Kähler…uhhh, elsker bare Kähler. De har gjort det supergodt. Jeg er helt vild m Ursula stellet, et eksempel herfra: http://www.kahlerdesign.com/ursula-deep-plate-yellow
  Et sæt, jeg VIRKELIG gerne så i mit køkken. Wauw, de organiske, bløde former med et overraskende designsprog. Må snart have det ! De fede og glade farver…
  Yndlingsret ? Sushi eller et godt stykke kød

 128. Min favoritt hos Kähler er Mano-serien, og spesielt koppene som jeg synes er så afslappende å se på om morgenen: http://www.kahlerdesign.com/white-mano-cup.

  Som min livret er det vanskelig å velge bare én, men det er nødt til å bli en bygotto med masse spinat og fløde i, med litt sprøtt bacon og ferske reddiker på toppen. Like godt sommer som vinter :)

 129. Sikke en fin konkurrence! Tidligere var min yndlingsserie de grønne Avvento lysestager til julelys, men denne serie er netop rykket ind som nr. 1 :)

  Jeg er lidt af et madøre, så at vælge én ret ud er liiidt en udfordring. Jeg er virkelig stor fan af det indiske køkken og krydret mad generelt, men når det handler om min livret er det minderne der vægter højest. Derfor må jeg sige pandekager med is. Og risengrød. Jeg glemmer aldrig de undrende blikke jeg fik som lille, når jeg fortalte at vi fik pandekager med is (og sirup!) til aftensmad – haha! Jeg husker også tydeligt hvordan min far altid kælede for risengrøden, så den blev helt perfekt. Og så skulle man selvfølgelig have hvidtøl med sukker i, til :)

 130. Jeg er altså ret vild med de der krukker du viser der – låget er helt virkelig fint! Men hvis jeg skal vælge noget andet ville jeg vælge de her skåle (http://www.kahlerdesign.com/type/shop-breakfast-bowl/hammershoi-skal-antracitgra) – men blande de antracitgrå og de himmelblå – wauw det ville være fint!!

  Min yndlingsret må uden tvivl være min mors tunkødsovs med rosiner! Ja det lyder rigtig mærkeligt og måske er det det egentlig også, men jeg har altid fået det, så derfor er blandingen ikke så sær i mine øjne :) Det var en ret hun lærte at lave da hun var aupair i Skotland for 35 år år siden. Det skal du altså smage Emily! Det er fileme godt. Sender gerne en opskrift din vej, hvis du har lyst til at prøve noget godt og anderledes :D

 131. Jeg er helt forgabt i Hammershøi-serien. Særligt salt- og pebersættet på dine billeder! Derudover er jeg forelsket i den koralrøde glasur, som er brugt på denne kop: http://www.kahlerdesign.com/type/cups/hammershoi-kop-koral –> den ville jeg gerne drikke kaffe af!

  Livret? Lige for tiden tror jeg det er hjemmelavede, tykke spinatpandekager med stegte aubergine-skiver, tomatsalat og revet cheddar :)

 132. Min Kahler favorit er uden tvivl Avento lysestagerne de små juletræs lysestager med lys, som jeg har brugt i adventkransen sidste jul.
  Min livret, må være når min mand griller laks.

 133. Ih, et fint sæt! Det gad jeg godt vinde.

  Åh, det er jo svært at vælge bare ét favoritprodukt. Jeg har altid været vild med Mano-serien, den er så finurlig.

  Men pt. kunne jeg rigtig godt tænke mig denne vase: http://www.kahlerdesign.com/type/vases/botanica-vase-541 – meget simpel, men det trænger mit hjem til. Jeg har efterhånden rigeligt med finurlige og pastelfarvede ting.

  Ligeledes er det, for mig, svært at have bare én livret, da jeg er den mest madglade person, jeg kender. Det skifter jo også efter årstid og humør! Men jeg kan aldrig sige nej til tartar. Råt, hakket kød blandet sammen med alt muligt snask lyder umiddelbart ikke så lækkert i de flestes ører, men det smager bare så helvedes godt altså.

  God fredag :-)
  (Glæder mig forresten sindssygt til din bog-udgivelse, Emily!)

  Michelle

 134. jeg er en meget madglad pige, så har ingen ynglings… :-)

  elsker deres Mano design

 135. Jeg er simpelthen så glad for min Stella fyrfadsstage, som er designet af Thora Finnsdottir – synes den giver det hyggeligste lys.

  Min livret er uden tvivl benløse fugle, har aldrig selv forsøgt at lave retten, men min mor laver den mest fantastiske version!

  God weekend:)

 136. Jeg synes alle love-song-vaserne er så fine http://www.kahlerdesign.com/new/love-song/love-song-vase-rosa-stor

  Jeg elsker stort set al god mad, men hvis jeg absolut skulle vælge én ting jeg fx skulle spise en hel uge i streg ville det være sushi, da det er den eneste spise jeg har lyst til på alle tidspunkter af døgnet, altid. Som udgangspunkt er al rå/let røget laks det aller lækreste jeg kan forestille mig (på en flot, delt førsteplads med en god pose bland-selv-slik)

 137. Jeg har længe været kæmpe fan af hele Kählers Omaggio serie, da jeg synes, at deres striber er så fine! Lige nu drømmer jeg om den lyserøde mellem vase: http://www.kahlerdesign.com/catalog/product/view/id/481/s/omaggio-vase-rose-medium/category/54/ – den ville være en perfekt, lys detalje til stuen. Men HELE den nye Hammershøi serie er virkelig, virkelig også fin! I want it all ;-)

  Min livret er uden tvivl alt slags hjemmebagt kage! Der findes intet bedre ;-)

 138. Elsker lyshusene fra kåhler og mangler kun et til samlingen
  Min livret er nok bagt kartoffel med kebab mums

 139. Jeg har mange livretter, men skulle jeg kun vælge én vælge det blive noget så traditionelt som brændende kærlighed.

  Jeg er som mange andre ret vild med Omaggio-serien, fordi den er så enkel i sit udtryk.

 140. Kähler er et godt og solidt dansk design, som samtidigt gør det svært at udvælge sin favorit. Men ak. Jeg har en svaghed for kopper, helst i diverse grålige nuancer. Derfor vælger jeg Hammershøi koppen i antracitgrå, designet af Hans-Christian Bauer. Minimalistisk og elegant. http://www.kahlerdesign.com/type/cups/hammershoi-kop-antracitgra

  Og så til livets, næsten ligeså store, spørgsmål: Hvad er min livret? En god omgang svamperisotto med et mix af Karl Johan svampe og kantareller, den lækreste Parmigiano Reggiano, der til sidst afrundes med en dusk persille, som kronen på værket – dét er lykken!

 141. Lige nu står deres opbevaringsmøbel højst på ønskesedlen, er vild med møbler med flere funktioner.
  http://www.kahlerdesign.com/type/furniture/unit-high-black
  Min livret om sommeren er svinemørbrad fyldt med feta og soltørret oliven og bacon omkring og så lige på grillen og en god kartoffelsalat til. Om vinteren må det være min mors flæskesteg med rødkål og brun sauce :-).

 142. Hej, mit favorit Kæhler produkt er denne Hammershøj tekande (https://www.kahlerdesign.com/type/cafetiere/hammershoi-tekande-antracit) fordi den designmæssigt mindér mig meget om min dejlige farmor og min barndom (hvilket var helt tilbage i 60-erne) ?
  Min yndlingsret er for øjeblikket noget nyt og spændende kaldet ‘abehjerne’ – smager bedre end det lyder. Kog et helt blomkål kogt i ca 5 minutter, og rør en farsblanding af 500 gr hakket oksekød, 1 æg og en halv Philadelphia urte-smøreost. Flet en ‘plade’ af bacon-strimler., smør farsen på bacon-pladen og pak den om blomkålshovedet. Sættes i ovnen ved 200 grader i ca 30 minutter.
  Jeg ønsker jer alle et dejligt forår ☀️ og tak for en fin blog. VH Lotte